Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

«Να θωρακίσουμε το εβραϊκό κράτος».

Διαβάστε με προσοχή τα λόγια του Νετανιάχου. 

Βρίσκεται μπροστά σε Αμερικανούς Πολίτες, εβραϊκής θρησκείας και μιλάει στο πρώτο πληθυντικό προσωπο (για «την ενότητα του λαού ΜΑΣ») και κλείνει λέγοντας «να θωρακίσουΜΕ το εβραϊκο κράτος». 

Καθήκον δηλαδή και των εβραίων της Αμερικής να εργαστούν και να υπερασπιστούν το Ισραήλ. 


Προσέξτε τους τίτλους των άρθρων: «ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ στο Ισραήλ», «καλεί να .....

....ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ στο Ισραήλ». 


Για τον Σιωνισμό είναι αυτονόητο ότι οι εβραίοι πρέπει να έχουν στην καρδιά τους ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ κι αυτή πρέπει να είναι το Ισραήλ, εκεί που «ΠΡΕΠΕΙ» να επιστρέφουν όποτε απειλούνται.


Καθίσταται δηλαδή ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ για οποιονδήποτε εβραίο να ΜΗΝ θεωρεί πατρίδα του το Ισραήλ, να μην υποστηρίζει το Ισραήλ και να διαφωνεί με τα εγκλήματα του Σιωνισμού και του Νετανιάχου. 

Μπορεί λοιπόν ένας εβραίος που υπακούει στον Νετανιάχου, που είναι πεπεισμένος ότι η πατρίδα του είναι το Ισραήλ κι όχι οι ΗΠΑ, η Γαλλία ή η Ελλάδα όπου κατοικεί, να βάλει το συμφέρον της χώρας που κατοικεί ΕΠΑΝΩ από το συμφέρον του Ισραήλ;

Μπορεί ένας σιωνιστής εβραίος να καταλαμβάνει υψηλόβαθμες κρατικές θέσεις, να διαχειρίζεται κονδύλια και κρατικά μυστικά σε μία χώρα, εκτός του Ισραήλ, που ΔΕΝ θεωρεί πατρίδα του και που έχει αντίθετα οικονομικά ή στρατηγικά συμφέροντα σε σχέση με αυτά του Ισραήλ;

Θα μας διευκρινήσουν τελικά οι αντιρατσιστές αν οι εβραίοι αποτελούν ΡΑΤΣΑ;
Θα μας διευκρινήσουν οι αντιεθνικιστές αν οι εβραίοι αποτελούν ΕΘΝΟΣ

Στους Έλληνες απαγορεύεται να θεωρούνται ΦΥΛΗ γιατί θα θεωρηθούν ρατσιστές και νεοναζί και απαγορεύεται να αποτελούν ΕΘΝΟΣ γιατί θα θεωρηθούν και φασίστες.
Η ουσία, τα θεμέλια επάνω στα οποία κτίσθηκε το Ισραήλ .στην Ελλάδα αποτελούν πλέον …ποινικό αδίκημα. 

Στην Ελλάδα επιτρέπεται να υπάρχουν σχολεία ΜΟΝΟΝ για εβραίους, αλλά απαγορεύεται δια ροπάλου να υπάρχουν σχολεία μόνο για Έλληνες.

Οι παλινοστούντες εβραίοι από την Ρωσία θα πρέπει να περάσουν από Τεστ DNA πριν γίνουν αποδεκτοί στο Ισραήλ. Θα πρέπει να ελεχθεί αν έχουν καθαρό εβραϊκό αίμα κι αυτό δεν ενοχλεί τους αντιρατσιστές. 

Το εβραϊκο έθνος φαίνεται ότι πάντα υπήρχε ενώ το Ελληνικό επινοήθηκε (!) στα χρόνια του Διαφωτισμού μας λένε οι πράκτορες-ιστορικοί :


Βέβαια πολύ πριν τον Διαφωτισμό οι Ευρωπαίοι μιλούσαν για El Greco, αναφερόμενοι στην εθνικότητα του Θεοτοκόπουλου και δεν περίμεναν την Γαλλική Επανάσταση για να ανακαλύψουν ότι υπάρχει Ελλάδα με Έλληνες κατοίκους. 

Οι σιωνιστές θεωρούν πατρίδα τους την περιοχή που κατοικούσαν, ίσως, πριν από 2000 χρόνια ενώ για τους άλλους λαούς ο πατριωτισμός θα πρέπει να επιτηρείται αυστηρά και να θεωρείται καμουφλάζ ακραίων ρατσιστικών στοιχείων. 


Το Ισραήλ χρησιμοποιεί το ΟΜΑΙΜΟΝ και το ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ για να συσπειρώσει του εβραίους ώστε να υπερασπισθούν την επικράτηση και την ακεραιότητα της «πατρίδας» τους.

Οι πράκτορες του Ισραήλ, που γράφουν Ελληνικά στο Indymedia του Soros, ταυτίζουν τον πατριωτισμό με τον φασισμό, διότι τα συμφέροντα του Ισραήλ δεν εξυπηρετούνται όταν τα κράτη ασκούν πατριωτικές πολιτικές. 

Μόνον με προδότες στην εξουσία μπορεί ένα κράτος να λειτουργεί ενάντια στα συμφέροντα του λαού και υπέρ ξένων συμφερόντων. 


Σίγμα

Διαμόρφωση:Α.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου