Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Τόσο βρωμόξυλο έφαγε και μυαλό δεν έβαλε.

Τόσο βρωμόξυλο έφαγε και μυαλό δεν έβαλε.
Είναι αμετανόητος.


Ο ΣΥΡΙΖΑ με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών αλλά και του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης πάει να δημιουργήσει μια νέα διαπλοκή στην Ελλάδα, είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Πολιτικός Καφές, ο Κωστής Χατζηδάκης. Δηλαδή τώρα είναι να παίρνεις μια χούφτα χάπια. Μιλά ο ξυλοδαρμένος για διαπλοκή. Εάν δεν υπήρχε η διαπλοκή αυτός δεν θα υπήρχε.

Κατηγόρησε την πρώτη φορά και θεόστραβα..

..κυβέρνηση ότι δεν έχει αγαθές προθέσεις λέγοντας ότι θα μπορούσαν να δουν τι γίνεται στις άλλες χώρες, π.χ η Γερμανία.

Είπε επίσης πως δεν μπορεί να βάζει η κυβέρνηση όρια για συγκεκριμένο αριθμό εργαζομένων προκειμένου να δοθούν οι τηλεοπτικές άδειες λέγοντας ότι τέτοια συμβαίνουν μόνο στη …βόρεια Κορέα. Λες και η Ελλάδα είναι καλύτερη της.

Τόνισε επίσης πως η ΝΔ έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα σημειώνοντας ότι θα πρέπει να γίνει ένα νοικοκύρεμα στα οικονομικά του κόμματος. Ανέφερε ότι ένα μέρος θα καλυφθεί εθελοντικά από τις εισφορές των πολιτών.

 Εάν μια εταιρία τρώει ποιο πολλά από όσα έχει ΚΛΕΙΝΕΙ ρε αρχιμαλάκα δεν το ξέρεις. Δεν ζητά την εισφορά των πελατών της. Τι σκατα έμαθες; 

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν εκλογές στη χώρα ….. ανά πάσα στιγμή, …που θα την πάνε χρόνια πίσω, αλλά εγώ θα πάρω την πολυπόθητη καρέκλα .

Σε ό,τι αφορα τις μεταγραφές στη ΝΔ από τα άλλα κόμματα όπως το Ποτάμι, είπε πως στόχος δεν είναι να καταστρέψει τα άλλα κόμματα αλλά να διευρύνει την …επιρροή της. 

Την αποστασία του είπε ο αρχιαποστατης και εφιάλτης μέντορας του, να την ονομάζει επιρροή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου