Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Ρωσογερμανικός Πόλεμος για ποιός θα πάρει την 4η άδεια από το ΣΚΑΙ που Κόβεται στον έλεγχο πόθεν έσχες!

savvidis alpha tvnea
Γιατί ο Δημήτρης Κοντομηνάς και Alpha έστειλε εξώδικο στην εταιρία του Ιβάν Σαββίδη, ποιά είναι η πραγματική αλήθεια?Μόλις λίγες ώρες έχουν περάσει απο το άρθρο του Σπύρου Πρίφτη με τίτλο: Βόμβα απο Ρωσία: Ο Ιβαν Σαββίδης θα πάρει την 4η άδεια απο το ΣΚΑΙ! 

Κόβεται στον έλεγχο πόθεν έσχες ο Γιάννης Αλαφούζος <<βάσει σεναρίων>> 

Δεν μπορεί να ....
...δικαιολογήσει τα 43,6 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε για να αποκτήσει την τηλεοπτική άδεια! 

Δείτε εδώ https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/W6Qfd7Ueggm  και ο Κοντομηνάς επιχειρεί να  εκτοπίσει από την θέση του πρώτου επιλαχόντα τον Ιβαν Σαββίδη,ακόμη και να ανατινάξει τον διαγωνισμό στον αέρα!

Ο Alpha έστειλε εξώδικο στην εταιρία του Ιβάν Σαββίδη δια του νομικού του εκπροσώπου, καθηγητή Πάνο Λαζαράτο. Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του ομογενούς επιχειρηματία μετά το τέλος της δημοπρασίας πως «ανέβασε το τίμημα για να πληρώσουν περισσότερα οι πλειοδότες».


Φαίνεται οτι ο Κοντομηνάς γνωρίζει απο πρώτο χέρι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος και το ΣΚΑΙ δέν θα μπορέσει  να δικαιολογήσει τα 43,6 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε για να αποκτήσει την τηλεοπτική άδεια,και σε περίπτωση που κάποια οικονομική προσφορά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από κάποιον πλειοδότη, τη θέση του παίρνει ο αμέσως επόμενος πλειοδότης, που είναι το σχήμα DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED – Ιβάν Σαββίδης: 61,5 εκατ. ευρώ, και γίνεται και πάλι έλεγχος πόθεν έσχες!

Έτσι εκτοπίζοντας ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον  Ιβαν Σαββίδη απο την 5η θέση του επιλαχόντα,και με τον αποκλεισμό του Γιάννη Αλαφούζου και ΣΚΑΙ, παιρνει αυτος την πολυπόθητη 4η άδεια….επιβεβαιώνοντας το Άρθρο του Σπύρου Πρίφτη…..

’Έλα όμως που ο Κοντομηνάς δεν λογάριασε την Ρώσια που βρισκεται πίσω απο τον  Ιβαν Σαββίδη, ώστε να αποκτήσουν κανάλι στην Ελλάδα, και οτι αυτοί θα έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο!
Υπόψη: πίσω απο τον Δημήτρη Κοντομηνά, βρίσκεται ο Γερμανικός  Ομιλος RTL! 

Αρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr


triklopodia.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου