Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Γενίτσαρος made in USA!!!Απίστευτες προδοτικές απόψεις υπέρ των Τούρκων απο τον πρώην διοικητή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη James Stavridis..

84219C66851441AF1ABD5B11242A57D9
Το dioptranews.com,είχε αναφερθεί προ ημερών για αυτόν τον ανεκδιήγητο ΄΄ελληνοαμερικανό΄΄ο οποίος χρημάτησε διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη,ένα νατοικό γεράκι με απόψεις για την παγκόσμια σκηνή που δεν διαφέρουν απο αυτές του Σόρος και των άλλων μασώνων της ατλαντικής συμμορίας.

Ο STAVRIDIS,είχε ταχθεί πρόσφατα υπέρ του βομβαρδισμού των Ρώσων στην ανατολική Ουκρανία,ενώ υπαινίχθηκε ακόμα και την χρήση πυρηνικών όπλων,στην διένεξη με την Μόσχα.Αυτό το βδέλυγμα με το Ελληνικό επίθετο,κάλεσε στην Αθήνα το ίδρυμα ΄΄Κωνσταντίνος Καραμανλής΄΄,τον βράβευσε ο Υπάμ Π.Καμμένος,για να μας πεί κατόπιν τα ακόλουθα σε συνέντευξη στην ναυαρχίδα των διαπλεκομένων ΄΄Το Βήμα΄΄.


Για τον STAVRIDIS, η Τουρκία είναι..δυτική χώρα[!!!],με δυτικό τρόπο ζωής[!!!],με την οποία πρέπει η Ελλάδα να έλθει σε συννενόηση και να κάνουμε υποχωρήσεις σε όλα τα ανοιχτά θέματα και στο Κυπριακό[!!!!]..αυτά απο τον γενίτσαρο του ΝΑΤΟ,που.....

.... τον φώναξαν στην Αθήνα για να μας πεί,πως οι αποκεφαλιστές του Αττίλα που σφάζουν αβέρτα στην ανατολική Τουρκία,είναι..δυτικοί..για να μας πεί πως αυτοί που δεν έχουν αφήσει χώρα για χώρα που να μην εισβάλουν,είναι χρήσιμοι για το ΝΑΤΟ,πουθενά δεν χρησιμοποίησε στην συνέντευξη του τον όρο διεθνές δίκαιο,υπερασπίστηκε την καταστροφή της Ορθόδοξης Σερβίας με βομβαρδισμούς,ενώ κάλεσε τον πρόεδρο Ομπάμα να βομβαρδίσει την Συρία αν χρειαστεί,να διώξουμε λέει τον Άσαντ και μετά να ξαναχτίσουμε την χώρα!!!!

Αυτός λοιπόν ο περιφερόμενος τραμπούκος του ΝΑΤΟ,έφυγε πίσω στις ΗΠΑ,άρον,άρον για να είναι συνεπής στο ραντεβού του με την υποψήφια των ΄΄Δημοκρατικών΄΄Χιλαρυ Κλίντον,με την οποία και θα κατέβει μάλλον στις εκλογές!!!Άλλωστε τα χνώτα τους ταιριάζουν απόλυτα και των δυο..φιλότουρκοι μέχρι εκεί που δεν πάει..εχθροί του Β.Πούτιν..φιλοσουνίτες και υποτακτικοί των Σαουδαράβων..


Εμείς σε αυτόν τον προδότη της χώρας που τον γέννησε και την οποία ΄΄νουθετεί΄΄να κάνει νέες υποχωρήσεις για να τα βρεί με τους Τούρκους σε Αιγαίο και Κύπρο,του ευχόμαστε ολόψυχα καθώς πλησιάζει η κρίση των Ιμίων,που η διακυβέρνηση Κλίντον,χαρακτήρισε ως..΄΄αμβισβητούμενο έδαφος΄΄,στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ και να μην αξιωθείς να ξαναπατήσεις το πόδι σου στην Ελλάδα..μείνε εκεί που οι στοές σε έμαθαν να είσαι αυτό που είσαι..αν υπήρχε Εθνική Πατριωτική κυβέρνηση σε αυτή την χώρα,δεν θα σε καλούσε κανένα ίδρυμα να έλθεις,ούτε θα σε βράβευε κανένας υπουργός άμυνας,αλλά θα σου στερούσαν την Ελληνική υπηκοότητα και θα σου απαγόρευαν την είσοδο στην χώρα..
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου