Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Π. Καμμένος: Ψήφος στους ΑΝΕΛ για να είναι στην κυβέρνηση.

Ετοιμος να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου η πρωτιά -σύμφωνα με τον ίδιο- «έχει κλειδώσει», εμφανίστηκε χθες ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Π. Καμμένος, αφού τόνισε πως... «η διαφορά του πρώτου από το δεύτερο κόμμα διευρύνεται. 


Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ είναι 7 μονάδες», ζήτησε από τους πολίτες να ενισχύσουν το κόμμα των ΑΝΕΛ προκειμένου να....
...... εισέλθουν στη Βουλή. Αναφορικά με τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, «είμαστε έτοιμοι για την ανάληψη κυβερνητικών θέσεων και για την τοποθέτηση στελεχών μας στην κρατική διοίκηση. 

Μπορεί με τον ΣΥΡΙΖΑ να μην είμαστε ιδεολογικά κοντά, αλλά δεν του ζητάμε να αλλάξει θέσεις εντελώς, ζητάμε να σεβαστεί αυτά που λέμε, θα σεβαστούμε κι εμείς τις δικές του θέσεις» και ξεκαθάρισε πως «δεν πρόκειται να κάνουμε συμφωνίες με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ζήτησε να καταλογιστούν πολιτικές και ποινικές ευθύνες σε όσους οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο, ενώ, αναφερόμενος στις κόκκινες γραμμές για τη συμμετοχή του σε μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «αυτές θα είναι, για παράδειγμα, ένα νέο σχέδιο Ανάν, θέματα θρησκείας ή ζητήματα φορολογίας που δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό».

Γιώργος Πίκουλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου