Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Κύριοι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, Πιέστε, Αναλάβετε Πρωτοβουλία ή Παραιτηθείτε ...

Πρίν ο αλλέκτωρ λαλήσει τρις, μετά το άρθρο μου με το οποίο καλούσα την ηγεσία
των Ενόπλων Δυνάμεων να πάρει θέση, 6 οπλισμένα τουρκικά μαχητικά παραβίασαν τον Ελληνικό εναέριο χώρο σε μιά επίδειξη της τουρκικής προκλητικότητας προκαλώντας αμηχανία στην Ελληνική πλευρά η οποία ανίκανη και άνευ αντανακλαστικών παρακολουθεί τίς ραγδαίες εξελίξεις, πορευόμενη με ανύπαρκτη.....

....εξωτερική πολιτική και διπλωματία στήν απώλεια της μοναδικής ευκαιρίας για την ανάκτηση του κύρους καί της αξιοπρέπειας της χώρας, σε αυτές τις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές για την χώρα μας.

Ούτε έστω σε ένα επίσημο διάβημα δεν προέβει, πολύ περισσότερο δεν άδραξε την ευκαιρία μιάς προσφυγής στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ.

Γιά τον λόγο αυτόν θα πρέπει η ηγεσία των Ε.Δ. της χώρας ή να πιέσει την κυβέρνηση, ή να αναλάβει πρωτοβουλία, ή να παραιτηθεί.

Η κοινή γνώμη αυτές τις στιγμές στηρίζεται ψυχολογικά στίς Ε.Δ.

Η πολιτική ηγεσία και η αντιπολίτευση έχουν απαξιωθεί προ πολλού στην συνείδηση του λαού.

Εάν δεν έχετε το προαπαιτούμενο θάρρος και την επιτακτική βούληση, εάν αγνοείτε τον όρκο σας κύριοι αρχηγοί των Ε.Δ. τότε παραιτηθείτε άμεσα.

Τώρα είσαστε εσείς υπεύθυνοι για την απώλεια στο άμεσο μέλλον μέρους Εθνικών εδαφών!


Και γνωρίζετε πολύ καλά τι επέρχεται. Και επειδή γνωρίζετε, μετέχετε στην Εθνική προδοσία είς βάρος της χώρας.

Σας απευθύνομαι πολλαπλώς εκτειθέμενος… Εσείς θα εκτεθείτε πράττοντας το καθήκον σας; Κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση;

Μήν το ξεχνάτε αυτό κύριοι Επιτελείς. Εχετε την τεράστια ευθύνη!

ΠΕΤΡΟΣ Ι.ΦΙΛΙΠΠΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου