Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Έγγραφο Βόμβα πρός WikiLeaks-Anonymous για υποκλοπή άκρως απόρρητων εγγράφων από την ΕΥΠ…

… που θα αποκαλύψει τους υπεύθυνους που οδήγησαν συνειδητά την χώρα σε χρεοκοπία σαν κοινοί προδότες!

Δημόσια έκκληση με έγγραφο Βόμβα ,μέσω άρθρου του Σπύρου Πρίφτη πρός WikiLeaks-Anonymous, εστάλει στις 29 Αυγούστου δείτε ....

...εδώ https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/VF8eiyWHXFH με θέμα για βοήθεια,προκειμένου να φέρουν νέες αποκαλύψεις στην ΕΛΛΆΔΑ!

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Πρίφτης ζήτησε: Παρακαλώ το WikiLeaks και Ανώνυμους, να λάβουν μέτρα για να αποκαλύψουν τις αλήθειες στην ΕΛΛΆΔΑ, και να κλέψει άκρως απόρρητα έγγραφα από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) στην Ελλάδα, καθώς και τη δημοσίευση τους στο διαδίκτυο!

Δεν θέλουμε από το WikiLeaks-Anonymous να αποκαλύψουν έγγραφα που θα επηρέασαν την εθνική ασφάλεια τις Ελλάδας, γιατί δεν είμαστε προδότες της χώρας μας, αλλά αγανακτισμένοι!

Η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών Ξέρει πολλά, αλλά σιωπά, προστατεύοντας σίγουρα όλους εκείνους τους πολιτικούς που κάνουν πολύ κακό στην Ελλάδα!

Τα έγγραφα που ζητάμε από εσάς να αποκαλύψετε στο κοινό είναι: Ποιοι Έλληνες πολιτικοί ενεπλάκησαν σε διαφθορά οικονομικά σκάνδαλα και μίζες!

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί εμπλέκονται σε ποινικές υποθέσεις, σε τρομοκρατικές πράξεις, καθώς και περιπτώσεις παιδοφιλίας!

Οι Έλληνες και όλος ο κόσμος, θα πρέπει να μάθει, όλους εκείνους τους πολιτικούς ,οι οποίοι είναι πραγματικά υπεύθυνοι και οδήγησαν συνειδητά τη χώρα σε χρεοκοπία σαν κοινοί προδότες!
Σε περίπτωση που το αίτημα του Σπύρου Πρίφτη γίνει δεκτό απο τα WikiLeaks-Anonymous, έρχονται Αποκαλύψεις ΣΟΚ που θα τσακίσουν το καλά προστατευμένο Πολιτικό κατεστημένο σύστημα στην Ελλάδα!

Μόλις πριν λίγες ώρες, ομάδες ακτιβιστών χάκερ των Anonymous επιτέθηκαν ηλεκτρονικά με στόχο την ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων, η οποία φαίνεται να είναι εκτός λειτουργίας.


Οι Anonymous φαίνεται να έχουν ενοχοποιήσει την Ελληνική Κυβέρνηση για τις πρόσφατες τηλεοπτικές άδειες, και οτι η κυβέρνηση του Σύριζα στην ουσια συνεργάζεται με διεφθαρμένους επιχειρηματίες προσφέροντας τους τηλεοπτικές άδειες,ώστε να χειραγωγήσουν των Ελληνικό Λαό υπέρ του Σύριζα, με κέρδος για τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες, τι άλλο, Χρήμα και Δημόσια Εργα!

Αρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου