Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ο Πούτιν ετοιμάζεται να ρίξει… "βόμβα" και να «ισοπεδώσει» τις ΗΠΑ!

Κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Πούτιν - Έτοιμος να ξεσκεπάσει τους Αμερικάνους, τους μεγαλύτερους απατεώνες όλων των εποχών!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι έτοιμος να παίξει το μεγάλο του χαρτί απέναντι στις ΗΠΑ, οι οποίες δόλια συνεχίζουν να πολεμούν τη Ρωσία μόνο και μόνο επειδή έτσι επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων! 

Ο Μπαράκ Ομπάμα...
επιμένει για νέες κυρώσεις σε βάρος των Ρώσων, μόνο και επειδή στέκεται εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδια της Παγκοσμιοποίησης, ωστόσο αν αν επιμείνει, ο Πούτιν απειλεί να ξεσκεπάσει τις ΗΠΑ με ατράνταχτες αποδείξεις σχετικά με την καταστροφή των Δίδυμων Πύργων στις 9/11.

Ο Πούτιν έχει.....

... στη διάθεση του βίντεο από δορυφόρο που αποδεικνύουν πως η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους είναι αποκλειστικό έργο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και αυτό κάνει άπαντες στην Αμερική να τρέμουν. 

Ο Ομπάμα έχει ήδη αρκετούς μπελάδες στο κεφάλι του με το «κυνήγι» που δέχεται για την λανθασμένη εξωτερική επεκτατική πολιτική που ακολουθεί και σίγουρα δεν θα ήθελε να μαθευτεί η αλήθεια, η οποία θα έστρεφε πλέον και το μεγαλύτερο κομμάτι των Αμερικανών Πολιτών εναντίον του…

Δείτε το βίντεο με τις νέες πληροφορίες και θα λάβετε όλες τις απαντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου