Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

«MANIΦEΣTO ΣΩTHΡIAΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.

92568-kalogeropoulowhpigpgiig.jpg
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ “ΜΑΓΚΙΚΟ” ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ, ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΗΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΗΤΑΝ – ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ – Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΑ ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΑΒΡΙΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ “ΚΥΒΕΡΝΑ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ “ΚΥΒΕΡΝΩ”.
Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ.....
..... ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΊ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΌ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΠΩΣ?
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΒΑΥΑΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ.
ΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ:………
Από Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος Ph.D.
Geneva
Dear All
I repeat and repeat!
<<Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΙΣ είναι αυτή για την οποία κανείς δεν έχει σκεφθεί στην σκηνή του θεάτρου Comedia del arte που παίζεται στις εξευτελισμένες Βρυξέλλες και στα ελληνικά ΜΜΕ.
Δραχμή με κυβέρνηση εθνικής ενότητος, αλλαγή του Συντάγματος κατά τα πρότυπα της Ελβετίας και προσέλκυση επενδύσεων από το μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο που δαιμονοποίησε η πληρωμένη προδοσία καταστροφής της οικονομίας από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τους επιζώντες acolytes του. Άλλως τετέλεσται.
ΑΛΛΩΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!
ΟΙ νέοι θα αντικαταστήσουν τον θρυλικό Περιπλανώμενο Ιουδαίο και το κατευθυνόμενο τσουνάμι της νέας Voelkerwanderung των βαρβάρων υπό την προστασία της Κας Τασίας θα αντικαταστήσει τον ελληνικό πληθυσμό της Πατρίδος Ελλάδος. Είναι ακόμη καιρός???
Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ για την παρούσα Κυβέρνηση ή για άλλη που θα την αντικαταστήσει χάρη στο άρθρο του Συντάγματος που επαφίεται στον «πατριωτισμό των Ελλήνων».
Όταν απαλλαγούμε από το ημιμαθές παιδαρέλι της «Αριστεράς» το οποίο, από ψέματος εις ψέμα, έχει καταργήσει κάθε (Αριστοτελικό) λογικό Νόμο περί «αντιφάσεως».
Να προβεί στην άμεση ετοιμασία νέου Συντάγματος από ΕΞΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ εμπειρογνώμονες (ακόμη και με βοήθεια επιτροπών ξένων εμπειρογνωμόνων, οικονομολόγων Βραβείων Νομπελ κλπ) το οποίο θα καθόριζε τα εξής:
(α) Υποχρεωτική κυβέρνηση μόνον ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ κατά προσαρμογή του ισχύοντος συστήματος στην Ελβετία – με συμμετοχή στελεχών που θα κατέχουν τους ανώτατους δυνατούς τίτλους σπουδών χρησιμοποιουμένων ως Υπουργών μόνον κατά το εκάστοτε είδος της ανωτάτης αυτής μορφώσεως. (π.χ. όχι πλέον βιβλιοπώλες ως Υπουργοί …Υγείας, ούτε μηχανικοί ως …πρωθυπουργοί κλπ) με ετήσια ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ του έργου εκάστου.
Η υποχρεωτική Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητος εξaσφαλίζεi (μεταξύ άλλων) και από τον εθιμικό ΔΙΧΑΣΜΟ που είναι το χρόνιο ελληνικό νόσημα (le mal grec)
(β) Κατάργηση του άρθρου 106 παρα 3 του νυν Συντάγματος και εξασφάλιση των επενδυτών από κάθε απόπειρα κρατικοποιήσεως των επενδύσεων.
(γ) Συνταγματικώς εγγυημένο φορολογικό σύστημα περιλαμβάνον φορολογία μέχρι 10% (δέκα%) ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων.
Συνταγματική ρύθμισις του δικαιώματος των απεργιών το οποίον θα παρέχεται από Συνταγματικό δικαστήριο και δεν θα κρίνεται από ιδιοτελή συμφέροντα Ειδικών βουλήσεων εις βάρος άλλων Ειδικών βουλήσεων αλλά θα απαγορεύει κάθε απεργία μιας Ειδικής Βουλήσεως που θα έχει δυσμενή αποτελέσματα σε άλλες Ειδικές βουλήσεις ή στην Γενικη Βούληση του Έθνους (π.χ.απεργία του προσωπικού της ΔΕΗ).
(δ) Απαλλαγήν από κάθε φορολογία επί 5 έτη για κάθε νέα παραγωγική επένδυση (ελληνικού ή ξένου κεφαλαίου) υπό τον όρον ότι δεν υπάρχει ήδη επιχείρησις παρομοίου τομέως (άλλως φορολογία μέχρι 10% ως κατά το (γ)
(ε) Πρόσκληση μονίμου εγκαταστάσεως μεγάλων επιχειρήσεων (ελληνικών ή ξένων) οι οποίες, εφ όσον δεν ασκούν εμπορικές δοσοληψίες εντός της Ελλάδος θα απαλλάσσονται κάθε φορολογίας υπό τον όρον ότι θα συναλλάσσονται μέσω ελληνικών τραπεζών εντός της Ελλάδος και ότι το προσωπικόν αυτών των επιχειρήσεων (κατά πλειοψηφίαν ελληνικό) θα φορολογείται για τις αποδοχές του όπως κάθε άλλος Έλλην
(στ) Απλοποίηση των διαδικασιών και πλήρη κατάργηση της νωθρής γραφειοκρατίας.
(ζ) ενίσχυση επενδύσεων για εκμετάλλευση φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών με παράλληλη κατασκευή εργοστασίων παραγωγής φωτοβολταίκών και ανεμογεννητριών ως και κάθε αλλου είδους βιομηχανικής εκμεταλλεύσεως. (Υπήρξε σχέδιο από το 1970 του Πανεπιστημίου Πατρών ανεμογεννητριών που εξησφάλιζαν ηλεκτρική αυτάρκεια και ακόμη δυνατότητα πωλήσεως ηλεκτρισμού αλλά ναυάγησε και εγκατελείφθη διότι δεν το επέτρεψε το Συνδικάτο της ΔΕΗ!!)
(η) Προσέλκυσις ξένων μεγάλων Πανεπιστημιακών μονάδων με παράλληλη διδασκαλία σε Αγγλική γλώσσα,
Με την κατάλληλη διαφώτιση του λαού, το Νέο Σύνταγμα να υποβληθεί σε δημοψήφισμα και, αν ο λαός το ψηφίσει, να γίνουν αμέσως εκλογές για την νέα κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ που ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ και όχι από τους ιέρακες και τα vultures και ύαινες των Βρυξελλών κα της Αμερικής.
Κυβέρνηση εμπειρογνωμόνων και όχι «πρωθυπουργοί» ημιμαθή και πολιτικώς άπειρα παιδαρέλια που παραδέρνουν μεταξύ φάσεως και αντιφάσεως.
Οι τυχόν διαφωνίες μεταξύ των μελών της δεν θα λύονται ούτε «με κινητοποιήσεις εντός και εκτός της Βουλής για να πέσει η κυβέρνηση» (πβ Ανδρέα Παπανδρέου) ούτε με οχλαγωγία από κύμβαλα αλαλάζοντα ούτε με την ψυχολογία του πολιτικού ΔΙΧΑΣΜΟΥ (αφού όλα τα κόμματα θα μετέχουν στην κυβέρνηση) αλλά με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ δηλ για κάθε συγκεκριμένο θέμα διαφωνίας στην Κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ με επτά (7) υπουργούς (όχι την σημερινή πληθώρα Υπουργών συνήθως ανειδίκευτων ή και τελείως ανεπάγγελτων).
Ειδική υπηρεσία Διεθνους Προπαγάνδας για την ευρεία γνωστοποίηση στο Διεθνές κοινον της πλεκτάνης εξαθλιώσεως ενός λαού κυρίως από την Γερμανία της οποίας η εγκληματική ιμπεριαλιστική πολιτική εξαπέλησε την εγκληματική της δραστηριότητα με δύο από τους πιο καταστρεπτικούς πολέμους της Ανθρωπότητος.
ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΣΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ ή ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ή ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ …ΜΝΑ!!
ΑΛΛΩΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ και REQUIEM ETERNAM
Dr Nicolas Kaloy- Καλογερόπουλος Ph.D.
Geneva
ΥΓ. επαναλήψεις από 23.7.2015, στου κουφού την πόρτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου