Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ απο την Ε.Ε …Στρατόπεδο για 300.000 λάθρο ζήτησαν οι Βέλγοι απο την Ελλάδα!

ΣΟΚ απο την  Ε.Ε …Στρατόπεδο για 300.000 λάθρο ζήτησαν οι Βέλγοι απο την Ελλάδα! - Εικόνα2
Αν είναι δυνατόν τι ζητάνε πλέον οι Ευρωπαίοι από την Ελλάδα …Την ώρα που η Μογκερίνι διαβεβαιώνει την Τουρκία οτι  τα 3 δις ευρώ θα τους δοθούν τάχιστα ….

Ο Βέλγος υπουργός ζήτησε από την Ελλάδα να κατασκευάσει ....
...Στρατόπεδο 300.000 λαθρομεταναστών από τον Έλληνα Υπουργό Μουζάλα!

Ακόμη ακόμη ο Βέλγος Υπουργός ζήτησε απο την Ελλάδα να εφαρμόσει την τακτική να τους στέλνουμε πίσω στη θάλασσα απο εκεί που ήρθαν !

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Υπουργός της Μεταναστευτικής Πολιτικής επιβεβαίωσε το τι ακριβώς ζήτησε ο Βέλγος Υπουργός και ταυτόχρονα δήλωσε οτι η Τουρκία έχει το κλειδί του Λαθρομεταναστευτικού !

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας  Αχμέτ Νταβούτογλου πραγματοποίησε  συνάντηση με την Ύπατο Αρμοστή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας και την Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φεντερίκα Μογκερίνι η οποία βρίσκεται στην Άγκυρα και τον διαβεβαίωσε για την άμεση καταβολή των 3 δις ευρώ απο την Ε.Ε Η κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Τσάνκαγια διήρκησε 1 ώρα και 45 λεπτά.

Αν οι Ευρωπαίοι σκέφτονται με αυτό τον τρόπο και τον εγκλωβισμό εκατοντάδων  χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα ο Κίνδυνος επιβιώσεως πια  της Χώρας μας είναι υπαρκτός !

Κανείς δεν θα μπορεί να κρατήσει μαντρωμένους  300.000 ανθρώπους με Ισλαμικό  φανατισμό και με τους Τουρκοπράκτορες να αλωνίζουν … Όταν όμως  άσχετοι πολιτικοί καλούσαν του λάθρο να έρθουν στη Χώρα μας δεν μπορούσαν να φανταστούν το κακό που ερχόταν !

Ο Θεός να βάλει το χέρι του ,αν και εμείς  πρέπει να πάρουμε την Πατρίδα στα δικά μας χέρια!

veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου