Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Έρανος των σιωνιστών υπέρ της Χίλαρυ Κλίντον.Γεύμα των Ρότσιλντ,υπέρ Κλίντον,με τιμή συμμετοχής τα 100.000 δολάρια το κεφάλι.

CicebiUWEAIfjSw (1)
Σε συναγερμό οι σιωνιστές στις ΗΠΑ,για να ενισχύσουν την Εβραικής καταγωγής Χίλαρυ Κλίντον,στην μάχη για το χρίσμα των δημοκρατικών στις ΗΠΑ.


Την Πέμπτη που μας πέρασε η σιωνιστική οικογένεια Ρότσιλντ,διοργάνωσε γεύμα υποστήριξης υπέρ της Χίλαρυ Κλίντον,στο σπίτι των  Lynn Forester de Rothschild(βλ.φώτο).



Η τιμή εισόδου για κάθε άτομο,άγγιζε τα 100.000 δολάρια και σύμφωνα........ με τους αυτόπτες μάρτυρες,όλη η οικία των  Lynn Forester de Rothschild,γέμισε από Εβραίους προσκεκλημένους.



Οι Ρότσιλντ,στήριξαν και τον Μπίλ Κλίντον στην προεδρική του θητεία και διακρίνονται γαι το μίσος τους κατά της Ορθόδοξης Ρωσίας,του Β.Πούτιν,καθώς και την χρησιμοποίηση του ισλάμ για την καταστροφή των Χριστιανών όπως στην  Συρία.



Αυτό που δεν γνωρίζαμε,είναι πως τον Απρίλιο, παρόμοια εκστρατεία πραγματοποίησε υπέρ της Κλίντον και ο ηθοποιός  George Clooney,στο σπίτι του,με τιμή εισόδου για κάθε προσκεκλημένο τα  33.400 δολάρια!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου