Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Πόρτα έφαγε,από τον Β.Πούτιν,ο Γκορμπατσώφ,αρνήθηκε συνάντηση μαζί του ο Ρώσος πρόεδρος.

1451318379_clnphuxn56w
Είναι κάποιοι άνθρωποι,που έχουν πάνω τους τιμή και υπερηφάνεια και το δείχνουν με κάθε τρόπο.Για άλλη μια φορά ο Β.Πούτιν μας δείχνει τι σημαίνει εθνική αξιοπρέπεια και στέλνει μηνύματα,ειδικά στο εξωτερικό.

Έτσι λοιπόν ο άνθρωπος που κατέστρεψε την χώρα του και δημιούργησε τις προυποθέσεις,γα την αμερικανική παντοκρατορία,ο Μ.Γκορμπατσώφ,ζήτησε συνάντηση με το Β.Πούτιν.Αλήθεια τι είχαν να πούν;


Ο παρασημοφορημένος με το μετάλλιο της τιμής από τους νεοποχίτες του αμερικανικού υπέξ(Βλ.φώτο),είχε πρόσφατα εκφράσει την....
....ντροπή του για τον Β.Πούτιν και τον Δ.Μεντβέντεφ,προφανώς οι πράξεις τους,που έχουν επαναφέρει την παγκόσμια ισορροπία,προκαλούν την δυσφορία στα αφεντικά του στις ΗΠΑ.

Ξένο σώμα για την ρωσική κοινωνία και το ρωσικό έθνος,ο Μ.Γκορμπατσώφ,περνά τις ώρες του,παρέα με τους περιθωριακούς τύπους που αμοίβονται από την αμερικανική πρεσβεία στην Μόσχα,όπως τον Μ.Κασιάνωφ,άλλοτε τον άλλο εβραίο,τον Κασπάρωφ και πάει λέγοντας.

Η άρνηση Πούτιν να τον δει,σημαίνει πάνω από όλα και σημειολογικά το τέλος μια και καλή,της ρωσικής πολιτικής παρακμής,που ειδικά στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του 1990,είχε λάβει διαστάσεις καθολικής εθνικής καταστροφής.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου