Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Να απομακρυνθεί τώρα η εμμονική γιαγιά Τασία γιατί είναι επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια .

Μετά την απελευθέρωση κάπου στο πουθενά δίχως των κρατουμένων του Αουσβιτς της Αμυγαδαλέζας με ότι αυτό συνεπάγεται, ήρθε και η κάτωθι δήλωση:...

«Με τον προσήκοντα σεβασμό προς το θεσμό του κοινοβουλευτικού ελέγχου, είμαστε στη διάθεση του κ. βουλευτή για τυχόν περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τα θέματα που τίθενται στο κατατιθέμενο μέσο κοινοβουλευτικού ελέγχου, σύμφωνα με τους όρους του Κανονισμού της Βουλής και στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς μας» αναφέρει ο κ. Βούτσης και προσθέτει:

«Σας ενημερώνουμε ότι η αναπληρώτρια υπουργός Εσωτερικών, αρμόδια για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, δεν απαντά σε ερωτήσεις βουλευτών που ανήκουν στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή για λόγους .........συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης, ενόψει εκκρεμούς δίκης για συμμετοχή και ένταξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση».

Πρέπει ή δεν πρέπει να είναι κατευχαριστημένοι στο Λαϊκό Σύνδεσμο με τις πρώτες κινήσεις της κ. Χριστοδουλοπούλου;

Γενικώς η κ. Χριστοδουλοπούλου κάνει ότι θέλει, δεν αντιλαμβάνεται τα γενικότερα γεωπολιτικά δεδομένα της εποχής και παίζει με την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Εκτός του ότι θα μπορούσε κάποιος να αμφισβητήσει τη δημοκρατικότητα αυτής της δήλωσης, ας μην απορούν μετά ορισμένοι αν η όξυνση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης οδηγήσει σε ανοδική πορεία τα ποσοστά του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Η Πολιτεία επιμένει να οξύνει αντί να επιλύει τα προβλήματα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου