Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Οι Γερμανοί και τα όνειρα τους για την δημιουργία «γερμανοκίνητου» ευρωπαϊκού στρατού .

Το Βερολίνο από ότι διαφαίνεται έχει αναλάβει εργολαβικά την δημιουργία του ευρωπαϊκού υπερκράτους. Απαραίτητη όμως  προϋπόθεση για την εδραίωση ενός...
VERMACHT
Το Βερολίνο από ότι διαφαίνεται έχει αναλάβει εργολαβικά την δημιουργία του ευρωπαϊκού υπερκράτους. Απαραίτητη όμως  προϋπόθεση για την εδραίωση ενός τέτοιου σχεδίου παίζει ένας ευρωπαϊκός στρατός, ο οποίος θα ελέγχεται κυρίως από την Γερμανία.
Ο « κρυφός» ή άτυπος Καγκελάριος της Γερμανίας Β.Σόιμπλε , ο οποίος μόνο « χολή» στάζει για την Ελλάδα , ομολόγησε το σχέδιο αυτό με αφορμή το μεταναστευτικό ζήτημα.
Οι Γερμανοί θεωρούν ως κύριο εμπόδιο στα « επεκτατικά σχέδια τους» την παρουσία εθνικών στρατιωτικών δυνάμεων των ευρωπαϊκών χωρών.
Διότι μπορούν να χρεώνουν και να  αγοράσουν σχεδόν τα πάντα π.χ στην Ελλάδα ,  σε ενδεχόμενη όμως προσπάθεια «κατάσχεσης» εθνικής γης , θα βρουν απέναντι τους τις πανίσχυρες ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.
Αυτό το « πρόβλημα» οι πάντα λεπτολόγοι και υπομονετικοί Τεύτονες το «παλεύουν» με ....
...κάθε τρόπο αναζητώντας την λύση του.
Βλέπεται και στον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο οι Έλληνες ήταν αυτοί που κυρίως καθυστέρησαν την Βέρμαχτ  , η οποία βρήκε στην συνέχεια μπροστά της τον ρωσικό χειμώνα, αλλάζοντας το ρουν των γεγονότων. Δεν το ξεχνούν οι Γερμανοί αυτό σε καμία περίπτωση.
Στην Γερμανία, πιστεύουν ότι οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να δαπανήσουν περισσότερους πόρους για την ενίσχυση της ασφάλειας και της άμυνας που θα οδηγήσει τελικά στην δημιουργία ενός κοινού στρατού.
«Η ΕΕ πρέπει να προσπαθήσει να δημιουργήσει έναν ευρωπαϊκό στρατό και να αυξήσει τις αμυντικές δαπάνες». Η γνώμη αυτή εκφράστηκε από τον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αναφέρει η  γερμανική Bild και μεταδίδουν πολλά ΜΜΕ.
Τώρα ποια ακριβώς «δουλεία» έχει ο Υπουργός οικονομικών της Γερμανίας να αναφέρεται σε ένα θέμα που άπτεται  ΚΑΘΑΡΑ του υπουργείου άμυνας, ή  της Καγκελαρίας μόνο το « σκοτεινό μυαλό του το γνωρίζει».
Ο εκπρόσωπος της βαυαρικής πλουτοκρατίας που προσπαθεί να καταλάβει την Ευρώπη με το ευρώ, γνωρίζει ότι υπάρχει και ο ισχυρότατος  γαλλικός και βρετανικός στρατός στο « παιχνίδι».
Σε πολύ παλιότερο άρθρο μας από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr είχαμε αναφέρει την δημιουργία μιας νέας Entente από την Βρετανία και την Γαλλία.
Ο άξονας αυτός εξακολουθεί να υφίσταται και μόνο οικονομικοί λόγοι δεν έχουν  επιτρέψει την ενεργοποίηση του. Οι δύο χώρες ενώθηκαν αμυντικά ενόψει της δημιουργίας ενός νέου γερμανικού Ράιχ.
Οι  Βρετανοί επίσης ετοιμάζονται ακόμα και με αποχώρηση από την ΕΕ, εάν οι Γερμανοί δεν κάνουν δεκτές τις απαιτήσεις τους, οι οποίες αναφέρονται εμμέσως πλην σαφώς σε αυτό το θέμα  .
Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ  επίσης πιστεύει ότι η ΕΕ θα αναγκαστεί να αυξήσει τις δαπάνες για την ασφάλεια λόγω των πολλών συγκρούσεων και κρίσεων της μετανάστευσης.
«Πρέπει να δαπανηθούν  πολύ περισσότερα χρήματα  για κοινή πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής άμυνας. Τα κράτη μέλη θα πρέπει σταδιακά να καταλήξουν σε μια κοινή εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφάλειας », τόνισε  ο Σόιμπλε . Τελικά,  ο ίδιος δεν άντεξε και το ομολόγησε ,  «ο στόχος της ΕΕ είναι  η δημιουργία ενός ενιαίου ευρωπαϊκού στρατού».
Επιπλέον, ο Σόιμπλε κάλεσε τις ευρωπαϊκές χώρες να εντείνουν τη δράση τους στα hot spots. «Εμείς δεν θα είμαστε  σε θέση να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση στην Μέση Ανατολή, χωρίς μια πιο ενεργό συμμετοχή της Ευρώπης. Το ίδιο ισχύει και για την Αφρική »,  είπε ο υπουργός.
Δηλαδή επειδή η Γερμανία αναζητά μερίδιο στα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή , κάτι που της το στέρησαν οι σύμμαχοι σε δύο παγκόσμιους πολέμους, τώρα θα εμπλακεί η Ελλάδα ή οι υπόλοιπες χώρες σε έναν ατέρμονο πόλεμο.
Επίσης η Αφρική, αποτελεί την ήπειρο την οποία επίσης πρέπει να μοιράσουν οι νέες μεγάλες δυνάμεις, και στην οποία οι Γερμανοί απαιτούν μερίδιο από Ρώσους , Αμερικανούς και Κινέζους.
Μιλώντας για την ασφάλεια των ευρωπαϊκών χωρών,  ο Σόιμπλε τόνισε την ανάγκη να ενισχυθεί η προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.
Όλα αυτά όμως κατά την γνώμη μας είναι προφάσεις .
Σύμφωνα με άρθρο στο pentapostagma.gr με τίτλο: Die Welt: Έτοιμο το προσχέδιο για την δημιουργία ενιαίου ευρωπαϊκού στρατού, τονίζαμε ότι είναι έτοιμο    το προσχέδιο από το Βερολίνο για την «αμυντική  μεταρρύθμιση» της ΕΕ,  όπως θα την ονομάσουν «ευγενικά»  οι Βρυξέλλες και οι κάθε λογής , Γιούνκερ, Ντάισεμπλουμ κτλπ.
Πρόκειται για την δεύτερη φάση του σχεδίου αλώσεως, καθυποτάξεως όλων των εθνικών κρατών της ΕΕ. Το σχέδιο  τους όμως θα πάει «περίπατο» και η ένωση αυτή θα διαλυθεί.
Διότι όλα  αυτά τα σχέδια θα διακοπούν απότομα,  από την  αιφνιδιαστική εμφάνιση ενός μεγάλου παγκοσμίου πολέμου,  ο οποίος θα λάβει χώρα σε κάποια χρονική στιγμή.   Αυτή είναι η άποψη πολλών ειδικών αναλυτών σε Ανατολή και Δύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου