Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Στέλνει στρατό στα σύνορα με τη Δύση – Δημιουργεί πυρηνικές μεραρχίες.

putin-best
Στο μάτι των γειτόνων και των εχθρών του ετοιμάζεται να μπει ο Πούτιν αναπτύσσοντας τρεις νέες στρατιωτικές μεραρχίες στη Δύση καθώς και πέντε νέα πυρηνικάσυντάγματα.
Η κίνηση αυτή αποτελεί ξεκάθαρη αμφισβήτηση των Ευρωπαίων γειτόνων της και της ισχύος του ΝΑΤΟ στην περιοχή και επίδειξη δύναμης στον απόηχο της ανακοίνωση της Πιονγκγιάνγκ για επιτυχή δοκιμή βόμβας υδρογόνου...
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοιγκού και η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της ρωσικής στρατιωτικής μηχανής που πραγματοποιεί αεροπορικές επιδρομές στη Συρία αφού πήρε υπό την έλεγχό της την Κριμαία το 2014.
Ο Σοιγκού δεν εξήγησε........ το κίνητρο πίσω από τη δημιουργία των πέντε συνταγμάτων αλλά είπε ότι θα είναι από τους βασικούς στόχους του Υπουργείου για φέτος. Επίσης αποκάλυψε ότι κάθε στρατιωτική περιοχή θα υποστεί ελέγχους το 2016. «Η κύρια προσπάθεια μας θα πάει στην ενίσχυση της δυναμικής των στρατιωτικών μας δυνάμεων και να εκπληρώσουμε το διαστημικό πυρηνικό μας πρόγραμμα», είπε χαρακτηριστικά. «Πέντε νέα πυρηνικά συντάγματα εξοπλισμένα με όπλα τελευταίας τεχνολογίας θα δημιουργηθούν το 2016», είπε.
Ο Ιγκόρ Σουτιάγκιν στρατιωτικός αναλυτής λέει ότι αυτή η ανακοίνωση είναι πολύ σημαντική, καθώς όπως σημειώνει η ανάπτυξη των δυνάμεων στα σύνορα με τη Δύση μπορεί να συγκριθεί μόνο με το μέγεθος και τη ισχύ των Σοβιετικών κατά την περίοδο του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.
Θέλουν να δημιουργήσουν την εικόνα και να πουν στον κόσμο «μην παίζετε μαζί μας, αν θέλετε να μας επιβάλετε κυρώσεις θα αντιδράσουμε», λέει Σουτιάγκιν.
Σχολιάζοντας τα πέντε νέα πυρηνικά συντάγματα είπε ότι η ανακοίνωση μπορεί να είναι κόλπο από το Κρεμλίνο για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ενισχύει το πυρηνικό του πρόγραμμα.

www.crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου