Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να επέμβετε;;

Όποιον και να συναντήσεις,όποιον και να δείς,ότι συζήτηση και αν ακούσεις,παντού όλοι με μια φωνή,ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης,φτάνουν στο λογικό συμπέρασμα για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα..ΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Σε όλα τα κράτη του κόσμου,ανεξαρτήτως ιδεολογίας και πολιτειακής κατάστασης,υπάρχει ένας μηχανισμός απο δικλείδες ασφαλείας,οι οποίες αποτρέπουν φαινόμενα παρακμής σε όλους τους κλάδους της κρατικής εξουσίας.


Σε άλλες περιπτώσεις αυτές οι δυνάμεις και μιλάμε κυρίως για την στρατιωτική ηγεσία κάθε χώρας,όχι μόνο επιβλέπουν την εύρυθμη λειτουργία των πολιτευμάτων,αλλά συμμετέχουν ενεργά,στα εκάστοτε συμβούλια εθνικής ασφαλείας,σε κάποιες περιπτώσεις έχουν δικαίωμα ΒΕΤΟ,σε άλλες διαμορφώνουν με την σοφία και το πρακτικό στρατιωτικό μυαλό που διαθέτουν,ακόμα .....

...και την οικονομική πολιτική και την βιομηχανική ανάπτυξη της χώρας[Γαλλία,ΗΠΑ,Ρωσία,Ισραήλ κ.α].

Δεν διστάζουν οι στρατιωτικοί ηγήτορες των χωρών αυτών και όχι μόνο,να λένε ελεύθερα την γνώμη τους,να λογοκρίνουν κυβερνητικές πολιτικές,να προτείνουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας και γενικά έχουν λόγο!!!


Μόνο στην Ελλάδα έχουν πιεί το ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ!!!
Απο το 1974 και μετά ο χώρος των ενόπλων δυνάμεων έχει στην κυριολεξία δαιμονοποιηθεί.


Θεατρικές παραστάσεις,τηλεοπτικές εκπομπές,άρθρα επί άρθρων στις εφημερίδες,έκαναν κυριολεκτικά την τρίχα,τριχιά και στο υποσυνείδητο των Ελλήνων προσπάθησαν να ευτελίσουν τον Ιερό θεσμό των Ενόπλων Δυνάμεων.


Ο σκοπός τους προφανής πλέον,πέραν πάσης αμφιβολίας.Για να καταστρέψουν αυτήν την χώρα,έπρεπε πρωτα να διαλύσουν τις όποιες αντιστάσεις.


Η μειωμένη εθνική κυριαρχία της Τσουδερού,έγινε πραγματικότητα γιατί δεν υπάρχουν ανώτατοι στρατιωτικοί ηγήτορες,η καταλήστευση των δημόσιων ταμείων έγινε πράξη γιατί δεν υπάρχουν ηγήτορες,τα όργια ηθικής φύσεως μέσα στην βουλή με τους ομοφυλόφιλους να ασελγούν παρά φύσιν,ζωντάνα μπροστα σε όλη την υφήλιο,έγιναν γιατί δεν υπήρχαν στρατιωτικοί ηγήτορες,η καταπάτηση του συντάγματος συστηματικά και οι πράξεις παράνομου νομοθετικού περιεχομένου,που υπογράφουν οι »μπαλαρίνες»του πολιτικού συστήματος,λαμβάνουν χώρα γιατί δεν υπάρχουν στρατιωτικοί ηγήτορες,η απάλειψη του θρησκεύματος απο τις ταυτότητες,έγινε γιατί δεν υπάρχουν στρατιωτικοί ηγήτορες και για να μην μακρυγορούμε,όλα τα κακά στο νεώτερο Ελληνικό κράτος,έγιναν γιατί υπερατλαντικοί [Αμερική] και υπερεθνικοί [Ευρωπαική ένωση],οργανισμοί,κατέστρεψαν είτε απ’ευθείας,είτε εκ των έσω με την επάρατη μασωνία του Νατοικού δόγματος,τον ευγενέστερο θεσμό μετά απο αυτόν της Εκκλησίας,τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Εάν ζούσαν στις μέρες μας,Παπάγοι,Πλαστήρες,Μεταξάδες δεν θα πρόφθαναν στις μέρες μας να κόβουν κεφάλια,πρωτίστως των επίορκων αυτών στρατιωτικών,που ταυτίστηκαν έργω και λόγω,με την πολιτική αυτή συμμορία που διέλυσε και κατέστρεψε την Εν Χριστώ Ιησού απελευθερωθήσαν πατρίδα μας.


Αν υπάρχουν ανώτεροι αξιωματικοί,καθαροί απο την μασωνική-νατοική πανούκλα,ευχόμαστε ολόψυχα να αναλάβουν τις πρωτοβουλίες εκείνες που πρέπει για την Ανάσταση του έθνους,πριν είναι αργά,τα περιθώρια όχι απλώς στενεύουν είναι οριακά.Σε κάθε άλλη περίπτωση η παιδαγωγία του Κυρίου,για όλους μας ανεξαιρέτως,είναι έτοιμη και οπλισμένη μέχρι τα δόντια και ο νοών νοείτω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου