Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Σημασία έχει αυτός που βάζει την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του να την τιμά .

Σημείωση Μπλογκ :Αναφέρεται πως ο Κουκίδης ήταν ένας δεκαεπτάχρονος Έλληνας Εύζωνας που είχε καθήκοντα σκοπιάς στην Ακρόπολη των Αθηνών   Απριλίου 1941, την ημέρα που τα γερμανικά στρατεύματα μπήκαν στην Αθήνα. 
Τα στρατεύματα των Ναζί τον διέταξαν να παραδώσει την ελληνική σημαία και να αναρτήσει τη ναζιστική σημαία με τη σβάστικα. Ο Κουκίδης δεν υπάκουσε και, μένοντας πιστός στο πόστο του, υπέστειλε την ελληνική σημαία, τυλίχτηκε με αυτή και πήδηξε από την Ακρόπολη προς το θάνατό του. 

Σε χώρο κάτω από την Ακρόπολη υπάρχει σήμερα μια αφιερωματική πλάκα σε ανάμνηση της πράξης αυτής.

Η καλύτερη μέθοδος της παραπληροφόρησης και της χειραγώγησης των λαών είναι η μέθοδος της γενίκευσης και η σύγκριση ανόμοιων πραγμάτων.

Γενίκευση 1
. Είμαστε Έλληνες ή Νεοέλληνες

Η δική μου γνώμη είναι ότι είμαστε Έλληνες και γνήσιοι απόγονοι των .....
...ενδόξων προγόνων μας, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σαν λαός έχουμε και προτερήματα αλλά και ένα μεγάλο ελάττωμα. Υπάρχει μεγάλος αριθμός ( Ελλήνων ) που είναι εφιάλτες , προσκυνημένοι, νενέκοι , ανοίγουν κερκόπορτες ( ΔΝΤ ) και πρόσφατα φοράνε με υπερηφάνεια το εβραϊκό φέσι.

Γενίκευση 2.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους μετανάστες. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Μετά την διάλυση της άλλοτε πανίσχυρης σοβιετικής ένωσης όλοι αυτοί οι εξαθλιωμένοι πολίτες κάπου έπρεπε να πάνε να βρούνε δουλειά για να ζήσουν. 

Μαζί όμως με τους καλούς αυτούς ανθρώπους μη ξεχνάμε ότι άνοιξαν και τις φυλακές και έφυγαν όλοι οι κοινοί εγκληματίες και κακοποιοί. 

Όλοι βλέπαμε στην τηλεόραση τους Αλβανούς να έχουν διαλύσει όλα τα στρατόπεδα και να κρατάνε στα χέρια τους όλων των ειδών τα όπλα και ειδικά έχουν γεμίσει τις ευρωπαϊκές χώρες, δυστυχώς και την Ελλάδα, με καλάσνικοφ.

Σύγκριση ανόμοιων πραγμάτων. Χώρες όπως η Γερμανία , Ιταλία , Αμερική, Αυστραλία και πολλές άλλες μπορούν να ( απορροφήσουν ) μεγάλο αριθμό μεταναστών οι οποίοι θα μπορέσουν εκεί να βρουν δουλειά με ανθρώπινες συνθήκες και ασφάλισης. Επίσης σε αυτά τα κράτη λειτουργούν σωστά η δικαιοσύνη και η Αστυνομία για να ανακαλύπτουν τους εγκληματίες και κακοποιούς και να μη τους αφήνουν να μπουν ή τους απελαύνουν αμέσως. 

Το σπουδαιότερο όμως δεν δέχονται απειλές τα σύνορα τους και δεν έχουν ( μειονότητες ).

Δεν μπορεί λοιπόν η Ελλάδα να συγκρίνετε με αυτές τις χώρες. Εδώ υπάρχει τεράστια ανεργία και ανασφάλιστη εργασία στους Έλληνες που θα βρουν δουλειά να δουλέψουν οι υπεράριθμοι μετανάστες.
Έχουμε στη βουλή των Ελλήνων βουλευτές οι οποίοι φανερά δηλώνουν ότι η μητέρα πατρίδα τους είναι η Τουρκία. Υπάρχουν πάρα πολλοί ( μετανάστες ) που έρχονται στην Ελλάδα όχι για να βρουν δουλειά ( γιατί τους πληρώνουν αυτοί που τους έστειλαν ) αλλά για άλλους λόγους , απόλυτα κατανοητοί από όλους νομίζω.

Οι Ελληνικές σημαίες δεν έχει σημασία προς τα πού κοιτάνε ή κυματίζουν. Σημασία έχει αυτός που βάζει την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του να την τιμά και να είναι πρόθυμος και να θυσιαστεί γιαυτήν. Προσωπική μου γνώμη είναι, ότι είναι λάθος να βάζουμε στο μπαλκόνι κομματικές σημαίες ανεξάρτητα που ( κοιτάνε ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου