Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Λεηλατώντας την Ευρώπη ...Κυριαρχώ ...!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiomny6v920YGAcqFo16KMlTVfnQjDqPvPmd1kvf0X8Cu8yE3pO4mrej1WD3B3PSNS6U0TkB2MMGt35MQBq1J6gyxw7J3VYY4864UsdMlA2MSQIBbXsD76J7dSzBGNH4J0DCf7w2nQJ/s640/diavolos.jpg
Μετά τους ποταμούς δακρύων που θα ακολουθήσουν την επίθεση στο Παρίσι και τους τόνους μελάνι που θα γράψουν την Ιστορία, τον λόγο θα πάρουν τα όπλα και έτσι θα επιτευχθεί ο πραγματικός στόχος της επίθεσης.

Λεηλατώντας την Ευρώπη η Γαλλία επιδιώκει να ανακτήσει το μεγαλείο της ως Ευρώπη. 


Η Γερμανία ελπίζει στην επανόρθωση της ως έθνος, μέσω Ευρώπης, οι ΗΠΑ προσπαθούν να κρατήσουν τον δορυφόρο Ευρώπη, η .....
....Ρωσία προσπαθεί να επανακαθιερωθεί ως στρατιωτική υπερδύναμη, η Κινέζικη νομενκλατούρα απολαμβάνει τον καπιταλισμό εξαθλιώνοντας το λαό της, οι Άραβες μονάρχες κάνουν …μπίζνες και όλοι μαζί έχουν βρει έναν κοινό εχθρό, Ισλάμ, ένα μέσον, ισλαμιστές τρομοκράτες, για να πετύχουν τους στόχους τους και ένα αφεντικό για να υπηρετούν, καπιταλισμός.

Η επίθεση στο Παρίσι δεν προβληματίζει, ούτε γεννά ερωτηματικά σε κανέναν, καθώς σχεδιάστηκε, προετοιμάστηκε και υλοποιήθηκε από αυτούς που ψάχνουν τον ένοχο.

Για όλους αυτούς η εξίσωση είναι απλή και δοκιμασμένη χρόνια τώρα.
Κυριαρχώ = Τρομοκρατώ και για να το πετύχω, όχι απλά θα συμμαχήσω, αλλά θα γίνω ο διάβολος.

Μην ανησυχείτε, όλα βαίνουν καλώς. 

neinnewsgr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου