Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ο Γιούνκερ αποκαλύπτει ότι ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί ένας ευρωπαϊκός στρατός για να μπορεί να αντιμετωπιστεί η Ρωσία!

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΘΕΡΜΟΤΕΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ! ΤΥΧΑΙΟ;;;

Στην γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag ο πρόεδρος της Κομισιόν Jean-Claude Juncker αποκάλυψε ότι προωθεί την δημιουργία ενός ευρωπαϊκού στρατού καθώς όπως αναφέρει θα ενισχύσει την κοινή εξωτερική και αμυντική πολιτική της ΕΕ.

Αυτός ο στρατός θα μπορεί να...
δρα με επιτυχία και αξιοπιστία εναντίον απειλών που έχουν τα 28 κράτη μέλη ή γειτονικά φίλια κράτη! 

Άραγε αυτή η δήλωση είναι απειλή για την Ρωσία για την διενέργεια στρατιωτικών επιχειρήσεων με.......... αφορμή ζητήματα που η ΕΕ ή καλύτερα να πούμε μόνο τα συμφέροντα των μεγάλων χωρών της Ένωσης θα θεωρεί ότι πρέπει να επιλυθούν με την χρήση των όπλων;

Ο Juncker προσέθεσε ότι η δημιουργία ευρωστρατού θα είναι ένα «καμπανάκι» για την Ρωσία ότι η ΕΕ είναι σοβαρή στην διατήρηση των αρχών και αξιών της!

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η πρόταση του Γιούνκερ έχει βρει ήδη θετική ανταπόκριση στην Γερμανία με το ΥΠΕΞ της χώρας να αναφέρει ότι θα πρέπει επιτέλους το όραμα του κοινού στρατού να γίνει πραγματικότητα.

«Η ΕΕ ξοδεύει περισσότερα χρήματα για εξοπλισμούς σε σχέση με την Ρωσία αλλά οι δυνατότητες στον στρατιωτικό τομέα είναι χαμηλότερες γιατί οι ξεχωριστοί εθνικοί στρατοί αγοράζουν λίγα κομμάτια ξεχωριστά» αναφέρουν ευρωπαίοι αναλυτές.

Φαίνεται ότι οι Γερμανοί προσπαθούν να σύρουν ολοκληρωτικά την Ε.Ε. σε μια αντιπαράθεση με την Ρωσία σε μια ίσως «ρεβάνς» του Β’ ΠΠ με την συμμετοχή όλων των χωρών που πιέζουν με τα οικονομικά μέσα.

Η γερμανική πολιτική σιγά-σιγά αποκαλύπτει ότι βρίσκεται και επίσημα πλέον στην δημιουργία ενός «Δ΄Ράιχ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου