Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Με πρωθυπουργό Τσίπρα και Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Παυλόπουλο χάσαμε το σπίτι μας…


Με Προεδρικό Διάταγμα του Προκόπη Παυλόπουλου οι τράπεζες ξεκίνησαν (από την 1η Ιουνίου) τους πλειστηριασμούς ακινήτων λαμβάνοντας υπόψιν την εμπορική και όχι την αντικειμενική αξία τους.

Σύμφωνα με το Διάταγμα Παυλόπουλου, αρμόδιος για τον προσδιορισμό της εμπορικής αξίας είναι ο δικαστικός επιμελητής, ο οποίος υποχρεούται να προσλάβει για το παραπάνω έργο πιστοποιημένο εκτιμητή (φυσικό ή νομικό πρόσωπο), ορίζοντας .......προθεσμία για τη σύνταξη και παράδοση της σχετικής εκτίμησης. 


Τα χρήματα για τον εκτιμητή τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης που χάνει το σπίτι του. Μιλάμε για την απόλυτη τραγωδία.

Οι εκτιμητές θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών που τηρείται στη Διεύθυνση Οικονομικού Συντονισμού και Μακροοικονομικών Προβλέψεων της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών.


Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει ο όλεθρος του ξεσπιτώματος των ιδιοκτητών που χρωστάνε στις τράπεζες. 


Πίσω στα διαμερίσματα θα μείνουν οι αναμνήσεις και η πιο χαραγμένη στις μνήνες εκείνη που θα γράφει με πρωθυπουργό Τσίπρα και Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Παυλόπουλο χάσαμε το σπίτι μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου