Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Κάντο Πάνο, κατέθεσε την πρόταση. Τι περιμένεις;;;

kammenos_fonto_elliniki_simai
Αγαπητέ Πάνο,
Εδώ και χρόνια σας παρακολουθώ, σας στηρίζω και σας εμπιστεύομαι.
Άκουγα πάντα με ιδιαίτερη προσοχή τις ομιλίες σας, ειδικά όταν αφορούσαν τα CDS και γενικά όλα τα σκάνδαλα που έχουν γίνει στην Ελλάδα.
Συγκρούστηκα με δικούς μου ανθρώπους, οι περισσότεροι Νεοδημοκράτες, που σας θεωρούσαν προδότη που φύγατε από τη Νέα Δημοκρατία. Ήρθα αρκετές φορές σε λεκτική αντιπαράθεση μαζί τους όταν υποστήριζα τις θέσεις σας. 
Με αποκαλούσαν συνομωσιολόγο και τρελό που υποστηρίζω θέσεις ενός ψεκασμένου (έτσι σε αποκαλούσαν), αλλά εγώ δεν το έβαζα κάτω. Ερεύνησα αυτά που λέγατε και άρχισα να βρίσκω την αλήθεια. 
Πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι υπάρχει βρώμα και δυσωδία στην πολιτική ζωή της χώρας. Πολιτικοί, καναλάρχες, βιομήχανοι, δημοσιογράφοι, εργολάβοι, και πολλοί άλλοι βουτηγμένοι στα σκάνδαλα και στη σαπίλα.
Αλλά πάντα έλεγα: «όταν θα έρθει ο Καμμένος στην εξουσία, θα σου τσακίσει όλους!»
Ήρθες όμως στην εξουσία, και δεν έχεις τσακίσει κανέναν! 7 μήνες μετά και δεν έχεις τσακίσει κανέναν και τίποτα!
Αρχικά, χάρηκα ιδιαίτερα όταν ......
......μπήκατε στη συγκυβέρνηση, παρόλο που το θεωρούσα πολύ ύποπτο, γιατί πίστευα πραγματικά ότι εννοούσατε τις κόκκινες γραμμές. Όλοι γνωρίζουν ότι για θέματα οικονομίας, οι κυβερνήσεις των λαών δεν έχουν καμία ισχύ. 
Απολύτως καμία. Αν θέλουν οι ισχυροί της γης, μπορούν να σε καταστρέψουν οικονομικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό το είδαμε και στην περίπτωση της Ελλάδας, όπου παρόλο που ο λαός είπε ΟΧΙ σε επιπλέον μέτρα λιτότητας, οι Ευρωπαίοι έκλεισαν τις τράπεζες και αποφάσισαν το αντίθετο. 
Παρόλο που ο λαός είπε ΟΧΙ, οι Έλληνες βουλευτές, που στην ουσία εργάζονται για τα συμφέροντα των ισχυρών, έκαναν το ΟΧΙ, ΝΑΙ και πέρασαν το μνημόνιο.
Χάρηκα όμως όταν μπήκατε στην κυβέρνηση όπως είπα επειδή πίστεψα στις κόκκινες γραμμές των ΑΝΕΛ, και χάρηκα επίσης επειδή θεωρώ το κόμμα του Σύριζα κόμμα εθνομηδενιστών, που σιχαίνονται οτιδήποτε Εθνικό. 
Είδαμε σε μόλις 7 μήνες στην εξουσία και παρόλο που η οικονομία βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση τα τελευταία χρόνια, οι εισαγωγή των λαθρομεταναστών έχει υπερ-αυξηθεί. Είδαμε επίσης ότι από τα πρώτα νομοσχέδια που πέρασαν ήταν αυτό της ιθαγένειας, κάνοντας την Ελλάδα άλλη μία χώρα που αγκάλιασε την πολυπολιτισικότητα και βάζοντας στην ουσία ταφόπλακα στο δικό της έθνος. 
Παρόλο που βλέπουμε τα αποτελέσματα της πολυπολιτισμικότητας ανά τον κόσμος, με τζιχαντιστές ?γγλους και Γάλλους νεο-ιθαγενείς, πήγατε και περάσατε και στην Ελλάδα το νόμο αυτό. (ξέρω, ξέρω εσείς δεν το ψηφίσατε, αλλά γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο μόνος λόγος που δεν το ψηφίσατε είναι επειδή γνωρίζατε ότι θα περάσει με τις ψήφους των άλλων. Είναι γνωστό κόλπο πολιτικών. 
Αρχίζω και αναρωτιέμαι τι ακριβώς σημαίνουν οι κόκκινες γραμμές). Σε πολύ λίγα χρόνια, Έλληνας θα είναι ο Πακιστανός, ο Σύριος και ο Αφγανός, και μπορεί για πολλούς από σας να ακούγονται αυτά ρατσιστικά, αλλά αν επισκεφτεί κάποιος χώρες της Ευρώπης, την Αμερική και τον Καναδά, γηγενής πληθυσμός δεν υπάρχει πλέον. Σε περιοχές της Αμερικής, τα Ισπανικά είναι κύρια γλώσσα, αφού οι Μεξικάνοι έχουν γίνει πλειοψηφία. Αυτό θέλετε και για την Ελλάδα; 
Θέλετε μία μέρα ο γηγενής πληθυσμός να είναι μειοψηφία; Αφού όλες οι έρευνες το δείχνουν. Οι Ευρωπαίοι πλέον δεν κάνουν πολλά παιδιά, ενώ οι λαθρομετανάστες, που προέρχονται από Μουσουλμανικές χώρες, πολλαπλασιάζονται ραγδαία, άρα με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα χρόνια θα είναι περισσότεροι. Με το νόμο που περάσατε, αυτοί οι λαθρομετανάστες θα είναι Έλληνες. 
Δηλαδή θα υπάρχουν περιοχές της Ελλάδας που θα μοιάζουν με Μπαγκλαντές και Ισλαμαμάντ, αλλά θα είναι Έλληνες, αφού θα έχουν πάρει την Ελληνική ιθαγένεια. Αυτό θέλετε; Βλέπετε τι γίνετε στις πλατείες των μεγάλων πόλεων; Βλέπετε τι γίνετε στα νησιά μας; Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Και εσείς αντί να πάρετε ριζικά μέτρα για να σταματήσετε την παράνομη εισαγωγ, στηρίζε κυβέρνηση που πέρασε αυτό τον νόμο.
Ξέρω οτι είναι για τα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα. Αλλά πόσοι άλλοι έχουν έρθει, πόσοι ακόμα θα έρθουν; Δεν είναι θέμα ρατσισμού, αλλά επιβίωσης του έθνους μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι νόμοι στην Ελλάδα γίνονται κουρελόχαρτα, άρα σίγουρα και αυτός ο νόμος, με το κατάλληλο φακελάκι θα παραβιάζετε. 
Θα έρχεται ο Πακιστανός και προκειμένου να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στην Ευρώπη, θα γίνετε Έλληνες! Αυτό θέλετε; Μία μέρα να δούμε στην τηλεόραση Έλληνα Τζιχαντιστή; Συμφωνώ, δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι Ισλαμιστές, αλλά γιατί να το διακινδυνέψουμε;
Και μαζί με αυτό το εθνοκτόνο νόμο, φέρατε για ψήφιση το 3ο μνημόνιο.
Είμαι βέβαιος ότι αν η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ έφερνε αυτό το μνημόνιο για ψήφιση, θα βγάζατε πύρινους λόγους για προδοσία του λαού και πραξικοπήματα, ειδικά επειδή θα ερχόταν μετά από δημοψήφισμα όπου ο λαός, κάτω από εγκληματικές πιέσεις και εκβιασμούς, είπε συντριπτικά ΟΧΙ σε νέα μέτρα λιτότητας.
Για το λόγο αυτό, το 3ο μνημόνιο είναι το χειρότερο όλων, και έχει επάνω τη δικιά σας υπογραφή.
Το αν το υπογράψατε για να σωθεί η Ελλάδα ή όχι, είναι το ίδιο ακριβώς που έλεγαν και οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Τότε όμως ήσασταν 100% εναντίον. Τελικά η εξουσία θαμπώνει πολύ.
Χτες παρακολούθησα την ομιλία σας στη Βουλή και πικράθηκα πολύ. Κατάλαβα ότι τελικά για τα μάτια του κόσμου γίνονται όλα.
Γιατί Πάνο, αν είχαν προκαλέσει καρκίνο στο δικό μου πατέρα, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΗΔΗ! Δε θα περίμενα 7 μήνες και απλά θα έβγαζα ανακοινώσεις. Εδώ κλείσατε φυλακή όλους του βουλευτές της Χρυσής Αυγής χωρίς αποδείξεις, ή αποδείξεις που θα τις βρείτε μετά. Τώρα που έχετε αποδείξεις, γιατί κυκλοφορούν ελεύθεροι ακόμα;; Γιατί κυκλοφορούν ελεύθεροι και μας κουνούν και το δάχτυλο;
Μήπως δεν πρόκειται να τους ακουμπήσει κανείς; Μήπως και εσείς απλά θα απειλείται για τα μάτια του κόσμου;
Χτες είπες 2 πράγματα. Να φέρεις για ψήφιση της μείωσης του μισθού των βουλευτών 30% και την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Είπες ότι χρειάζονται 180 βουλευτές. Ε, τι περιμένεις; Με απλά μαθηματικά έχουμε:
Σύριζα: 149 έδρες
Χρυσή Αυγή: 17 έδρες
Ανεξ. Έλληνες: 13 έδρες
Σύνολο: 179 έδρες.
Αρα χρειάζεται μόνο μία ψήφο για να περάσει. Κάντο Πάνο, κατέθεσε την πρόταση. Τι περιμένεις;;;
Και μην κολλάς στους ψήφους της Χρυσής Αυγής, αφού Πάνο, μέχρι να μπεις στη συγκυβέρνηση, και εσένα φασίστα και αντισημιτικό σε αποκαλούσαν. Θυμάσαι; Ακραίο εθνικιστή σε αποκαλούσαν σχεδόν όλοι. Ξέρω, γιατί ήρθα σε αντιπαράθεση με πολλούς για αυτό. Πάντα έλεγα ότι ο Καμένος είναι υπερ-πατριώτης και όχι εθνικιστής. Τώρα βέβαια, που είσαι συγκυβέρνηση, ξεχάστηκαν όλα αυτά. Δεν πειράζει, μακάρι μόνο να γίνουν αυτά που υποσχέθηκες.
Αλλά μη μειωθεί ο μισθός κατά 30% για να αυξηθούν οι επιτροπές 30% και έτσι να ρεφάρατε ε; Ούτε να αυξηθεί κάποια άλλο προνόμιο. Μείωση μισθού και κατάργηση πληρωμής για τις επιτροπές. Γιατί και παλιότερα μειώσατε τους μισθούς, αλλά αυξήθηκαν οι επιτροπές. Κάποιοι βουλευτές «πηγαίναν» σε δύο επιτροπές ταυτόχρονα και έτσι πληρωνόντουσαν δύο φορές. Μακάρι να μπορούσα να το κάνω και εγώ αυτό στη δουλειά μου.
Επίσης, μην είναι η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών όπως η ασυλία. Που όταν έρχεται ψήφιση για ασυλία βουλευτού της Χρυσής Αυγής να ψηφίζετε όλοι ναι, ενώ όταν είναι κάποιου του Συνταγματικού Τόξου, να τον προστατεύουν όλοι. Αν είναι να είναι το ίδιο. ?στο, γιατί θα το χρησιμοποιήσετε μόνο για να βάλετε φυλακή αυτούς που δεν συμπαθείτε ή που εναντιώθηκαν στα σχέδιά σας και τα σχέδια των αφεντικών σας.
Είπες επίσης ότι θα τους φυλακίσετε και θα τους δημεύσετε τις περιουσίες. Αν δεν το κάνετε, θα είστε αναξιόπιστοι. Πάνο, μέχρι στιγμής, μόνο αναξιόπιστη είσαστε όλοι. Ζητωκραυγάζατε για ΟΧΙ στα μνημόνια, και υπογράψατε το χειρότερο όλων. Ζητωκραυγάζατε για τις κόκκινες γραμμές, αλλά αυτές έχουν σβηστεί προ-πολλού.
Πάνο, θα περιμένω να δω αν τελικά καλά έκανα και τα τελευταία χρόνια σε υποστήριζα έντανι φίλων και γνωστών.
Θα δω αν τελικά είσαι πραγματικά πατριώτης που αγαπάς τον τόπο σου, ή ήσουν ο επαναστάτης μόνο εκεί που σε έπαιρνε, και τώρα που έχεις την καρέκλα, έγινες όπως αυτούς που κάποτε κατηγορούσες.
Δυστυχώς η υποκρισία και η πολιτική είναι συνδεδεμένα, και πλέον δύσκολα μπορείς να πιστέψεις πολιτικό.
Αλλα Πάνο θα περιμένω.
Η οικονομία δεν αφορά την Ελληνική κυβέρνηση, το ξέρω, αλλά τουλάχιστον προστάτεψε τον Ελληνισμό (να μη γίνει η Ελλάδα Ισλαμαμπάντ και βάλε τους κλέφτες φυλακή), εκτός αν και για αυτά, άλλοι αποφασίζουν.
Ξέρω, δεν θα απαντήσεις, αλλά….
Θα περιμένω Πάνο…. Θα περιμένω…
Ευχαριστώ,
Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου