Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Η κωλοτούμπα.

Ο Σύριζα μπορεί να έχει αφήσει την κωλοτούμπα ανολοκλήρωτη, έχει βάλει όμως τις υπογραφές στις προϋποθέσεις ολοκλήρωσής της σύντομα. 
Φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό θα δούμε την πολυπόθητη κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας και θα εισέλθουμε στην μετεμφυλιακή εποχή της Ελλάδας, η οποία θα εκφράζεται κοινοβουλευτικά από την περίοδο του “220 άνω”. 
Ήδη ο Σύριζα έχει υιοθετήσει κυβερνητικές τακτικές παρελθοντικών αναξιόπιστων και αναξιοπρεπών κυβερνήσεων, ήτοι καθημερινές εμφανίσεις και χαριεντισμούς στα άνευ νόμιμης άδειας εκπομπής κανάλια των ολιγαρχών, διαρροές μουρούτιας έμπνευσης “δημοσκοπήσεων”, χαρακτηρισμό νίκης σε κάθε υποχώρηση στο γιούρογκρουπ λες και απευθύνεται πολίτες αμοιβάδες, εξαγγελίες φοροκυνηγητού μικροεπιχειρηματιών και μάλιστα με έμμισθους ρουφιάνους, …
…πιστοποίηση νομιμότητας της πολυεθνικής που καταστρέφει τις Σκουριές λες και είναι ενοματάρχης της Μεγάλης Παναγιάς που προβαίνει σε έλεγχο αδειών και όχι κυβέρνηση που μπορεί να αλλάξει τους νόμους με γνώμονα την προστασία φύσης και ανθρώπων. 
Για να μην πάμε σε άλλα, ξεπερασμένα από την καθημερινότητα πλέον, όπως τα Προκόπεια κατορθώματα. 
Δεν ανέμενα, ούτε αναμένω άλλη πολιτική από ανθρώπους που δελεάζονται ακόμη από κρατικά βουλευτικά αυτοκίνητα και δε μπορούν να τα απαρνηθούν και από ανθρώπους που έχουν μετοχές σε πολυεθνικές του θανάτου. 
Όταν ακούς αριστερούς να μιλάνε για χρήμα, τρέχα να σωθείς. Πόσο μάλλον όταν μιλάνε πρώτα και κύρια για χρήμα, πόσο μάλλον όταν μιλάνε αποκλειστικά για χρήμα. 
Δυστυχώς η μετάλλαξη που υπέστη η κοινωνία από τον άκρατο καταναλωτισμό, μετάλλαξε και την αριστερά σε επενδυτική αριστερά. 
Η σύγχρονη αριστερά, πρόταγμα της οποίας είναι η μετάβαση σε μια μετακαταναλωτική κοινωνία συνειδητοποιημένων ανθρώπων κυοφορείται και θα επέλθει μόλις ξεκάνουν πολιτικά όλοι αυτοί οι ταυτόχρονα γόνοι και γεννήτορες της χυδαιότητας του συστήματος                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου