Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Τι είπε και έδειξε ο Πούτιν στον Ομπάμα για το ισλαμικό κράτος. - Όλη η αλήθεια της σύγκρουσης των πραγματικών ενόχων.

http://www.star.gr/publishingimages/2015/11/151115104545_5856.jpgΗ μάχη της προπαγάνδας καλά κρατεί μεταξύ Ρωσίας – ΗΠΑ στον πόλεμο κατά τουISIS.

Η Ρωσία δίνει στη δημοσιότητα εικόνες από την μεγαλύτερη επιδρομή βομβαρδιστικών των τελευταίων δεκαετιών και κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι επιδίδονται σε «αγώνα» προπαγάνδας κατά της Ρωσίας.

Η σύγχυση προκύπτει όταν προπαγάνδα και φαντασιώσεις συγκρούονται με την πραγματικότητα των .....

....εικόνων λέει η Ρωσία.

Όταν οι ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι ενεργεί ενάντια στα οικονομικά συμφέροντα του Ισλαμικού Κράτους, ενώ δεν κάνει πολλά, η Ρωσία πρέπει να χρησιμοποιήσει πλάνα από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές κατά του Ισλαμικού κράτους για να αποδείξει την αποτελεσματικότητα των επιδρομών.

ΗΠΑ και Ρωσία κάνουν αγώνα για το πόσα πετρελαιοφόρα έχουν χτυπήσει με τις ΗΠΑ να μιλούν για 116 και τη Ρωσία για 500, ενώ η Ρωσία κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι δίνουν ρόλο στην Τουρκία τη στιγμή που ο Ερντογάν αποδεδειγμένα συνεργάζεται με το Ισλαμικό κράτος.

Στην σύνοδο κορυφής ο Πούτιν έδειξε δορυφορικές εικόνες, όπου φαίνονται μεγάλες ουρές αναμονής για δεξαμενόπλοια που περίμεναν ημέρες και εβδομάδες για φόρτωση πετρελαίου από το Ισλαμικό Κράτος χωρίς καμία παρέμβαση των ΗΠΑ. Έδωσαν επίσης video στα οποία φαίνονται συγκροτήματα φόρτωσης που έχουν δεχθεί βομβαρδισμούς, όπως επίσης και διάφορους χώρους αποθήκευσης.

Από όσα προαναφέρθηκαν, αβίαστα βγαίνουν μερικά τρομακτικά συμπεράσματα.

Οι δύο ηγέτες γνωρίζουν ότι δεκάδες αυτοκίνητα αλλά και δεξαμενόπλοια είναι σταθμευμένα και περιμένουν την σειρά τους για να φορτώσουν πετρέλαιο του Ισλαμικού κράτους.

Το ερώτημα λοιπόν είναι ποιών συμφερόντων είναι αυτά τα δεξαμενόπλοια;
Για ποιον φορτώνουν αυτό το πετρέλαιο και πού καταλήγει;
Ποιο πληρώνεται και πώς την αξία αυτών των φορτίων;
Την στιγμή που σε όλο τον πλανήτη σπέρνουν την τρομοκρατία, οικονομική και μη, κάποιοι θησαυρίζουν χωρίς να τους ελέγχει κανείς.

Στην Ελλάδα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Δημιουργούν τεράστια προβλήματα στο όνομα της φοροδιαφυγής. Επιβάλουν τις κάρτες όπως τους ζήτησε η Μπίλτεμπεργκ αλλά το παραεμπόριο των καυσίμων δεν το αγγίζει κανείς.

Όλοι αυτοί είναι σκιές που υπάρχουν λόγω της δικής μας αδράνειας και άγνοιας.

Κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε να τους πατήσουμε και να προσπεράσουμε.





neinnewsgr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου