Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Η αμερικανική ελίτ υλοποιεί σχέδιο αλώσεως της Ευρώπης με τους μετανάστες στο οποίο αντιστέκεται η Ρωσία.

150906-germany-migrants-hg-1149_c84baa1a147301b74ce5ddd8010c9694.nbcnews-ux-2880-1000
Τα σχέδια των Αμερικανών νεοσυντηρητικών για  παγκόσμια κυριαρχία αποφέρουν καρπούς, καθώς η Ευρώπη είναι πλημμυρισμένη με μουσουλμάνους μετανάστες , οι opo;ioi δραπέτευσαν από τους δικούς τους  πολέμους και τον τρόμο στις δικές τους χώρες, τονίζουν Αμερικανοί ακτιβιστές.

Το άρθρο τονίζει ότι   όλο αυτό υλοποιείται σκόπιμα, και ότι η Μέρκελ και ο Ομπάμα ανήκουν στον ίδιο  νεοσυντηρητικό « χώρο» , ο οποίος οδηγεί την Ευρώπη στην καταστροφή.

Ενώ  η Ρωσία είναι μία από τις λίγες χώρες της οποίας η ηγεσία αντιλαμβάνεται το τι ακριβώς συμβαίνει, και αγωνίζεται να το σταματήσει, αναφέρει........
 αμερικανική ιστοσελίδα .
Οι δυτικές κοινωνίες, εκτιμάται ότι θα λυγίσουν  τελικά υπό το βάρος της επιβάρυνσης τόσων εκατομμύριων  προσφύγων που εισβάλουν στην Ευρώπη .

Πίσω από όλα αυτά  όμως ευρίσκονται οι  ηγέτες της αμερικανικής νεοσυντηρητικής ελίτ , που οδηγεί το πλανήτη  σε συγκρούσεις και διχόνοια , με την οποία στη συνέχεια θα χειραγωγούνται τα κράτη από  αυτήν την  ελίτ.

Ο στόχος των νεο-συντηρητικών για  παγκόσμια κυριαρχία περιγράφηκε πριν από πολύ καιρό από την ομάδα που είναι γνωστή ως «Νέος Αμερικανικός Αιώνας (PNAC)», αναφέρει αμερικανικό δημοσίευμα .

Μια παρενέργεια αυτού τους είδους της  στρατηγικής των νεοσυντηρητικών της Αμερικής στην  Μέση Ανατολή,  είναι να κατακλυστεί η Ευρώπη, και ιδίως, η Γερμανία, η κυρίαρχη δύναμη της ηπείρου, με μουσουλμάνους μετανάστες.

Σε σημαντικό άρθρο μας από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο (Το ίδρυμα Ρότσιλντ «μεταφέρει» στην ΕΕ μετανάστες οι οποίοι σε ποσοστό 90% είναι νεαροί !), είχαμε αναφέρει ότι πρόκειται για μια   αθρόα «μετακίνηση» ενός τεράστιου ανθρώπινου δυναμικού , νεαρού κυρίως στην ηλικία προς τα εδάφη  της ΕΕ,  από το  πανίσχυρο ίδρυμα Rothschild με σκοπό την  εθνολογική «αλλοίωση».

Την ίδια στιγμή, η σερβική εφημερίδα « Kurir» γράφει σε άρθρο της ότι  οι μεταναστευτικές ροές σε αυτόν τον τομέα  χρηματοδοτούνται ΚΥΡΙΩΣ από το ίδρυμα  Ρότσιλντ και τις  οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δηλώνοντας  ότι το κόστος της «μεταφοράς» αυτών μεταναστών  προς την Ευρώπη μέσω της θάλασσας στοιχίζει από 3-3,5 χιλιάδες έως 7 – 11.000 ευρώ.

Μιλάμε για μία προμελετημένη κανονική  εισβολή και κατάκτηση της Ευρώπης με  ειρηνικό τρόπο,    η οποία θα μετατρέψει τους γηγενείς χριστιανούς  κατοίκους  σε μειονότητα και πιθανότατα σε πρόσφυγες, λίαν συντόμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου