Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Με το χάος που θα πέσει η χώρα, δεν θα υπάρχει άλλη λύση παρά να καλέσουν τον στρατό. ???

Με το χάος που θα πέσει η χώρα, δεν θα υπάρχει άλλη λύση παρά να καλέσουν τον στρατό. ???
Θα έχουν γίνει εκλογές δεν θα έχει βγει κανείς. Δεν θα θέλουν να συνεργαστούν για να κάνουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας και ο ένας θα κατηγορεί τον άλλο. Τα γνωστά τα ξέρετε: όλο οι άλλοι φταίνε ποτέ εμείς! 

Στην βουλή θα πέφτουν οι πέτρες με το τσουβάλι! Θα υπάρχει απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο σύνταγμα μετά, από πολύ μεγάλα επεισόδια που θα γίνουν. Ο κόσμος θα κοντέψει να μπει μέσα στην βουλή και να τους λιντσάρει! Γύρω από την βουλή δεν θα μπορεί να πλησιάσει κανείς, ίσως κόψουν και την κυκλοφορία των οχημάτων. 

Τον κόσμο δεν θα μπορεί να τον συγκρατήσει κανείς! Πολιτικός δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο! Και τότε θα έρθει....
.... το ποθούμενο! Στην Τουρκία τα πράγματα θα έχουν φτάσει σε οριακό βαθμό. Θα έχει τελειώσει η ιστορία με την Συρία και το Ιράν και είναι η ώρα να έρθει η σειρά της. 

Η σχέση-σύγκρουση κεμαλιστών-στρατηγών με τον Ερντογάν- μουσουλμάνους- εκσυγχρονιστές θα έχει φτάσει στο έπακρο. Οι στρατηγοί θα επέμβουν με την άδεια της USA, θα φάνε τον Ερντογάν και θα κάνουν πραξικόπημα. 

Αλλά ο κόσμος στην Τουρκία δεν θα είναι μαζί τους. Έτσι για να αποκτήσουν λαϊκό έρεισμα, θα επιτεθούν στην Ελλάδα και στην Κύπρο! Στην Ελλάδα θα χτυπήσουν και θα πάρουν ξαφνικά δυο πολύ μικρά νησιά με αεραποβάσεις! 

Θα στείλουν τα ελικόπτερα τους αφού πρώτα θα κάνουν μια παραπλανητική ενέργεια. Δηλαδή θα στείλουν ισχυρές αεροπορικές δυνάμεις, να κάνουν μια παραβίαση του εναέριου χώρου προς την Λήμνο με 30-40, ή και με περισσότερα αεροσκάφη. 

Ή ακόμα προς δυο μεριές, για να μας αναγκάσουν να στρέψουμε την προσοχή μας προς τα εκεί! Οι ανύπαρκτες φρουρές με τους ελάχιστους φαντάρους, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Θα τους καλέσουν να παραδοθούν με την υπόσχεση ότι δεν θα τους πειράξουν, αλλά ότι θα τους μεταφέρουν σε άλλη χώρα μαζί με τον άμαχο πληθυσμό. 

Στην Ελλάδα η ανύπαρκτη κυβέρνηση θα ψελλίζει βοήθεια από τον ΟΗΕ. Οι ξένοι θα λένε ότι έλεγαν στην Κύπρο: να τα βρείτε, υπομονή! 

Oι στρατιωτικοί θα πάρουν την εξουσία και θα κλείσουν τα σύνορα, κάνοντας επιστράτευση με κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Θα ετοιμαστούν για να καταλάβουν τα νησιά, θα απειλήσουν με πόλεμο την Τουρκία, θα διεκδικήσουν την ΑΟΖ! 

Θα γίνει χαμός, αλλά γιατί να επέμβουν οι στρατιωτικοί; θα γίνουν πολλά επεισόδια στην Αθήνα, με τους λαθρομετανάστες και θα γίνουν πολλές βιαιότητες. 

Θα στείλουν και πράκτορες οι Τούρκοι με όπλα, για να δημιουργήσουν εσωτερικό πρόβλημα στην χώρα! Με το χάος που θα πέσει η χώρα, δεν θα υπάρχει άλλη λύση παρά να καλέσουν τον στρατό.

αναγνωστης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου