Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ταπεινωμένος Τσιριμώκος ή πρωταγωνιστής μιας εθνικής ρεβάνς???


Μην αγανακτείτε κύριοι. Και κυρίως μην υποκρίνεστε πως έχετε αιφνιδιαστεί από την αλήτικη και προκλητική συμπεριφορά των μαφιόζων...


Πάντα τέτοιοι ήταν και δε δίστασαν σε κάθε ευκαιρία να σας θυμίσουν… να μας θυμίσουν τον πραγματικό τους εαυτό. Αυτό το θεριό δεν εξευμενίζεται με κινήσεις καλής θέλησης και πολύ περισσότερο με υποχωρήσεις.

Κάθε υποχώρηση, τροφοδοτεί νέα θρασύτητα. Κάθε δεύτερη σκέψη, αφήνει ζωτικό χώρο για να θριαμβεύει η επιθετικότητα και η αλητεία. Ο χρόνος που υποτίθεται ότι κερδίσατε, δε σας εξασφάλισε την πολυπόθητη «ανάσα» που θα διευκόλυνε τους πολιτικούς σας χειρισμούς. Ήταν χρόνος που δούλεψε υπέρ τους. Και μετέτρεψε σε διαρκές το μαρτύριο της .........σταγόνας για την κοινωνία ολόκληρη.

  • Με αυτούς κύριοι επιχειρείτε ν αναζητήσετε «έντιμο συμβιβασμό».
  • Για χάρη των δικών του απαιτήσεων πετσοκόβετε καθημερινά, ακόμη και τα στοιχειώδη που υποσχεθήκατε, και τα οποία αναπτέρωσαν στοιχειωδώς την κοινωνική ελπίδα.
Και όλα αυτά κύριοι, γιατί αρνείστε πεισματικά να αναγνωρίσετε το αυτονόητο. Και το αυτονόητο είναι πως «παίρνοντας» χρόνο, αυτό που πήρατε στην ουσία ήταν αέρας κοπανιστός.

Κι αυτό συνέβη, γιατί ΔΕΝ πήρατε αυτό έπρεπε να πάρετε από την πρώτη ώρα. Δεν πήρατε από τα χέρια των αντιπάλων τα...
όπλα με τα οποία σας πυροβολεί.  

Τους επιτρέψατε να διατηρούν το πλεονέκτημα του κατηγόρου, γιατί δε τους καταστήσατε από τη πρώτη στιγμή κατηγορούμενους για τις βρωμιές και τα εγκλήματά τους. Συνεχίσατε να τους αντιμετωπίζετε ως εταίρους, ενώ δεν είναι τίποτε λιγότερο από μαφιόζοι και εκβιαστές.

Και τη Δευτέρα Αλέξη καλείσαι να συναντήσεις το θηλυκό Δοκ Κορλεόνε. 

Και περιμένεις τι από αυτή τη συνάντηση???

Κατανόηση??? Μπέσα??? Εταιρική μεταχείριση??? Επιβεβαίωση μιας σχέσης ισότιμου απέναντι σε ισότιμο και συνεργάτη???

Τίποτε απ όλα αυτά δε θα προκύψει Αλέξη γιατί η απόφαση τους είναι σαφής. Θέλουν να σε βάλουν στο χέρι. Θέλουν να σ τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί. Θέλουν να σε καταστήσουν το μοιραίο πρόσωπο που στο πρόσωπό σου και μέσω εσού, θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε απόλυτο κολαστήριο.

Ταπεινωμένος Τσιριμώκος ή πρωταγωνιστής μιας εθνικής ρεβάνς που θα ταπεινώσει οριστικά τις θρασύδειλες κότες του Βερολίνου???

Αυτό είναι το δίλημμα… Αυτό είναι το στοίχημά σου.

Από εδώ τη Δευτέρα θα αναχωρήσεις ως Έλληναςπρωθυπουργός.  Σημασία έχει να επιστρέψεις όπως θα ήθελαν αυτοί που σε επέλεξαν, και όχι όπως θέλουν να σε καταντήσουν οι λατρεμένοι εταίροι σου.

Το παραμύθι της ευρωλαγνείας πάνω στο οποίο στήριξες την πολιτική σου διαδρομή, κατέρρευσε Αλέξη και πρέπει να τολμήσεις να το δεις. Φρόντισαν να το κατακρημνίσουν οι ίδιοι οι πρωτεργάτες του.

Δώσε ένα τέλος λοιπόν σ αυτό το παραμύθι και προετοίμασε το λαό για τη σύγκρουση που έρχεται.  
Κάθε υποχώρηση…. Κάθε παράκληση… Κάθε απόπειρα καλοπιάσματος… Όπως και κάθε διαβεβαίωση πως το μόνο που ζητάτε είναι μια ευκαιρία, ρίχνει την πατρίδα μας ακόμη πιο βαθειά στην κόλαση των εκβιασμών.

Αυτή η πατρίδα Αλέξη, δε ζητάει ευκαιρία όπως διαλαλλούν τασ στελέχη σου αλλά και εσύ. Αυτή την ευκαιρία τη θέλετε εσείς για να αποδείξετε (σε ποιόν άραγε???) ότι το ευρωπαραμύθι σας δεν έχει καταρρεύσει.

Η πατρίδα που σας εξέλεξε, θέλει άλλα πράγματα… Θέλει το δίκιο της. Θέλει πίσω την αξιοπρέπειά της… Θέλει να σταματήσει ΤΩΡΑ και να σταματήσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ το γαϊτανάκι των εκβιασμών… 

Θέλει να χαράξει αυτή τη στιγμή μια πορεία που θα την οδηγεί σε μια διαδρομή που δικαιούται, και όχι στα κολαστήρια της Γκεστάπο, ως νεροκουβαλητή αίματος στα θησαυροφυλάκια της Κατοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου