Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Όλοι οι Θατσερικοί στο πλευρό του Σταύρου: Στο «θολό» Ποτάμι βουτάει και ο Ανδριανόπουλος

Δεν υπάρχει φαίνεται ακραίος νεοφιλελεύθερος σε αυτή τη χώρα που να αγαπάει τη Θάτσερ και να μην έχει μαγευτεί από τον «καθαρό» λόγο του Σταύρου Θεοδωράκη.

Έτσι και ο γνωστός για τις «φιλολαϊκές» θέσεις Ανδρέας Ανδριανόπουλος εκφράζει...
τη στήριξή του στο Ποτάμι

Δείτε το κείμενο του Ανδρέα Ανδριανόπουλου που ανέβασε στην ιστοσελίδα του:

Με βάση την κοινή λογική αλλά και την όποια ........στοιχειώδη πολιτική εκτίμηση είναι δεδομένο πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των ερχόμενων βουλευτικών εκλογών. 

Το ζήτημα είναι η πολιτική που θα ασκήσει.

Κρίσιμο θέμα λοιπόν είναι η δύναμη που θα έχει η μοναδική δύναμη μετριοπάθειας και λογικής που θα είναι σε θέση να αντισταθεί στις παλαβομάρες των αριστερών του παραφυάδων. Και τέτοια, με τα σημερινά δεδομένα, δεν μπορεί να είναι καμία άλλη από το ΠΟΤΑΜΙ.

Με ισχυρό το κόμμα αυτό του μετριοπαθούς κέντρου θα είναι δυνατή η... ανάσχεση κάθε αυθαίρετης υπερβολής μιάς κυβέρνησης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και μιά πιθανή συμπλήρωση των όποιων απωλειών ενδεχόμενα να υποστεί μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση αποσκίρτησης της όποιας αριστερόστροφής του συνιστώσας.


Εφ’ όσον η ΝΔ χάνει αναπόφευκτα τις εκλογές, σαν αποτέλεσμα της καταστροφικής οικονομικής της πολιτικής, κάθε ψήφος προς αυτή θα είναι χαμένη ψήφος. 

Το ποσοστό με το οποίο θα έλθει κάποιος δεύτερος δεν έχει την παραμικρή σημασία. 

Κρίσιμη θα είναι η ενίσχυση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για την εξασφάλιση της ομαλής μελλοντικής πορείας τα χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου