Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !

Σοκαρισμένοι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι δήλωσαν Κάμερον, Ραχόι, Ρέντσι, Σουλτς, Γιούνκερ

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε πως οι σκέψεις και οι προσευχές του είναι στοχευμένες στους Γάλλους

Την ώρα που το Παρίσι προσπαθεί να συνέλθει από το μπαράζ τρομοκρατικών χτυπημάτων που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, έκανε μια .....
...ανάρτηση στο τουίτερ, στην οποία δήλωνε σοκαρισμένος με τις επιθέσεις.
Το τουίτ του Κάμερον:


Με τη σειρά του ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε σοκαρισμένος και πως στέκεται στο πλευρό των Γάλλων:


Ο Μάρτιν Σουλτς με τη σειρά του χαρακτήρισε «τρομερά» τα νέα που έφτασαν από το Παρίσι:


Ο Ισπανός πρωθυπουργός σε μήνυμά του μέσω Twitter δήλωσε και αυτός «σοκαρισμένος με τα γεγονότα στη γαλλική πρωτεύουσα και προσέφερε την αλληλεγγύη του ισπανικού λαού προς τους Γάλλους:


Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι δήλωσε πως «η Ευρώπη θα απαντήσει σε αυτή τη βαρβαρότητα» ενώ λίγο αργότερα έκανε ανάρτηση στο Twitter όπου δήλωνε στήριξη στους «Γάλλους αδελφούς» του.


Συγκλονισμένη και η Μέρκελ …


«Βαθιά συγκλονισμένη από τις ειδήσεις και τις εικόνες που φθάνουν από το Παρίσι», δήλωσε η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και τόνισε ότι η σκέψη της είναι αυτές τις ώρες «με τα θύματα των, προφανώς τρομοκρατικών, επιθέσεων», με τους συγγενείς, καθώς και με όλους τους ανθρώπους στο Παρίσι.
«Η γερμανική κυβέρνηση βρίσκεται σε επαφή με την γαλλική κυβέρνηση και της έχει μεταφέρει την συμπάθεια και την αλληλεγγύη των ανθρώπων στην Γερμανία», τόνισε η κυρία Μέρκελ σε ανακοίνωσή της.


http://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου