Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Θα δεχτούμε το Ισλάμ… είτε μας αρέσει είτε όχι.

Όσοι δεν φορούν παρωπίδες θα έχουν διαπιστώσει ότι η Ελλάδα Ισλαμοποιείται.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι πλέον η χώρα μας έχει μπει στο στόχαστρο των ισχυρών της γης. Διαβάσαμε τις διαρροές των Wikileaks (παρόλο που τα πουλημένα ΜΜΕ δεν πολύ-ασχολήθηκαν) και καταλάβαμε ότι οικονομικά οι Έλληνες είναι καταδικασμένοι. Τελειώσαμε ως έθνος! 


Το ΔΝΤ, η Ευρώπη και οι δικοί μας προδότες πολιτικοί, θα μας ....
...καταστρέψουν οικονομικά. Πιο σημαντικό είναι ο τραπεζίτης να πάρει το bonus του, παρά να πληρωθούν οι συντάξεις των Ελλήνων.

Άλλα έχουμε πει, όταν κάποιος προσκυνά, κανείς δεν τον κουνάει. Έτσι, παρόλο τις συνομιλίες που λένε ξεκάθαρα ότι οι Έλληνες πρέπει να πεθάνουν, ο Τσίπρας δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, αφού και αυτός είναι μέρος του κυκλώματος. 


Σε άλλες εποχές η κυβέρνηση θα έπεφτε με τις αποκαλύψεις αυτές, αλλά τώρα, όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είναι ψεύτης και απατεώνας, δεν πρόκειται να ιδρώσει το αυτί κανενός.

Συνεχίζουμε κανονικά τα μνημόνια και τις φοροκαταιγίδες !

Όσον αφορά τη λαθρομετανάστευση, τι να πούμε;


Οτιδήποτε συμβαίνει στη χώρα, αφορά τους παράνομους μετανάστες. Δε μιλούμε φυσικά για το πως θα φύγουν οι παράνομοι από την Ελλάδα, αλλά πως θα κάνουμε τη διαμονή της όσο το δυνατόν καλύτερη… και ΟΛΑ δωρεάν φυσικά! Ό,τι επίδομα έχει βγει, αφορά τους λαθρομετανάστες.

Ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί άψογα όταν πρέπει να ανακαινίσει εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο για να φιλοξενήσει λαθραίους! Αλλά όταν πρέπει να κάνουν ενέργειες για να βοηθηθούν Έλληνες, εκεί το δημόσιο καθυστερεί για χρόνια!

Σε λίγο καιρό θα ντρέπεσαι και θα φοβάσαι να πεις ότι είσαι Έλληνας… στην Ελλάδα!

Δείτε την αντίδραση του Έλληνα που προσπαθεί να πάει στη δουλειά του.


Όταν έχεις οικονομικό πρόβλημα ως χώρα, προσπαθείς να βοηθήσεις τους ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν… αφού θα βοηθήσουν στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

Είμαι 100% βέβαιος ότι ο Έλληνας αυτός θα χάσει τη δουλειά του επειδή εκνευρίστηκε. Θα το δείτε.

Οι παράνομοι κλείνουν τους δρόμους και ο ALPHA (το ξεπουλημένο ΜΜΕ) έχει επιγραφή: «Πήγε να πέσει πάνω σε πρόσφυγες» αντί να έχει «Παράνομοι μετανάστες κλείνουν δρόμους και χειροτερεύουν την οικονομία μας»

Ξέρουμε φυσικά τι καταστροφή έχουν κάνει όλα τα πουλημένα ΜΜΕ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Μη λέμε τα ίδια συνέχεια.

Φυσικά, αν αντιδράσετε…. Θα φάτε και ξύλο. Δείτε τι γίνεται στη Χίο όταν κάτοικοι αντέδρασαν. Τα ΜΑΤ ξυλοκόπησαν γυναίκες και παιδιά.

Αυτή είναι η Ελλάδα του μέλλοντος!…

Θα δεχτούμε τους παράνομους, τους εγκληματίες, τους βιαστές… ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ…. Αλλιώς θα μας σαπίσει το σύστημα στο ξύλο!

ΙΣΛΑΜ… ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου