Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

MAΣ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΡΟΠΟΔΑΡΑ: ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ !

Chained-To-My-Prison-4e0c3cffb560d_hires
Η Ελλάδα βιώνει στιγμές παρόμοιες με αυτές της ΜικρασιατικήςΚαταστροφής. Οι ξένοι ζήτησαν τα πάντα και οι δικοί μας τούς τα έδωσαν !
Αποτέλεσμα : Φτώχεια, χρέη, δάνεια, λουκέτα, διάλυση, μαρασμός,εγκατάλειψη και τώρα αμέτρητοι μετανάστες…
Και βέβαια ο ανθρωπισμός υπαγορεύει να βοηθήσουμε αυτούς τουςανθρώπους.
Μία χώρα όμως υπό κατάρρευση μπορεί να αντέξει αυτό το βάρος ;
Η Ευρώπη μάς εγκατέλειψε για μία ακόμη φοράΟι πολιτικοί μας θεωρούν τοσοβαρότατο αυτόπρόβλημα πταίσμα και σφυρίζουν αδιάφοραβλέποντας την χώρα νααπεθνικοποιείται,να αφελληνίζεται.
Οι δυστυχισμένοι αυτοί άνθρωποι δεν θα φύγουν, ήρθαν και θα μείνουν. Καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν ..
....θα τούς δεχθεί. Έκλεισαν ερμητικά τα σύνορά τους. Καιτά ανοίγουν για να δεχθούν ελάχιστους, με το σταγονόμετρο, αφήνοντας την Ελλάδα να ψυχορραγεί κάτω από το βάρος τους.
Και εμείς οι “συνεπείς” Ευρωεταίροι που υπογράψαμε μνημόνιαεπί μνημονίωνγιανα “σωθούμε” –όπως μας είπαν-, δοξάσαμε τοευρώ και την Μέρκελπροσκυνήσαμετηνευρωπαϊκή οικογένειακαι κοιμηθήκαμε ήσυχοι στην αγκαλιά τηςδήθενευρωπαϊκήςαλληλεγγύηςτώρα ανοίγουμε τα μάτια μας έντρομοι καιβλέπουμεμπροστά μας μεκεφαλαία γράμματα την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!
Ο Υπουργός της “αριστερής” κυβέρνησης, Νίκος Ξυδάκης, έφτασε στο άκρονάωτον της πρόκλησης.Οι μετανάστεςείπεθα ωφελήσουνμακροπρόθεσμα την Ελλάδα γιατί τοδημογραφικό είναιτεράστιοπρόβλημα. Με τις δηλώσεις του αυτές ο Ν. Ξυδάκης προσέβαλε βαρύτατατις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες που έχουν εγκαταληφθεί τελείως απότο κράτος, προσέβαλε τα νέα ζευγάρια που είναι άνεργα και δεν τολμούν νατεκνοποιήσουν, προσέβαλε τα νέα παιδιά που δεν μπορούν να παντρευτούν καινα κάνουν οικογένεια, λόγω της ανεργίας και της ανασφάλειας που ορθώνεταιμπροστά τους. Και ο Ξυδάκης βρήκε τη λύση: μην ανησυχείτε, είπε, θα πληθύνουμε τους Έλληνες με ισλαμιστές !
Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος κινήθηκε και ο γυναικολόγοςΥπουργός Γ. Μουζάλας ο οποίος δήλωσε με… βαθιά επιστημονικήγνώση ότι “είναι επιστημονική αλήθεια ότι το μεταναστευτικό ρεύμα θα μας σώσει δημογραφικά !!! ”.
Από την άλλη, ένα σοβαρό ερώτημα τίθεται: Αυτοί τα ατελείωτα καραβάνιαγιατί καταφθάνουν ΜΟΝΟ στην Ελλάδα ;
Γιατί οι Μαροκινοί π.χ., οι οποίοι σημειωτέον δεν είναι πρόσφυγες, δενπάνε στην Ισπανία ; Δείτε λοιπόν το δημοσίευμα της Lifo, όπου ηΔήμαρχος της Βαρκελώνης κάνει μία σοκαριστική καταγγελία για τουςπρόσφυγες-μετανάστες. Η πόλη είναι έτοιμη σε τεχνικό επίπεδο, όλες οιυπηρεσίες μας είναι έτοιμες και οι κάτοικοι περιμένουν με ανοιχτέςαγκάλες. Αλλά οι πρόσφυγες δεν φτάνουν”.  http://www.lifo.gr/now/world/91500
Ποια είναι λοιπόν η σκοπιμότητα της Ευρώπης ; Να διαλύσει τελείως τηνΕλλάδα ; Ποια είναι η σκοτεινή συμφωνία Ευρώπης-Τουρκίας ;  Πως είναιδυνατόν να μην μπορούν να τραβήξουν το αυτί της Τουρκίας ώστε νασταματήσει αυτό το άθλιο παιχνίδι με την προώθηση μεταναστών ; Τικάνει γι’ αυτό ο Έλληνας Επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημ. Αβραμόπουλος ; Γιατί ο Τσίπρας, αντί να ανακαλέσει την πρέσβειρά μας στην Αυστρία, δεν ανακαλεί τον πρέσβη μας στην Τουρκία;
Πως είναι δυνατόν να μην μπορούν να τραβήξουν το αυτί της Τουρκίας ώστε να σταματήσειαυτό τοάθλιο παιχνίδι με την προώθηση μεταναστών ; Τικάνει γι’ αυτό ο ΈλληναςΕπίτροποςΜεταναστευτικής Πολιτικής Δημ. Αβραμόπουλος ; Γιατί ο Τσίπραςαντί ναανακαλέσει τηνπρέσβειράμας στην Αυστρίαδεν ανακαλεί τον πρέσβη μας στηνΤουρκία,δείχνοντας την ενόχλησήτου στους Τούρκους ; Τι κάνουν οι πολιτικοίαρχηγοί ; Σαςθυμίζω ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης είπε ότιστο θέμα τουμεταναστευτικού θα τηρήσει εθνικήγραμμήάρα θα ακολουθήσει τη γραμμήΤσίπραΚαι η Μέρκελστη συνάντηση που είχανπριν δύοεβδομάδεςτον επαίνεσε λέγονταςτου ότι είναι θετικό για τη χώρα πουδενασκείται αντιπολίτευση στο ζήτημα αυτό !!
Στη δύσκολη και ύστατη αυτή στιγμή για τη χώρα και το Έθνοςμαςτο iThesis θακαταθέσει τηνπρότασή του.
Αυτή τη στιγμή υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 2 εκατμετανάστεςβρίσκονται στη χώρα(σχετικάμε τον αριθμό αυτόδείτε επίσημο έγγραφο τουΥπουργείου Προστασίας σουΠολίτη).
Αυτοί καθημερινά πρέπει να λαμβάνουν τροφήιατροφαρμακευτικήπερίθαλψηρουχισμό,τέντες,κλινοσκεπάσματακλπκλπ.
Πρέπει να υπολογίσουμε ότι ο καθένας από αυτούς στοιχίζει στοελληνικό κράτοςτολιγότερο, 30ευρώ ανά ημέραδηλαδή δαπανώνται κατά προσέγγιση 60 εκατευρώ τηνημέρα.
Αυτά αντιστοιχούν σε 1 δισ. 800 εκαττον μήνα.
Σε αυτά τα ποσά πρέπει να προστεθούν οι ζημιές που έχουμε υποστεί στιςυποδομές μαςηζημιά στηναγοραστική αξία των περιοχών όπου οι πρόσφυγεςείναι εγκατεστημένοι κατάχιλιάδες –π.χπλατείαΒικτωρίας-, η τεράστια ζημιάπου υφιστάμεθα και θα υποστούμεσύντομα στον τουρισμόη αστυνόμευση που πρέπει να ενισχυθεί με μερικές χιλιάδες ασυνομικούς για να τηρήσουν την τάξη και να απαοφύγουμε τραγικές συνέπειες 
παραβατικότητας και εγκληματικότηταςο φόβος πουκατακλύζει τους Έλληνες για τουςανθρώπουςαυτούς που έχουν διαφορετική πολιτισμική κουλτούρακαι εύκολα μπορείναεπαναστατήσουνη καθημερινή σχεδόν κατάληψη σιδηροδρομικώνγραμμών,μεδυσμενείς συνέπειες στο εμπόριο και την επιχριρηματικότηταοσοβαρόςκίνδυνοςμεταδοτικών ασθενειών κλπκλπ.
Αυτά θα διπλασιάσουν το κόστος, φτάνοντας το στα 4 δισ. ευρώ ανά μήνα.
Αν πραγματικά η Ευρώπη μάς συμπαρίσταται και δεν επιθυμεί ναμάς διαλύσειολοκληρωτικάκαι αν οι πολιτικοί μας επιθυμούνπράγματι την σωτηρία της πατρίδας,αυτά τα χρήματα πρέπεινακαταβάλλονται μηνιαίως στην Ελλάδα ώστε να ξεκινήσει η ανασυγκρότηση της χώρας.
Η λύση αυτή αποτελεί ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ΕυρώπηςΑποτελείηθική υποχρέωσηπροςτον ελληνικό λαό που έδωσε τον εαυτότουαίμα και θυσίεςκαι υπερασπίστηκε τηνελευθερίατηςΕυρώπης σε δύο παγκόσμιους πολέμουςΕιδικότερα αποτελείηθικήυποχρέωση τηςΓερμανίας που οφείλει στην Ελλάδα τιςπολεμικές αποζημιώσεις του ΒΠαγκοσμίου Πολέμου
Μόνο έτσι υπάρχει μία αχτίδα σωτηρίαςμόνο έτσι θα μπορέσουμε ναεπιβιώσουμε ωςκράτος και ωςέθνος
Διαφορετικά θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και θα μας παρασύρουν όλουςακόμη κιαυτούς πουνομίζουν ότι είναι άτρωτοι… 
12771983_1701709466736733_5911754922889991092_o

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου