Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Όταν πρόκειται για “προσφυγικό”, δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία !!! BINTEO

Όταν πρόκειται για “προσφυγικό”, δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία !!! BINTEO
Δεν χάνει ευκαιρία ο Έλληνας (;) πρωθυπουργός να τονίσει με κάθε ευκαιρία πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την εθνική κυριαρχία της χώρας παρά μόνο για τις ιδεοληψίες του και την παραμονή στην εξουσία.
Τα εθνικά ατοπήματα - εγκλήματά του είναι συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενα. Από την έλλειψη σεβασμού στον εθνικό Ύμνο, από την δήλωση πως η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα (!), από την αποδοχή της προσβολής των εκατομμυρίων θυμάτων του Μικρασιατικού Ελληνισμού, αφού για τον Τσίπρα η Σμύρνη είναι "μια πόλη-σύμβολο της ειρηνικής συνύπαρξης, της αδελφοσύνης, την συνεργασίας" μέχρι την χθεσινή δήλωση στο Παρίσι περί ανύπαρκτης εθνικής κυριαρχίας οι προδοσίες του είναι αμέτρητες!
Καθόλου εντύπωση δεν .....
....προκαλεί λοιπόν η χθεσινή δήλωση από την συνάντηση στελεχών της Ευρωπαϊκής Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Οικολογίας όπου ο Mr Alexis δήλωσε: 
"Δεν μπορεί η λογική της εθνικής κυριαρχίας να υπερτερεί έναντι των κοινών ευρωπαϊκών κανόνων, όταν πρόκειται για το προσφυγικό πρόβλημα. Σήμερα που είμαστε μπροστά σε μία κρίση που υπερβαίνει ολόκληρη την Ευρώπηδεν υπάρχουν κοινοί κανόνες και μπορούν κάποιες χώρες, στο όνομα της εθνικής κυριαρχίας, να κλείνουν τα σύνορα".
Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχολιασμό οι δηλώσεις του πρωθυπουργού. Ο κομμουνιστής Τσίπρας στα εθνικά θέματα παραμένει πιστός στην ιδεολογία του: Δεν υπάρχουν σύνορα, δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου