Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ… ΕΥΡΩΠΙΣΤΑΝ! η από την Εurope στην Eurabia ...(Βίντεο)


Η κατάσταση με τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη έχει αρχίσει πλέον και γίνεται άκρως προβληματική καθώς στα περισσότερα κράτη, ειδικά στο Λονδίνο, οι άνθρωποι έρχονται συχνά σε αντιπαράθεση με μουσουλμάνους όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.
Αγγλίδες δέχονται δημόσια προσβλητικές ύβρεις, όπως λεύκες πόρνες κ.τ.λ. από μουσουλμάνες με χιτζαπ και από πάνω τις κατηγορούν για ρατσίστριες.
Μουσουλμάνοι μετανάστες επιτέθηκαν σε οδηγούς φορτηγατζήδες, στο Καλαί
της Γαλλίας.
Παράνομοι μετανάστες από την Σομαλία, το Αφγανιστάν, Ιρακινοί και Πακιστανοί μετανάστες συνεχίζουν να επιτίθενται σε φορτηγατζήδες που κατευθύνονται στο λιμάνι.
Τα πλάνα δείχνουν πώς καθημερινά οι λαθρομετανάστες κάνουν κόλαση τη ζωή όχι μόνο για τους φορτηγατζήδες, αλλά και τους άλλους οδηγούς, καθώς είναι και οπλισμένοι με ράβδους σιδήρου. Βάζουν οδοφράγματα στο δρόμο με κορμούς δέντρων, εμποδίζουν τον κόσμο ακόμα και με πυρκαγιές, ρίχνουν πέτρες στα διερχόμενα οχήματα για να τους επιβραδύνουν έτσι ώστε να μπορούν να ανεβούν και να περάσουν λαθραία μέσα από το λιμάνι προς το Ηνωμένο Βασίλειο.
Όταν συλλαμβάνονται απελευθερώνονται αμέσως και σύντομα είναι πάλι πίσω στο δρόμο για να ξανακάνουν τα ίδια.
Στη Γερμανία στις 5 Μαΐου 2016, εορτάστηκε η Ημέρα του Πατέρα. Ενώ έξω οι Γερμανοί γιόρταζαν ήσυχα, δέχτηκαν ξαφνικά επίθεση από μουσουλμάνους παράνομους λαθροεισβολείς στη μέση του δρόμου. Αμέσως επικρατεί πανικός, ακούγονται κραυγές ενώ ένα αμάξι SUV, που πιθανότατα ανήκει σε μουσουλμάνο, χτυπά σκόπιμα κάποιον που περπατούσε στο δρόμο.
Στην Νορβηγία τηλεοπτικό συνεργείο με έναν έμπειρο πολεμικό ανταποκριτή αναγκάστηκε να φύγει άμεσα από μια σουηδική καφετερία όπου έπαιρνε συνέντευξη, αφού τέθηκε υπό απειλή από τους νέους μετανάστες να φωνάζουν στα αραβικά και να τους απειλούν και να ρίχνουν ακόμα και πέτρες.
Είναι σαν μια εμπόλεμη ζώνη!
Συγκεκριμένα ενα τηλεοπτικό συνεργείο από το κανάλι NRK της Νορβηγίας σχεδίαζαν μια συνέντευξη με τον Σουηδό οικονομολόγο Tino Sandandaji, όταν τους πλησίασαν διάφοροι νεαροί μουσουλμάνοι που τους απείλησαν και τους ανάγκασαν να φύγουν και να σταματήσουν τα γυρίσματα.
Ο Sanandaji έφερε το περιστατικό στην δημοσιότητα στο Facebook όπου έγραψε, «τα πιο επιθετικά (άτομα) άρχισαν να προκαλούν αναστάτωση στα αραβικά. Όταν η ατμόσφαιρα άρχισε να γίνεται απειλητική για την σωματική μας ακεραιότητα αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τη συνέντευξη.»
foto1
Επίθεση σε Μπαρ στην Κοπεγχάγη από μουσουλμανικές συμμορίες που επέβάλλαν «Ζώνες Σαρία».
Ο ιδιοκτήτης παμπ στο προάστιο Nørrebro της Κοπεγχάγης εδώ και μήνες προσπαθεί να κινητοποιήσει την Αστυνομία της Κοπεγχάγης να αναλάβει δράση εναντίον μιας ομάδας νέων από οικογένειες μεταναστών, οι οποίοι έχουν απειλήσει, εκβίασει και έχουν κάνει βανδαλισμούς στο μπαρ στο φως της ημέρας.
foto3
Οι «Ζώνες Σαρία» εισήχθησαν από μια ομάδα που ονομάζεται «Call to Islam», εδω και περίπου πέντε χρόνια. Χρησιμοποιώντας ακόμα και εθελοντές ακτιβιστές που τους ενισχύουν οικονομικά, ξεκίνησαν τις καθημερινές περιπολίες σε δημόσιους δρόμους και επιβάλλουν τα ισλαμικά πρότυπα στην καθημερινότητα.
«Πρόσφατα ορισμένοι νέοι άνδρες ήρθαν στο μπαρ και φώναξαν ότι όλοι οι επισκέπτες θα πρέπει να φύγουν αμέσως », αναφέρει η Heidi Dyrnesli από Cafe Heimdal που είπε στο Radio24syv. «Φώναζαν έτσι λες και η περιοχή τους ανήκει και ότι το Nørrebro είναι πλέον στην κατοχή της ζώνη της Σαρία, οπότε δεν επιτρέπεται κατανάλωση αλκοόλ.»
Αλλά για να καταλάβουμε τι θέλουν νε επιβάλλουν ας δούμε πως φέρονται δημόσια οι μουσουλμάνοι στις γυναίκες τους : Σε δημόσιο λεωφόρο θύμωσε και χτύπησε μπροστά σε όλους την φοβισμένη γυναικά του.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου