Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Οι ήρωες διαπραγματεύονται σαν Έλληνες!

http://tvxs.gr/sites/default/files/article/2016/15/200098-fd4c132f02.jpegΗ ηρωική κυβέρνηση συνεχίζει την ηρωική διαπραγμάτευση με τους δανειστές αν και δεν υπάρχει καμία ηρωική διαπραγμάτευση. 

Δεν υπάρχει τίποτα ηρωικό, όπως δεν υπάρχει και διαπραγμάτευση. 

Αυτό που πρέπει να βγαίνει προς τα έξω είναι πως η κυβέρνηση διαπραγματεύεται ηρωικά, αφού στην Ελλάδα όλα πάντα είναι ηρωικά και οι ήρωες διαπραγματεύονται σαν Έλληνες. . 


Σύντομα θα κλείσουμε τον έκτο χρόνο ηρωικών διαπραγματεύσεων που οδήγησαν σε τρία ηρωικά Μνημόνια, ενώ, όπου να ‘ναι, έρχεται και το τέταρτο Μνημόνιο, το οποίο θα είναι.....

.... κι αυτό ηρωικό. 

Δεν αντέχεται άλλο τόσος ηρωισμός στην Ελλάδα, οπότε εκατοντάδες χιλιάδες δειλοί Έλληνες έφυγαν για το εξωτερικό και χάνουν όλα αυτά τα ηρωικά που γίνονται στην Ελλάδα. 


Τα ηρωικά αποτελέσματα των ηρωικών διαπραγματεύσεων όλων των ηρωικών κυβερνήσεων των έξι ηρωικών τελευταίων χρόνων, τα γνωρίζουμε όλοι, οπότε δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω. 


Είναι προφανές πια πως οι ηρωικές κυβερνήσεις του ηρωικού προτεκτοράτου, το μόνο που κάνουν είναι να περιμένουν να συμβεί κάτι δραματικό στο εξωτερικό -να γίνει κάνας παγκόσμιος πόλεμος, για παράδειγμα, ή να πέσει καμιά επιδημία -, ώστε να μην ασχολείται κανείς πια με την ηρωική Ελλάδα. 


Μια και ο παγκόσμιος πόλεμος δεν γίνεται και δεν πέφτει και χολέρα, οι ηρωικές διαπραγματεύσεις και τα ηρωικά Μνημόνια συνεχίζονται, ενώ οι ηρωικές κυβερνήσεις διαδέχονται η μια την άλλη.

Οι ηρωικοί Έλληνες πολίτες έχουν αποδεχτεί πια -ειδικά μετά το δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου- πως το ηρωικό προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάδα θα παραμείνει ηρωικό προτεκτοράτο, οπότε ο ένας στους δυο ηρωικούς Έλληνες δεν πάει καν να ψηφίσει. 

Καθώς συμβαίνουν όλα αυτά τα ηρωικά, σκέφτομαι όλους εκείνους τους Έλληνες που προσπάθησαν πολύ μετά την χρεοκοπία της χώρας και αγωνίστηκαν επειδή πίστεψαν πως θα μπορούσε να γίνει μια αλλαγή στην Ελλάδα. 


Σε αυτούς τους Έλληνες -όπου κι αν βρίσκονται σήμερα-, θέλω να στείλω την αγάπη μου.
Χωρίς τίποτε το ηρωικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου