Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Bloomberg: Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις της Deutsche Bank με τις αρχές των ΗΠΑ.

Χωρίς αποτέλεσμα -ως ώρας- συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του CEO της Deutsche Bank John Cryan, με το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ σχετικά με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον γερμανικό τραπεζικό γίγαντα αναφορικά με συναλλαγές του με «τοξικά» ομόλογα στεγαστικών δανείων.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το οποίο επικαλείται πληροφορίες της
γερμανικής εφημερίδας Bild, η συνάντηση της περασμένης Παρασκευής του Cryan με αξιωματούχους του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, προκειμένου να μειωθεί το πρόστιμο ύψους 14 δισ. δολαρίων που έχει ....
...επιβληθεί στην Deutsche Bank, απέβη άκαρπη.

Εκπρόσωποι και των δύο πλευρών αρνήθηκαν να σχολιάσουν στην Bild τα αποτελέσματα της συνάντησης, όπως και πληροφορίες που θέλουν τη γερμανική τράπεζα να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά δύο πρώην επικεφαλής της, του Anshu Jain και του Josef Ackermann, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι η τράπεζα ήδη «πάγωσε» μέρος των μπόνους πρώην κορυφαίων στελεχών της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Deutsche Bank φέρεται ικανή/πρόθυμη να πληρώσει πρόστιμο ως το ποσό των 5,5 δισ. δολαρίων, ενώ η μετοχή της συνεχίζει να κατρακυλά και εξετάζονται χιλιάδες απολύσεις.

Πηγή:  topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου