Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Το τρίπτυχο της καταστροφής.

Αποτέλεσμα εικόνας για νεοφιλελευθερισμός
Οι λυμεώνες της διεθνούς κλοπής, του εκ της εργασίας παραγόμενου πλούτου, για να προωθήσουν το ανόσιο έργο τους, χρησιμοποιούν τρία φονικά συστήματα : τον φιλελευθερισμό, τον καπιταλισμό και την παγκοσμιοποίηση. 

Αυτά τα καταστρεπτικά για τους λαούς και τις κοινωνίες, συστήματα, συνδυάζονται με μία κατ’ επίφαση κοινοβουλευτική κομματική ψευδό-δημοκρατία, και δημιουργούν την ψευδαίσθηση της ...
....δήθεν απολύτου ελεύθερης κοινωνίας. 

Ο βασικός τους ισχυρισμός είναι ότι οι «αγορές» αυτορυθμίζονται με την αρχή του laissez faire και επομένως οι κρατικές νομισματικές αρχές δεν έχουν κανένα λόγο επέμβασης. 

Βεβαίως, γνωρίζουν, οι παγκοσμιοποιητές, ότι αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Αλλά το προβάλλουν και το εφαρμόζουν, διά των οργάνων-πρακτόρων τους, για να καθυποτάξουν όλα τα έθνη, με την οικονομική τους κατάρρευση και πετύχουν τον από αιώνων σκοπό τους, πού είναι η παγκόσμια κυριαρχία.


Όμως η μεγάλη οικονομική κρίση (2008 ) απέδειξε ότι, από την στιγμή πού τα όργανά τους, οι ιδιωτικές τράπεζες ζήτησαν την βοήθεια του κράτους, για να σωθούν, ο καπιταλισμός, ο φιλελευθερισμός (laissez faire ) και η παγκοσμιοποίηση κατέρρευσαν.


Το επαναλαμβάνω, η παρούσα οικονομική κρίση είναι δομική- συστημική. 


Το υπάρχον πολιτικό-οικονομικό σύστημα νομοτελειακά έχει τελευτήσει.


Η παγκόσμια κυβέρνηση, πού σχεδιάζουν δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, γιατί όλος ο κόσμος τους κατάλαβε ποιοι είναι, και επομένως ο στόχος πλέον είναι εμφανής, δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν, γιαυτό θα χαθούν διά παντός, η ώρα πλησιάζει, ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου