Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ… (VIDEO)

Η αντίστροφη μέτρηση για την «απελευθέρωση» της Ελλάδας από τα μνημονιακά δεσμά στα οποία την ξεπούλησαν κατά σειρά το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκινήσει…


Εκλογές: Ήρθε η ώρα να μας αδειάσουν τη γωνιά όσοι πρόδωσαν την πατρίδα... (video)Και η μεγάλη στιγμή της κρίσης πλησιάζει για τον ελληνικό λαό. 

Η στιγμή που τόσο πολύ απέφευγαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος και έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να την αποτρέψουν, προκειμένου να υλοποιούν με κάθε λεπτομέρεια τις εντολές των ξένων κέντρων της νέας τάξης πραγμάτων και να υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας, έφτασε…
…Την Κυριακή οι Έλληνες -είτε το θέλουν, είτε όχι, οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος- θα ασκήσουν το υπέρτατο δικαίωμα που τους προσφέρει το Σύνταγμα, σε μια χώρα που τα χρόνια της κρίσης έχουν ξεχάσει τι σημαίνει Δημοκρατία.

Φρόντισαν, άλλωστε, γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, εφαρμόζοντας την πλέον ανθελληνική πολιτική που θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν οι Έλληνες πολίτες. 

Εξαπατώντας τον κόσμο στην προεκλογική περίοδο του 2012, ο Αντώνης Σαμαράς έταζε μια σειρά από δεσμεύσεις και παρεμβάσεις για το καλό του τόπου, που ουδέποτε υλοποίησε.

Αντίθετα, έφτασε στο σημείο να εξαθλιώνει καθημερινά το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, οδηγώντας επί κυβερνήσεώς του την ανεργία στα ύψη, τους δείκτες φτωχοποίησης του πληθυσμού στην αποκορύφωση και την οργή των Ελλήνων στο απόγειό της…

Αυτή η οργή, γνωρίζει καλά ο Αντώνης Σαμαράς ότι θα εκφραστεί μαζικά και με τρόπο τέτοιο που δεν θα χωρά καμία αμφισβήτηση για το ποιος την προκάλεσε, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει…

Έφτασε η στιγμή που όσοι έχουν βάλει το χέρι τους στο ξεπούλημα της πατρίδας στα ξένα κερδοσκοπικά συμφέροντα, θα αποτελέσουν παρελθόν για πάντα, από την πολιτική σκηνή του τόπου.

Οι Έλληνες οφείλουν να γνωρίζουν καλά τις συνέπειες που θα προκαλέσει η ψήφος υπέρ μιας νέας μνημονιακής πολιτικής.

 Το όνομα ενός μνημονίου δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Αυτό που οφείλουν όλοι να σκεφτούν, είναι το μέλλον των παιδιών αυτής της χώρας που χρόνο με το χρόνο βλέπει τον πληθυσμό της να συρρικνώνεται.

Μια νέα μνημονιακή τετραετία θα είναι το χτύπημα στην «καρδιά» της Ελλάδας, αφού μέχρι στιγμής, Παπανδρέου, Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν ρίξει τη χώρα και τους πολίτες της στο γκρεμό.Θα είναι η χαριστική βολή.

Δικαιολογίες, πλέον, δεν υπάρχουν…

Αυτή τη φορά, άλλωστε, όλοι γνωρίζουν τι εστί μνημόνιο.

Όλοι έχουν βιώσει τις οδυνηρές συνέπειες της «εξυπηρέτησης» ξένων συμφερόντων, ώστε να κερδίζουν η Μέρκελ και το ΔΝΤ και να εξαθλιώνονται οι πολίτες αυτού του τόπου.

Δεύτερη ευκαιρία, λοιπόν, δεν θα υπάρξει και αυτό πρέπει να το γνωρίζουμε όλοι.
Η ψήφος στα κόμματα που παρέδωσαν την Ελλάδα στη «γεράκια» της νέας τάξης πραγμάτων, θα υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών μας.

Ήρθε η ώρα να μας αδειάσουν τη γωνιά όσοι πρόδωσαν τους Ελληνες…

Το ξέρουν…

Έκαναν τα πάντα για να το αποτρέψουν….

Τρομοκράτησαν και συνεχίζουν να τρομοκρατούν…

Δεν τα κατάφεραν…

Φεύγουν…

ΥΓ.: Αν ακόμα κάποιοι έχετε αμφιβολίες, είστε αναποφάσιστοι ή διστακτικοί, δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου