Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

«Ευρωδικτατορία που πνίγει τη χώρα» – Καλείται ο λαός να «αντιδράσει αγωνιστικά»


Ως «προκλητική και νεοαποικιοκρατική» χαρακτηρίζει η πλευρά Λαφαζάνη την παρέμβαση της Κομισιόν δια του …
Ντέκλαν Κοστέλο με την οποία θεωρεί μονομερείς ενέργειες τα νομοσχέδια για τις 100 δόσεις και την ανθρωπιστική κρίση ζητώντας να μην προχωρήσει η κατάθεση και η ψήφισή τους.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Σπύρου Βούλγαρη το βράδυ της Τρίτης με τίτλο «Ευρωδικτατορία που πνίγει τη χώρα και τον ελληνικό λαό» πρόκειται για άλλο ένα επεισόδιο απόπειρα επιβολής «αδίστακτα οικονομικής ασφυξίας στη χώρα».
Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:

Οι επικυρίαρχοι κύκλοι της ΕΕ συνεχίζουν ακάθεκτοι στην εφαρμογή του σχεδίου τους να επιβάλουν αδίστακτα οικονομική ασφυξία στη χώρα. 
Νέο επεισόδιο στο ξεδίπλωμα των εκβιαστικών σχεδιασμών τους αποτελεί η προκλητική και νεοαποκιακρατικού χαρακτήρα παρέμβαση της Κομισιόν την Τρίτη (17/3), η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζει τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και τις 100 δόσεις ως «μονομερείς ενέργειες», επιχειρώντας να μπλοκάρει τα σχετικά νομοσχέδια.
Απώτερος σκοπός της οικονομικής και πολιτικής ολιγαρχίας της γερμανοκρατούμενης ΕΕ είναι να υποχρεώσει την ελληνική κυβέρνηση σε άτακτη υποχώρηση και αθέτηση του ριζοσπαστικού προγράμματός της, ώστε να συνεχίσει να εφαρμόζει τις μνημονιακές δεσμεύσεις των απορρυθμίσεων, από το σημείο που τις άφησε η συγκυβέρνηση των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Ο ελληνικός λαός που δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί πολιτικές λιτότητας και εξαθλίωσης οι οποίες επιβάλλονται από τους ευρωδικτάτορες και μετατρέπουν τη χώρα σε προτεκτοράτο, είναι αναγκαίο να αντιδράσει αγωνιστικά. 
Να βάλει τη σφραγίδα τους σε θετικές εξελίξεις και μαζί με την κυβέρνηση, να χαράξουν προοδευτικούς δρόμους που θα ανταποκρίνονται στα συμφέροντα του ελληνικού λαού αλλά και των άλλων ευρωπαϊκών λαών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου