Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ήρθε η ώρα να χάσω κι άλλους φίλους, αυτήν την φορά από την άλλη μεριά...


Παρακάτω παραθέτω τα κρίσιμα σημεία του σχεδίου της Δανειακής Σύμβασης. Αυτήν την σύμβαση, η κυβέρνηση αποδέχεται και θέλει να παρατείνει: 

3) «Η Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος και το ΤΧΣ παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και άνευ όρων από οποιαδήποτε ασυλία της οποίας είναι ή ενδέχεται να καταστούν δικαιούχοι, όσον αφορά στα ίδια ή τα περιουσιακά τους στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Δεύτερη Τροποποιητική Σύμβαση συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, της ασυλίας έναντι αγωγής , δικαστικής ή άλλης εντολής , από κατάσχεση, σύλληψη ή ασφαλιστικά μέτρα πριν την έκδοση δικαστικής απόφασης και από την εκτέλεση και επιβολή εις βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων, στο βαθμό που......

..... αυτό δεν απαγορεύεται από αναγκαστικό δίκαιο».
  
4) «Ούτε ο Εγγυητής ούτε οποιοδήποτε περιουσιακό του στοιχείο απολαύει ασυλίας για λόγους εθνικής κυριαρχίας ή άλλως από δικαιοδοσία, κατάσχεση - είτε πριν είτε μετά τη δικαστική απόφαση - ή εκτέλεση σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία αφορά τη Δεύτερη Τροποποιητική Σύμβαση».
 

 

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, που από σήμερα είναι πλέον ο νέος φερόμενος ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παραδέχθηκε ότι αυτά τα άρθρα, καθώς και μια σειρά από πρακτικές, νόμους και αποφάσεις, είναι αντισυνταγματικά. Αυτός λοιπόν ο κύριος ψήφισε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, σε όλους τους εφαρμοστικούς νόμους που σχετίζονται με τα παραπάνω. 

Ο δωσίλογος και υπόδικος εσχάτης προδοσίας κατ ομολογίαν του ιδίου, όπως μπορείτε να ακούσετε και μόνοι σας εδώ....
Παυλόπουλος λοιπόν, λόγω και της ιδιότητας του ως συνταγματολόγου με πείρα αλλά και των δηλώσεών του, ψήφισε όλα αυτά, ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ. 
 

Σήμερα, η συγκυβέρνηση σύσσωμη με μεγάλη συμμετοχή από το κόμμα της Νέας Δικτατορίας, ψήφισε αυτόν τον άνθρωπο και τον έκαναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε εδώ, την πλήρη ΥΠΟΤΑΓΗ από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, στις επιθυμίες/αποφάσεις του Τσίπρα και του μικρού και de facto φασιστικού και αντιδημοκρατικού του πυρήνα, κάτι το οποίο θα έπρεπε αμέσως να προκαλέσει την ολοκληρωτική αποστροφή των χαμηλότερων στελεχών και ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. 
 

Ο Τσίπρας, που μέχρι πριν λίγους μήνες ωρυόταν ενάντια στην προηγούμενη κυβέρνηση, τα στελέχη τους και τα κατορθώματά της, προσέλαβε ως δεκανίκι και υπογράφοντα των νέων μνημονίων που έρχονται, έναν από τους κύριους στυλοβάτες ακριβώς αυτού του συστήματος το οποίο υποτίθεται ότι μαχόταν. 
 

Ο Καμμένος και η κοινοβουλευτική του ομάδα, που μας έλεγε ότι δεν θα δεχθεί κανέναν που ψήφισε μνημόνιο στο κόμμα του, ψήφισε και αποδέχτηκε ακριβώς έναν τέτοιο άνθρωπο, όχι απλά για να τον δεχθεί στο κόμμα του, αλλά ως ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Θα έλεγα στον Καμμένο "και εις ανώτερα", αλλά δεν υπάρχει και πιο υψηλός θεσμός για να μας επιδείξει πιο μεγάλες κωλοτούμπες. 
 

Την ίδια στιγμή, έχουμε τους ουρανοκατέβατους Βαρουφάκη, Παναρίτη, Lazard,ΟΟΣΕ κλπ. και με την ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξη ή έστω σιωπή των στελεχών της συγκυβέρνησης, ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ αυτήν την δανειακή σύμβαση και θέλουν να την παρατείνουν. Θέλουν, όπως μας λένε, να πληρωθεί ολόκληρο το χρέος προς του δανειστές, που μας έχουν κατασφάξει, καταστρέψει, σκοτώσει και αρπάξει την ζωή μας και όλα τα ίχνη Δημοκρατίας.  

Αποκαλούν ακόμη και σήμερα όλοι αυτοί, όπως ακριβώς και οι προκάτοχοί τους, "εταίρους", όλους αυτούς που προφανώς νοιώθουν ηδονή όταν βλέπουν τον Λαό μας να πεινάει. 
 

Ας είμαστε ξεκάθαροι, πρώην φίλοι μου: Εδώ κύριοι, δεν μιλάμε πλέον για απλές κωλοτούμπες. Μιλάμε για την απόλυτη Ιστορικών - όχι, μάλλον,  Συμπαντικών όχι,  ΠΑΝ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ, όχι, ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΑ - διαστάσεων πολλαπλό σάλτο μορτάλε και επιστροφή σε μια κατάσταση που με μαθηματική ακρίβεια πλέον, θα οδηγήσει ολόκληρη την χώρα σε πολύ πιο θανατηφόρα μονοπάτια.  
 

Δυστυχώς για τους κ. Λαφαζάνη, κ. Λαπαβίτσα, κ. Μακρή, κ. Κωνσταντοπούλου, Βαλαβάνη, κ. Ζουράρι και μερικούς άλλους τους οποίους πολλοί πολίτες εκτιμούσαν, όλοι τους πλέον θα πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί όπου θα δικαστούν και αυτοί. 
Έτσι είναι αδέλφια, μας αρέσει δεν μας αρέσει.

 Ακριβώς έτσι. Το θέμα, είναι μόνο το ποιος το δέχεται, και ποιος υποκρίνεται ότι δεν το δεχεται. 
 

Όσοι οι μέρες περνούν, και όσο δεν σηκώνονται να κάνουν τα αυτονόητα μερικοί εκεί μέσα, που πιθανώς - αν και αμφιβάλω πλέον - να το λέει η καρδιά τους, τόσο χειρότερα γι αυτούς. 

Εάν μέχρι την ώρα της αληθινής δικαιοσύνης που θα έρθει, καταφέρουν με βάση τις πράξεις τους να καθαρίσουν κάποιο μέρος από αυτήν την κατάμαυρη και βρωμερή κηλίδα που μόνοι τους έριξαν πάνω τους, μπορεί και να δικαιωθούν. Εάν συνεχίσουν την αμέριστη στήριξη στην υποτελή κυβέρνηση, τότε θα έχουν την ίδια τύχη με τους υπόλοιπους. Σε κάθε περίπτωση, η συγκυβέρνηση σήμερα έχασε ακόμη και την παραμικρή καθαρότητα που είχε πριν.  


Από σήμερα κύριοι, η συμμετέχοντες στην συγκυβέρνηση αποτελούν συνεχιστές της Κατοχικής Ευρω-Χουντάρας. 
 

Όλα αυτά που έγραψα παραπάνω, αλλά και τόσα ακόμη που δεν θέλω να γράψω τώρα, είναι πράγματα που αληθινά προκαλούν εμετό. 
 

Και το λέω κυριολεκτικά, δηλαδή στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. Εδώ και μερικές ώρες, νοιώθω ότι θα ΞΕΡΑΣΩ με αυτά που βλέπουμε. 
 

Από σήμερα, είμαι σίγουρος ότι θα χάσω φίλους, θα μαλώσω με γνωστούς, και θα θεωρηθώ για μιά ακόμη φορά από τους υπόλοιπους ως γραφικός, παράξενος, κλπ. 

Δεν πειράζει. Από σήμερα, προσωπικά αυτή η συγκυβέρνηση θα έχει την αδυσώπητη μου κριτική χωρίς οίκτο. 

 

Και σε όποιον αρέσει. Εσείς την ζωή σας, και εγώ την δικιά μου. 
 

Πρέπει να σταματήσω τώρα. Έρχεται ακόμη ένα ΞΕΡΑΣΜΑ. Κι αυτήν την φορά νομίζω θα πονέσει κιόλας. 

Και για όσους φτάσατε ως εδώ το διάβασμα, να ξέρετε ότι δεν μας μένει παρά μόνο μία διέξοδος:

Ενημερωθείτε!
  
Ενημερώστε!
Προετοιμαστείτε!
Οργανωθείτε!
Αντισταθείτε!
 

Σ. Κατσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου