Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Προετοιμάζει την χώρα για κλείσιμο των συνόρων η κυβέρνηση – Στο στόχαστρο χιλιάδων μουσουλμάνων οι Έλληνες.

Σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις του επικεφαλής της Νέας Τάξης Πραγμάτων, οι ροές των μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο στην Ευρώπη και δη στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες.

Σε περίπτωση μάλιστα που μας κλείσουν τα σύνορα, στην Ελλάδα θα εγκλωβιστούν χιλιάδες ή και εκατομμύρια, βάζοντας στο στόχαστρο τις....

... περιουσίες των Ελλήνων αλλά και τους ίδιους. Στην Ευρώπη θα περνούν μόνο τα γυναικόπαιδα και εδώ θα μένουν εκείνοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα άρα και τίποτα να χάσουν.

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι προετοιμάσει την κοινή γνώμη για το κλείσιμο των συνόρων και τον εγκλωβισμό μουσουλμάνων στο ελληνικό έδαφος.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δημόσιες παρεμβάσεις του αντιπροέδρου Γιάννη Δραγασάκη και του καθ’ ύλην αρμοδίου αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, οι οποίοι με λίγες ώρες διαφορά δήλωσαν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος κλείσουν τα σύνορα.
Και οι δύο υπουργοί παραδέχθηκαν επίσης ότι σε μια τέτοια εξέλιξη στο ελληνικό έδαφος να εγκλωβιστούν δεκάδες χιλιάδες μετανάστες.

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα, ακόμα και για κλείσιμο των συνόρων, χωρίς αυτό να σημαίνει έξοδο από τη ζώνη του Σένγκεν» δήλωσε ο κ. Δραγασάκης στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μουζάλας δήλωσε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται «για να μας κλείσουν τα σύνορα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου