Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών ΚΑΒΑΛΑΣ


   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών ΚΑΒΑΛΑΣ Της 14 Μαρ. 2013

Για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι το διεφθαρμένο ‘σύστημα εξουσίας’ κατευθύνει τα όργανά του, να βάλλουν πυρά κατά παντός Έλληνα ο οποίος προσπαθεί να ‘ταράξει τα νερά’ και την ηρεμία της εκτέλεσης του προγράμματος ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

Έτσι λοιπόν, σήμερα έχει στοχεύσει τα πυρά του κατά της Δικηγόρου κ. Ντόρας Κρητικοπούλου, η οποία είχε τολμήσει, στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, να μηνύσει και να ζητήσει τη σύλληψη των 166 Βουλευτών οι οποίοι ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ, ΣΤΙΣ 14.01.2013, ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ 07.12.2012 ΜΕΤΑΞΥ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΑ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΗΚΕ.

Συγκεκριμένα, η Δικηγόρος κ. Ντόρα Κρητικοπούλου, καλείται την 20.03.2013 από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για κατάθεση, στα πλαίσια προκαταρκτικής διερεύνησης (σε βάρος της), κατόπιν αναφοράς του Δημήτρη Αντωνίου.

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, όπως στις 20.02.2013 που υπέβαλλε ΑΙΤΗΜΑ / ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, σύμφωνα με την αντίστοιχη ενέργεια που έπραξε η Ντόρα Κρητικοπούλου, έτσι και τώρα, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ την εν λόγω Δικηγόρο, αφ’ ενός διότι θεωρούμε ότι δεν ευσταθούν οι λόγοι για τους οποίους κατηγορείται, αλλά γίνεται προσπάθεια ψυχολογικού βιασμού της, αφ’ ετέρου διότι όλοι μας γνωρίζουμε πως τώρα που πλησιάζει η ώρα εκπόρθησης και κατάρρευσης του διεφθαρμένου συστήματος, προσπαθεί, το σύστημα αυτό, με τον επιθανάτιο ρόγχο του, να πείσει ότι υπάρχει.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

κ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΟΡΘΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Για το Δ.Σ. της
Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας

Άγγελος Βουλόδημος
Γενικός Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου