Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Καταγγελία ΣΟΚ από τους λιμενικούς - Πράκτορες που δηλώνουν μέλη ΜΚΟ οργανώνουν τους μουσουλμάνους κατά των Ελλήνων.

http://www.prisonplanet.gr/images/Polina/4_4_16-9_4_16/metanastes1.jpg
Ανάμεσα στους «πρόσφυγες και μετανάστες» αλλά και στις ΜΚΟ έχουν παρεισφρήσει πράκτορες, οι οποίοι σκοπό έχουν να οργανώσουν τους μουσουλμάνους, δυσχεραίνοντας το έργο των ελληνικών Αρχών, έτσι ώστε αυτοί να παραμείνουν στην Ελλάδα και να την εποικίσουν.

Μάλιστα σας είχαμε ενημερώσει για το περιστατικό στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, όπου πράκτορας της Σαουδικής Αραβίας, που παρίστανε μέλος ΜΚΟ, ζήτησε από τον Μητροπολίτη Σεραφείμ να βγάλει τον Σταυρό.

Προς επιβεβαίωση των προαναφερθέντων οι λιμενικοί, αγανακτισμένοι, ζήτησαν με ανακοίνωσή τους την παρέμβαση του εισαγγελέα στον Πειραιά, καταγγέλλοντας στην ουσία την παρουσία πρακτόρων ανάμεσα στους «πρόσφυγες».

Συγκεκριμένα κάνουν λόγο «για τις ενέργειες ατόμων, οι κινήσεις των οποίων δυσχεραίνουν την διαχείριση των προσφύγων και μεταναστών».

Αναλυτικά η συγκλονιστική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ενωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος:


Ένα διαρκές θέατρο του παραλόγου εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες στο λιμάνι του Πειραιά, ο χαρακτήρας του οποίου έχει ....

....αλλοιωθεί.

Χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες τοποθετούν σκηνές, χωρίς κανείς να τους εμποδίσει, σε κάθε σημείο του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.


Καθημερινά πολλοί συνάδελφοι χρησιμοποιούνται ως «φύλακες-διαιτητές» ενώ θα έπρεπε να διατίθενται για άλλους σκοπούς.


Επιπλέον έχουν να αντιμετωπίσουν και την στάση ορισμένων ατόμων που δηλώνουν μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, θεωρούν το λιμάνι ως χώρο αποκλειστικής τους ευθύνης και παρεμποδίζουν συστηματικά το έργο των συναδέλφων, παροτρύνοντας τους πρόσφυγες και μετανάστες να μην επιβιβαστούν σε λεωφορεία για άλλες δομές φιλοξενίας!


Μια σειρά από ερωτήματα προκύπτουν και πρέπει να απαντηθούν:


• Ποιοι και γιατί επέτρεψαν επί μακρό χρονικό διάστημα να μετατραπεί το Λιμάνι του Πειραιά σε καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών;


• Ποιοι ελέγχουν τα άτομα – Έλληνες και ξένους – που δηλώνουν εθελοντές, κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι και τι επιδιώκουν;


• Γιατί χρησιμοποιούνται τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για να πείσουν τους πρόσφυγες και μετανάστες να επιβιβαστούν σε λεωφορεία και δεν αναλαμβάνουν το έργο αυτό αποκλειστικά στελέχη του αρμόδιου Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής;


• Ποιος θα φέρει την ευθύνη εάν συμβεί ατύχημα μέσα στο λιμάνι;


Επειδή η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, δεν μας απομένει καμία άλλα δυνατότητα παρά να ζητήσουμε την παρέμβαση του αρμόδιου Εισαγγελέα προκειμένου να εξετάσει τυχόν ευθύνες για τις ενέργειες ατόμων, οι κινήσεις των οποίων δυσχεραίνουν την διαχείριση των προσφύγων και μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου