Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ 2016…

Πριν ενα μηνα διερευσε απο την Ε.Ε ενα εγγραφο βομβα για το θεμα της λαθρομεταναστευσης και για το τι πρεπει να γινει αλλα και τι προβλεπουν επι αυτου οι δηθεν σοφοι της Ε.Ε.Ειδικότερα, το εσωτερικό (και διαβαθμισμένο ως απόρρητο) έγγραφο της Ε.Ε. που παρουσιάζουμε, στο ερώτημα «Προβλέπει η Κομισιόν ότι 3 εκατομμύρια μετανάστες μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος του 2016;» απαντά πως «ως μέρος των φθινοπωρινών οικονομικών προβλέψεων του 2015, η Ε.Ε. έχει επιχειρήσει μια πρώτη προκαταρκτική αξιολόγηση των μακροοικονομικών επιπτώσεων της εισροής μεταναστών… 
Ο αριθμός των 3 εκατομμυρίων (σ.σ.: μεταναστών εννοείται) πρέπει να εξεταστεί στο πλαίσιο αυτό: είναι μια τεχνική υπόθεση, δεν αποτελεί πρόβλεψη και σίγουρα δεν είναι πρόγνωση. Ο σκοπός αυτής της άσκησης είναι να κατανοήσουμε την ...
......πιθανή επίδραση της εισροής μεταναστών στο ΑΕΠ, τα δημόσια οικονομικά και την αγορά εργασίας…».
Βλεπουμε λοιπον οτι το 2016 δεν θα ειναι καθολου αισιοδοξο για την χωρα μας οσον αφορα το θεμα που θιγουμε. Πριν λιγο καιρο  οταν ξαναασχοληθηκαμε με το τεραστιο αυτο προβλημα για την χωρα μας ειδαμε οτι πισω απο ολο αυτο κυμα εισβολεων κρυβεται ο Σορος και η σιωνιστικη παρεα του που θελουν να καταστρεψουν την χωρα μας και ολη την Χριστιανικη Ευρωπη δια της αθροας εισβολης μουσουλμανων σε αυτην.
Screen Shot 2016-01-03 at 5.08.56 PM.png
Προσφατα ο Τσέχος πρόεδρος Μίλος Ζέμαν,  μίλησε για «οργανωμένη εισβολή» και κάλεσε τους νεαρούς άνδρες (που αποτελούν το 80% των «προσφύγων»…) από τη Συρία και το Ιράκ να «πάρουν τα όπλα» εναντίον του Ισλαμικού Κράτους αντί να φεύγουν από τις πατρίδες τους. Ιδού τι είπε:
«Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια οργανωμένη εισβολή και όχι με μια αυθόρμητη κίνηση προσφύγων. Η μεγάλη πλειονότητα των παράνομων μεταναστών είναι νεαροί άνδρες, που έχουν καλή υγεία και είναι άγαμοι. Αναρωτιέμαι γιατί αυτοί οι άνδρες δεν παίρνουν τα όπλα για να αγωνιστούν για την ελευθερία της χώρας τους, εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Η φυγή τους, αντικειμενικά ενισχύει το Ισλαμικό Κράτος».
Αυτα εμεις τα φωναζαμε προς καθε κατευθυνση ομως ουδεις εδειχνε εκ των κυβερνωντων να ακουει καθε φωνη σαν την δικη μας. Φεροταν σαν να ηταν μερος του ολου σχεδιου της καταστροφης του κοινωνικου ιστου της χωρας μας που φυσικα ενορχηστρωθηκε απο τα σιωνιστικα κεντρα.
Πριν από ένα ή δύο χρόνια, η Ελλάδα ήταν -ακόμη- μία χώρα παράδεισος, η οποία τραβούσε το ενδιαφέρον όλων εκείνων των «κατατρεγμένων» από την Αφρική και την Ασία, οι οποίοι έβλεπαν στην πατρίδα μας την μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα δικαίωμα για μία καλύτερη ζωή. Οι εντός (ή και εκτός της Ελλάδας) ΜΚΟ που ασχολούνται με τα «ανθρώπινα δικαιώματα» είχαν εργαστεί επί σειρά πολλών ετών, προλειαίνοντας το έδαφος για την υποδοχή των λαθρομεταναστών αλλά και για την ανοχή (κυρίως από κυβερνητικής άποψης) των δραστηριοτήτων τους εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Πολλακις υποδειξαμε τον υποπτο ρολο των Μ.Κ.Ο στην χωρα μας αλλα και απο ποιους χρηματοδοτουνταν αλλα ματαια φωναζαμε.
EΓΓΡΑΦΟ KOMISION.jpg
Σημερα λοιπον φτασαμε στο σημειο το Αφγανιστάν να σχεδιάζει να ανοίξει πρεσβεία στην Αθήνα, προκειμένου να εξυπηρετεί (με έκδοση διαβατηρίων) τους Αφγανούς που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα!!!
Αν νομιζετε οτι η κατασταση θα ομαλοποιηθει σας πληροφορουμε οτι η σιωνιστικη συμμορια σκοπευει να φερει αλλα τρια εκατομμυρια μουσουλμανους στην χωρα μας που παραπαιει οικονομικα και δεν μπορει να δωσει χειρα βοηθειας ουτε στους πραγματικους προσφυγες αλλα ουτε και στους αναξιοπαθουντες συνανθρωπους μας.Τι θα γινει τοτε που χιλιαδες ακομη πεινασμενων ανθρωπων θα εισβαλλουν στην χωρα μας;;; Τι θα κανετε τοτε κυριοι πονοψυχοι που η ευαισθησια σας εξαντλειτε μονο στους λαθροεισβολεις μουσουλμανους;;; Σιγουρα γνωριζετε οτι  χιλιαδες τζιχαντιστες εισεβαλλαν στην χωρα μας και η εκκένωση των ισλαμοφασιστών στην συντριπτική τους πλειοψηφία εισβολέων, δεν γίνεται με χάδια, αλλά όπως έγινε σε καθε εισβολή κατά της Ελλάδας. Είτε συντεταγμένα, όπως το 1940 είτε με λαϊκή εξέγερση όπως το ’41 – ’44.
Κανένας εισβολέας δεν έφυγε μονος του.Τι θα κανετε οταν ξεσηκωθουν ορμωμενοι απο τα γνωστα σιωνιστικα κεντρα οι ισλαμοφασιστες και αρχιζουν να σφαζουν Ελληνες ;;; Εχετε σκεφτει οτι κανενα λαγουμι τοτε δεν θα μπορει να σας κρυψει ;;; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;;; ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ 2016 ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ….ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου