Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΣΧΕΔΙΟ "ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ" ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΣΑΜΑΡΑ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ "ΚΑΨΟΥΝ"

ΣΧΕΔΙΟ "ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ" ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΣΑΜΑΡΑ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ "ΚΑΨΟΥΝ" ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ "ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟ" ΠΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ 2.5 ΔΙΣ- Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΓΟΣ ΣΤΟ ΧΡΗ
Ένα περίεργο και άκρως σιβυλλικό δημοσίευμα από στρατιωτικό site μας κίνησε τις υποψίες για “πληροφορίες” και “βρωμιές” που διακινούνται τον τελευταίο καιρό και εχουν ως στόχο τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο. Τις “πληροφορίες” τις γνωρίζουμε άρα δεν δυσκολευτήκαμε να αντιληφθούμε τους δαιδάλους των υπονοούμενων.  

Ο μόνος λόγος που πιθανόν να τον στοχοποιούν είναι ότι δεν βρίσκεται σε σύμπλευσή με τους μνημονιακούς προδότες και δεν κάνει τα χατήρια στο Σαμαρά, τείνοντας χείρα φιλίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. 


Και αυτά τα γράφει ένα site που ....
...και κριτική έχουμε ασκήσει στον Καμμένο και πολλά έχουμε πει για τα λάθη του αλλά και για τια παραλείψεις του. Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με μια καθαρή υπόθεση συνωμοσίας του καθεστώτος Σαμαρά-Αθανασίου και όλων όσων ετοιμάζονται στο παρασκήνιο και στους σκοτεινούς διαδρόμους των χαλκείων της Συγγρού.

H ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Γράφει λοιπόν ο πάντα ενημερωμένος veteranos:

Βόμβα :Πρίν τον «κάψουν » πέρασε στην αντεπίθεση ο Καμμένος! http://veteranos.gr/vomva-prin-ton-kapsoun-perase-stin-antepithesi-o-kammenos-ananeosi/

“Πανέξυπνος ο Πάνος πέρασε στην αντεπίθεση πριν προλάβουν να τον κάψουν ,δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που επέλεξε ο Καμμένος να ρίξει την βόμβα περι «χρηματισμού» βουλευτή των ΑΝΕΛ για την εκλογή του ΠτΔ!  Εκείνο όμως που αχνοφαίνεται Πάνο στον πολιτικό Ορίζοντα είναι ότι κάποιοι κάτι ψάχνουν τώρα τι ακριβώς δεν γνωρίζουμε !

Σίγουρα πολιτικά χτυπήματα ίσως και κάτω από τη μέση θα πρέπει να είναι αναμενόμενα για τον Καμμένο μετά τη επιλογή του να συνεργαστεί με τον Σύριζα !

Για αυτό και απασφάλισε ο Καμμένος και έριξε την βόμβα ..Αν του βγει του βγήκε !

Ξεκαθάρισε όμως οτι αποδείξεις δεν έχει αλλά οι αποκαλύψεις συνεχίζονται !

Σε αποκάλυψη-βόμβα προέβη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό SBC.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι υπήρξε προσπάθεια χρηματισμού βουλευτή του κόμματός του, διευκρινίζοντας ότι «υπάρχει βουλευτής στους ΑΝΕΛ που μου ομολόγησε ότι του προσφέρθηκαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την άλλη πλευρά». Και ακολουθούν όλα όσα την παρούσα περίοδο εξετάζονται από τη Δικαιοσύνη. Για τις καταγγελίες Ξουλίδου αλλά και για τον περίεργο τύπο από τη ΝΔ και τα μηνύματα που αντάλασσε στο FACE BOOK.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΚΙΟΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Προφανώς τις τελευταίες ώρες κάποιοι από το Μαξίμου αποπειρώνται να συσχετίσουν πρώην στελέχη του Πάνου Καμμένου με τον συλληφθέντα “αγιορείτη μοναχό” που κρυβόταν στο Άγιο όρος και έκανε τον κοσμοκαλόγερο. Ποιος είναι ο Κιούσης; Διαβάζουμε από ρεπορταζ του διαδικτύου:

Δεκατρείς δικαστικές αποφάσεις για απάτη, πλαστογραφία, υπεξαίρεση και χρέη προς το δημόσιο, ήταν αρκετές για να οδηγήσουν τον Κωνσταντίνο Κιούση, 48 ετών σήμερα και πρώην δημοτικό υπάλληλο, στις απόκρημνες πλαγιές του Αγίου Όρους. Ο Κωνσταντίνος Κιούσης τα τελευταία οκτώ χρόνια επέλεξε να ζει κρυφά ως μοναχός σε σκήτες και στον Άθωνα προσποιούμενος τον ερημίτη, για να γλιτώσει τα ισόβια στη φυλακή. Ο πρώην δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος σύμφωνα με τον δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού την περίοδο που εκτελούσε χρέη ελεγκτή εσόδων – εξόδων του Δήμου απέδιδε τα κέρδη του στο Χρηματιστήριο, ζημίωσε το Δημόσιο 2,5 δις δραχμές το διάστημα από το 1995 έως το 2002.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, για την οποία ελέγχθηκαν ποινικά κι άλλα άτομα, καταδικάστηκε ερήμην από το Κακουργιοδικείο Αθηνών σε τρις ισόβια για την κατάχρηση 9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία των δήμων Δάφνης και Υμηττού στην Αθήνα. Ακόμη, προέκυψε ότι αναζητείτο από τον Ανακριτή Αθηνών για απάτη.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες για την ταυτότητά του και συνελήφθη στις Καρυές του Αγίου Όρους από αστυνομικούς του οικείου τμήματος.

Βίος και πολιτεία

Ο Κωνσταντίνος Κιούσης μπορεί να έγινε ερημίτης και να επέλεξε τον δρόμο της μοναξιάς… γνώριζε όμως να περνά καλά και να διάγει πολυτελή βίο! Ακριβά αυτοκίνητα, πολυτελή ταξίδια στο εξωτερικό και επιλεκτικές επενδύσεις συνθέτουν το προφίλ του «μοναχού» – πρώην δημοτικού υπαλλήλου και πρώην προέδρου της ομάδας μπάσκετ της Δάφνης (Α.Ο. Δάφνης). Πληροφορίες αναφέρουν στο zougla.gr ότι ο κ. Κιούσης λάτρευε την πολυτελή ζωή, ντυνόταν με ακριβά κοστούμια και προκαλούσε με τον πολυτελή βίο. Μάλιστα συνάδελφοί του τον ρωτούσαν που έβρισκε τα χρήματα και εκείνος απαντούσε πως τα κέρδισε στο Χρηματιστήριο.

Τι λέει ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού για τα 2,5 δις δραχμές που έκαναν φτερά

«Ανέλαβα δήμαρχος το 2003. Όταν ξεκινήσαμε να ελέγχουμε τα στοιχεία του δήμου, διαπιστώθηκε μια τεράστια απόκλιση εκατομμυρίων ευρώ (εκείνη την περίοδο δις δραχμές). Άμεσα συγκάλεσα το δημοτικό συμβούλιο για να ενημερωθώ, καθώς υπήρχε αυτή η απόκλιση και ζήτησα την συνδρομή του Υπουργείου Οικονομικών ώστε να γίνει έλεγχος από τον οικονομικό επιθεωρητή.

Η τότε διοίκηση καθυστέρησε ένα χρόνο περίπου για τον ορισμό του επιθεωρητή ενώ απαίτησε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων να ελέγξει και πάλι όλα τα στοιχεία για να διαπιστώσουμε που ακριβώς υπήρχαν αυτές οι αποκλίσεις. Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν μέσα από τη διαχείριση του ταμεία διπλές πληρωμές (πλαστογραφία). 


Μέσα σε αυτή την παράτυπη λειτουργία χάθηκαν για το Δημόσιο 2,5 δις δραχμές στο διάστημα εκείνο. Κάναμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Δεν προφυλακίστηκε του έδωσαν προθεσμία για να απολογηθεί και από τότε ήταν εξαφανισμένος», ανέφερε στο zougla.gr δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού κ. Μιχαήλ Σταυριανουδάκης.

Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ

Πάμε τώρα στον συλληφθέντα προϊστάμενο του Τμήματος Ελέγχων Ειδικών Φόρων του ΣΔΟΕ Ν. Βασιλάκο, ο οποίος απασχόλησε την επικαιρότητα τον Δεκέμβριο του 2013 . Σύμφωνα με όσα είχαν γραφεί τότε, ο Βασιλάκος ήταν  βαθύ γαλάζιο “κομματόσκυλο” της Ν.Δ. Ο εν λόγω κύριος είναι γνωστός στο παρελθόν και σαν «επιτετραμμένος» στο γραφείο του Πάνου Καμμένου όταν ο σημερινός πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήταν στη ΝΔ. 


Άγνωστο γιατί έφυγε από εκεί. Μετά προσκόλλησε στον Τεντόμα, τον αντιδήμαρχο του Κακλαμάνη στο Δήμο της Αθήνας. Σε όλα τα καλά παιδιά της γαλάζιας κομματικής βάσης. Πολλά για τον πρώην τελωνειακό που τον έβαλε η ΝΔ υπεύθυνο να ελέγχει το Τμήμα Χρυσού, λένε ότι ξέρουν οι συνάδερφοι του στο ΣΔΟΕ, Παναγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος και κάποιος Πασχάλης(έχει σχέση άραγε με τον δημοσιογράφο του Mega); Καλό είναι να πάει μια βόλτα από εκεί το Εσωτερικών Υποθέσεων. Μπορεί να μάθει πολλά και διάφορα.

Τα χαλκεία της Συγγρού αλλά και του Μαξίμου προσπαθούν να συνδέσουν τον συλληφθέντα Κιούση με τον Βασιλάκο αλλά και άλλα καλοπαιδα της πιάτσας που μερικοί εξ αυτών έχουν προσεγγίσει ακόμα και τον Μακαριώτατο, Ιερώνυμο.

Τώρα πως θα “δέσουν” σκιές και μομφές όλων των παραπάνων με τον Πάνο Καμμένο, μόνον αυτοί και τα “λαγωνικά’ τους γνωρίζουν. Άλλωστε το σύστημα Σαμαρά-Αθανασίου δουλεύει στο βρώμικο σκοτάδι των συναλλαγών και ουδείς γνωρίζει τι μηχανισμούς θα επιστρατεύσει για να συνεχίζει να κυβερνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου