Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Παραιτηθείτε όλοι, είστε επικίνδυνοι για τη χώρα.

Κατωτέρω ένα κατά τη γνώμη μου εξαιρετικό άρθρο με τίτλο, «Παραιτηθείτε όλοι, είστε επικίνδυνοι για τη χώρα»
Άφησαν την χώρα όπως τους «διέταξαν», δηλαδή χωρίς φρούρηση των θαλάσσιων συνόρων μας, ξέφραγο αμπέλι.
  • Και αφού κατέστρεψαν τα νησιά μας και τον τουρισμό όλης της Ελλάδας, τώρα καταστρέφουν σιγά σιγά με τους λαθραίους τους,  όλην την Ελλάδα.
Ομαδική κομματική προδοτική δήθεν παράκρουση των:  
  • ΛΑΕ (δυστυχώς ναι,  «διεθνιστής» με τον Αλαβάνο, και ο κ. Λαφαζάνης),ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ (τι ειρωνεία Θεέ μου πλέον το όνομα τους !!!), ΝΔ του Κυριάκου(με «εθνικό» θέμα τα Χοτ Σποτς), ΚΚΕ (το διεθνιστικό ανθελληνικό επίσης), το «γερμανικό» ΣΟΥΛΤΖιο Ποτάμι,  το ΠασοκοΔημαρ της κυρίας Φώφης (που ετοιμάζεται να μας σερβίρει τον εφιάλτη) και ο Λεβέντης τους (ο ψηνόμενος  από τη νέα τάξη ως ο νέος «γερμανός» πρωθυπουργός )
Αλλά και ο νυν νεοταξικός Αρχιεπίσκοπος που ετοιμάζεται να πλύνει με τον Πάπα τα πόδια των λαθραίων μουσουλμάνων του.
  • Είναι αυτός  ο Αρχιεπίσκοπος που χωρίς να ντρέπεται, είχε βγάλει τον Σταυρό,  πηγαίνοντας σε μέρος μουσουλμάνων ..........μεταναστών !!!!!!
  • Πρόσβαλε την ορθόδοξη Θρησκεία για να μην τους προσβάλει, είπε. Ναι είπε αυτήν την προδοτική βλακεία !!!!!!!!!!
Ευριπίδης Μπίλλης
Παραιτηθείτε όλοι, είστε επικίνδυνοι για τη χώρα
Οι εξελίξεις όσον αφορά το θέμα των «προσφύγων» – λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, δεν είναι κάτι περισσότερο από ραγδαίες, αλλά, δυστυχώς, κάτι περισσότερο από τραγικές. Και, δυστυχώς, είναι οι ίδιες που εξελίξεις που αποδεικνύουν πως η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να υπερασπισθεί οτιδήποτε Ελληνικό. 
Είτε αφορά τα ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, είτε αφορά στην εθνική κυριαρχία και δη στα γεωγραφικά σύνορα της χώρας, για τα οποία οι κυβερνώντες δείχνουν πως δεν έχουν την παραμικρή θέληση να υπερασπισθούν, όπως το Σύνταγμα με απόλυτη σαφήνεια ορίζει…
Και δυστυχώς είναι οι ίδιες οι εξελίξεις που αποδεικνύουν ότι τα ελληνικά σύνορα έχουν καταντήσει παγκόσμιο παράδοξο, αφού δεν ορίζονται με σαφήνεια και δεν υπερασπίζονται με επάρκεια από την κυβέρνηση της χώρας, ήταν –και εξακολουθεί να είναι- ένα γεγονός, που παρά τις όποιες λεκτικές αντιδράσεις των κυβερνώντων, δημιουργεί ένα μεγάλο ζήτημα στο Αιγαίο, έναν κενό χώρο (η φύση και η γεωπολιτική μισούν τα κενά και τα καλύπτουν ταχύτατα και ενίοτε με αίμα) που απειλεί να καλύψει άμεσα η τουρκική αναθεωρητική πολιτική.
Το ότι το Ελληνικό Αιγαίο μετατράπηκε σε λίμνη ελληνοτουρκικών προβλημάτων και ευθείας αμφισβήτησης από την πλευρά της Τουρκίας, αποτελεί ένα διαχρονικό πρόβλημα που «στον καιρό του Αλέξη και του Πάνου» γιγαντώνεται επικίνδυνα, αφού οι διεθνιστές του κυβερνώντος σχηματισμού δεν φαίνονται διατεθειμένοι να λειτουργήσουν μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος της χώρας, το οποίο και παρακάμπτουν σε τακτική βάση.
Το ότι τα νησιά του Ελληνικού ακριτικού Αιγαίου έχουν μετατραπεί σε «καυτά σημεία» (hot spots) και σε διαμετοκομιστικά κέντρα προς την ελληνική ενδοχώρα και εξαιτίας των «προσφύγων» – λαθρομεταναστών έχει διαταραχθεί η άμυνας της Ελλάδας με τον στρατό να έχει αλλάξει προσανατολισμό και επί της ουσίας να σπαταλά δυνάμεις και πόρους σε αντικείμενα που δεν άπτονται των θεσμικών του αρμοδιοτήτων, δεν φαίνεται να απασχολεί ούτε κατ’ ελάχιστο την παρέα των εθνομηδενιστών και πατριδέμπορων που κυβερνούν την Ελλάδα.
Εσχάτως, η Europol –με την πλήρη αποδοχή και την συνεργασία της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου- φέρεται να τοποθετεί μυστικούς πράκτορες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προκειμένου να εντοπίζονται και να συλλαμβάνονται τζιχαντιστές που μπαίνουν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας. 
Με αυτή την «συνεργασία» Τσίπρας και Καμμένος αποδόμησαν όλες τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, αφού εμμέσως πλην σαφώς αποδέχθηκαν πως Έλληνες υπάλληλοι της ΕΥΠ, της κρατικής ασφάλειας και της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν είναι σε θέση να διαφυλάξουν επαρκώς την χώρα από την είσοδο εξτρεμιστών ισλαμιστών και εκπαιδευμένων τρομοκρατών…!
Ο τραγέλαφος της Ειδομένης, με την σειρά του, έρχεται να επιβεβαιώσει την απόλυτη άρνηση της σημερινής «ελληνικής» κυβέρνησης, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να υπερασπίσει όχι μόνο τον «ανθρωπισμό» (που έχουν κάνει επάγγελμα οι διάφορες ΜΚΟ και που εκμεταλλεύονται στο έπακρο ξένες μυστικές υπηρεσίες που δρουν στο ελληνικό έδαφος), αλλά και αυτή καθεαυτή την ελληνική επικράτεια, τα χερσαία σύνορα της χώρας με την ΠΓΔΜ. Μάλιστα, στην περίπτωση της Ειδομένης δεν υπάρχουν και οι όποιες γελοίες δικαιολογίες περί μη δυνατότητας ανάσχεσης επί της θαλάσσης των εισερχομένων στην Ελλάδα «προσφύγων» – λαθρομεταναστών. 
Η Ειδομένη, η οποία αργά αλλά σταθερά μετατρέπεται σε «ανεξάρτητο κρατίδιο» με την σιωπηλή συναίνεση του Αλέξη Τσίπρα και της υπόλοιπης επικίνδυνης παρέας των εθνομηδενιστών που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα, βρίσκεται στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, δηλαδή με μία χώρα η οποία ασκεί (και αυτή, μετά την Τουρκία) έντονη αναθεωρητική πολιτική εις βάρος της Ελλάδας, μη διστάζοντας να εμφανίζει και επισήμως τις διεκδικήσεις της επί του συνόλου της Μακεδονίας…
Σε αυτό ακριβώς το «καυτό σημείο» έχει δημιουργηθεί ένα άτυπο hot spot, όπου δρουν κάθε λογής ΜΚΟ, αλληλέγγυοι, αντεξουσιαστές και πράκτορες ξένων χωρών. Σε αυτό το σημείο έχουν δημιουργηθεί μία σειρά από γεγονότα, που έχουν ήδη καταγραφεί, αλλά που δεν στάθηκαν ικανά να εξαναγκάσουν το Μέγαρο Μαξίμου και τον «σιωπηλό θεατή» Αλέξη Τσίπρα, να προχωρήσει σε εντολές άμεσης εφαρμογής της ελληνικής νομοθεσίας προς την κατεύθυνση υπεράσπισης της ασφάλειας των Ελλήνων της περιοχής αλλά και των γεωγραφικών ορίων της Ελλάδας.
Και αυτά ακριβώς τα γεωγραφικά όρια παραβιάστηκαν από τις ειδικές αστυνομικές δυνάμεις (πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε επέμβαση και στρατιωτών της ΠΓΔΜ), αφού υπήρξε είσοδος και χρήση μέσων (καπνογόνα, χειροβομβίδες λάμψης – κρότου, πλαστικές σφαίρες, πίεση νερού κ.α.) εντός του ελληνικού εδάφους…! 
Κι ενώ επρόκειτο για μία πολύωρη εξόφθαλμη παραβίαση των ελληνικών συνόρων (για μερικές δεκάδες μέτρα) από ειδικές δυνάμεις της γείτονος, η εθνομηδενιστική κυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου αφού πρώτα διέψευσε το γεγονός στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε μέσω του υπ. Εξωτερικών για την χρήση βίας, αλλά όχι και για την παραβίαση της συνοριογραμμής μεταξύ των δύο χωρών, με την αιτιολογία ότι ο φράχτης της ΠΓΔΜ βρίσκεται μέσα στο έδαφος της ΠΓΔΜ και όχι επί των συνόρων μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ…, ξεχνώντας πως οι ανακοινώσεις κατά τη δημιουργία του συγκεκριμένου φράχτη αναφέρονταν πως αυτός γινόταν επί της οριογραμμής μεταξύ των δύο χωρών… 
Αν μη τι άλλο, η σημερινή εξέλιξη (σύμφωνα με τις τότε ανακοινώσεις) δείχνει την κυβέρνηση Τσίπρα (και των λοιπών τραγικών κυβερνώντων) να παραδίδει μερικές δεκάδες μέτρα εδάφους στην ΠΓΔΜ. Εκτός και εάν ο Γκρούεφσκι είχε αποφασίσει να χαρίσει στην Ελλάδα μερικές δεκάδες μέτρα εδάφους όταν η ΠΓΔΜ σήκωνε τον φράχτη «επί των συνόρων»…
Επειδή, λοιπόν, οι εξελίξεις δεν είναι διόλου φυσιολογικές, αλλά είναι, δυστυχώς, πολύ κοντά στο σημείο που να χαρακτηριστούν από αρνητικές έως τραγικές και επικίνδυνες επί των εθνικών θεμάτων, θα πρέπει άμεσα με πρωτοβουλία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, με κλήση και προς τον Αλέξη Τσίπρα, σε μία ύστατη προσπάθεια εξαναγκασμού της κυβερνώσας ΜΚΟ (βλ. ΣΥΡΙΖΑ) να πιεσθεί και να συρθεί σε μία ουσιαστική συζήτηση με μοναδικά θέματα τον χειρισμό των «προσφύγων» – λαθρομεταναστών, την καίρια αντιμετώπιση των ΜΚΟ, την θεσμική επαναφορά του Ελληνικού Στρατού και τις προκλητικές κινήσεις της Τουρκίας επί του Αιγαίου (και όχι μόνο)… 
Ως πρώτο αποτέλεσμα θα πρέπει να απαιτηθεί η άμεση παραίτηση – απομάκρυνση όλων των εμπλεκόμενων υπουργών αλλά και διοικητών κρατικών υπηρεσιών, που είτε με τις ενέργειες, είτε με τις παραλείψεις τους, έχουν εκθέσει την άμυνα και την ασφάλεια της Ελλάδας, σε σημείο μάλιστα να γίνεται εισβολή από την ΠΓΔΜ και η απάντηση να είναι η απόλυτη σιωπή…
Δυστυχώς, τόσο ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, όσο και ολόκληρη η κυβερνώσα συμπαράταξη, έχουν σταθεί ανίκανοι ή αρνούμενοι να εκτελέσουν τις εντολές του Συντάγματος της Ελλάδας, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό πλείστα όσα επιπρόσθετα προβλήματα (εκτός των οικονομικών και κοινωνικών) τα οποία έχουν την βαρύτητα αλλά και την δυναμική να οδηγήσουν την Ελλάδα σε μία νέα εθνική καταστροφή.
Σε κάθε περίπτωση, αυτή η κυβέρνηση, και σύσσωμη η αντιπολίτευση απαιτείται να παραιτηθούν άμεσα και να προκηρύξουν εκλογές, αντικαθιστώμενοι όλοι τους –επίσης άμεσα- από ανώτατους κρατικούς υπαλλήλους που θα αναλάβουν την απρόσκοπτη προετοιμασία των εκλογών, με ταυτόχρονη μεταφορά της χώρας σε «κατάσταση συναγερμού» (επιφυλακή στρατού και αστυνομίας, άμεση απομάκρυνση ή παύση λειτουργίας όλων των ΜΚΟ στην Ελλάδα, άμεσες πολυετείς φυλακίσεις σε όσους «πρόσφυγες» – λαθρομετανάστες ή «αλληλέγγυους πολίτες» προβαίνουν σε παράνομες – απειλητικές ή άλλες ενέργειες που δημιουργούν πρόβλημα στην εσωτερική ασφάλεια της χώρας κ.λ.π.).
Δεν υπάρχουν, πλέον, περιθώρια για άλλα λάθη ή παραλείψεις. Και η ευθύνη για όλα όσα θα συμβούν στην χώρα, πρέπει, επιτέλους, να μεταφερθεί στην κρίση του λαού. Χωρίς ψέματα, χωρίς δικαιολογίες, χωρίς εκβιασμούς ή άλλους τρόπους «χειραγώγησης» που ήδη λειτουργούν στην Ελλάδα εξυπηρετώντας εγχώρια ή εξωχώρια συμφέροντα.

Ζούμε στην κρίσιμη ιστορική καμπή στην οποία πρέπει ως λαός να αποφασίσουμε πως θα ζήσουμε, με αντίπαλο δέος την εξαφάνισή μας… Τα συμφέροντα που απειλούν και που εκμεταλλεύονται τη χώρα μας είναι πολλά, αλλά ορατά. Και έχουν κοινή συνισταμένη τόσο οι «φίλοι» που είναι εκβιαστές και τοκογλύφοι όσο και οι εχθροί γνωστοί ιστορικά. 
Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτοί που μας κατάντησαν αποικία και χώρο πάσης φύσεως πειραματισμών, όσο και αυτοί που ορέγονται να υφαρπάξουν κομμάτια από την ποτισμένη με αίμα Ελληνική γη, θα πρέπει είτε να απομακρυνθούν (οικειοθελώς) είτε να τους «κόψουμε το βήμα» οριστικά. 
Εκτός και εάν, εμείς οι πολίτες, επιθυμούμε την ηθική και φυσική εξόντωσή μας… (κάποιοι ίσως να θεωρήσουν γραφική την τοποθέτηση, αλλά, δυστυχώς για τους ίδιους, έχει ήδη αποδειχθεί πως ως χώρα και ως λαός βρισκόμαστε εδώ και πολύ καιρό μόνοι, και κάποιοι αποφάσισαν να μας ταΐσουν τους «λύκους» που μέχρι χθες εμφανιζόντουσαν είτε ως «φίλοι» είτε ως» σύμμαχοι» είτε ως «κουμπάροι»…) από τους «αριστερούς» εθνομηδενιστές και από τις μαριονέτες των «φίλων», «εταίρων» και «συμμάχων»…
Κανένας δεν πρόκειται ποτέ να μας σεβαστεί εάν σκύβουμε το κεφάλι και δεχόμαστε είτε τις προσβολές, είτε τους εκβιασμούς, είτε τις απειλές του…
Κανένας δεν πρόκειται να μας βοηθήσει εάν δεν αποδείξουμε πως αξίζουμε την βοήθειά του…
Κανένας δεν πρόκειται να σταθεί στο πλευρό μας εάν δεν τον πείσουμε ότι αξίζουμε γι αυτό…
Μα, το κυριότερο, κανένας δεν πρόκειται να μας φοβηθεί εάν δεν τον απειλήσουμε με ό,ποιο τρόπο και με ό,ποιο μέσο διαθέτουμε ακόμη… (και έχουμε στη διάθεσή μας, ως χώρα και ως πολίτες) ένα πλήθος «όπλων» που κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι «δεν υπάρχουν»…
ΥΓ: Οι εν δυνάμει γεωπολιτικές αλλαγές δίνουν μία μοναδική ευκαιρία στην Ελλάδα να εκμεταλλευθεί προς όφελός της ένα πλήθος αναδυόμενων παραγόντων. Δυστυχώς, τόσο στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, όσο και στον τομέα εθνικής πολιτικής (όπου διαπιστώνεται ένα μεγάλο μηδενικό) η παρούσα κυβέρνηση, αλλά κι εκείνοι που την περιμένουν να πέσει «σαν ώριμο φρούτο» αδιαφορώντας για την χώρα, είναι επικίνδυνα απούσα, «εξασφαλίζοντας» με τον τρόπο αυτό το χειρότερο δυνατό σενάριο για τη χώρα, για τα επόμενα 100 χρόνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου