Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ένα χρυσοπράσινο φύλλο στο πέλαγος!!!

Ολόκληρες αυτοκρατορίες έπεσαν όπως η Ελληνική, του Βυζαντίου, η Ρωμαϊκή, η Οθωμανική, της Μεγάλης Βρετανίας, η Γαλλική, της Ισπανίας, η Ναζιστική Γερμανία, η Κουμμουνιστική Σοβιετική Ένωση και πόσες άλλες. 

Κατέρρευσαν σαν χάρτινοι πύργοι. Ξέρετε γιατί; Επειδή πάντοτε και σε όλες τις πιο πάνω περιπτώσεις υπήρχαν προδότες, υπήρχαν άνθρωποι στενοκέφαλοι, επειδή μάλωναν
μεταξύ τους σκυλοτρώγονταν για θέσεις, αξιώματα και περιουσία. 

Επειδή πάνω από όλα έβαζαν κάτι άλλο εκτός από την πατρίδα τους. Έτσι και τώρα ζούμε έντονα μια τέτοια πραγματικότητα. Μόνο που η μικρή Κύπρος δεν είναι αυτοκρατορία αλλά ένα χρυσοπράσινο φύλλο στο πέλαγος. Το αέριο και το πετρέλαιο για εμάς ήταν κατάρα. Άπυροι και αδύνατοι να το αμυνθούμε και να το διαπραγματευτούμε. 


Όλοι νόμιζαν πως ήταν εύκολο για να το διαχειριστούν σαν να και έλυναν μια μαθηματική πράξη. Όμως που μπορούν να τα βάλουν με τα μεγαθήρια που κατέστρεψαν τόσες άλλες χώρες που βρέθηκαν στην ίδια θέση με εμάς; Η Ελλάδα δεν είναι τυχαίο που ενώ γνωρίζει πως έχει αέριο και πετρέλαια κάτω από την Κρήτη και ίσως και σε άλλες περιοχές και δεν κάνει τις ανάλογες ενέργειες για την εξόρυξη του. 

Για τους αντίθετους λόγους που το πράξαμε εμείς και μπήκαμε σε μια σειρά από αδιέξοδα και μονόδρομους. Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε στο πρόσωπο ενός ανθρώπου την εξυπνάδα, τον πατριωτισμό, την μεγαλοψυχία, την τιμιότητα, την δύναμη και την αντοχή. Να είναι Ορθόδοξος Χριστιανός για μας τους Έλληνες και να μην βάζει πάνω από όλα τα προσωπικά του συμφέροντα. 

Αυτό το πακέτο το βρίσκουμε πολύ σπάνια. Ακόμα και αν το βρούμε θα διαπιστώσουμε ότι κάποιοι δεν θα τους αφήσουν να προχωρήσουν και θα τους καταστρέψουν εν τη γενέση τους. 

Επειδή βρίσκονται σε πιο πλεονεκτική θέση από αυτούς. Είτε επειδή κρατούν χρήματα, είτε επειδή έχουν ψηλότερο αξίωμα. Τέτοιους ανθρώπους έχει πολλούς ο Ελληνισμός απλά ποτέ δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να αξιολογηθούν και να αναπτυχθούν.

 Πάντοτε τις πιο σημαντικές θέσεις τις ελέγχουν και τις εκμεταλλεύονται «ΜΙΚΡΟΙ» άνθρωποι και ηγέτες. Αδύνατοι να φανούν «ΜΕΓΑΛΟΙ» και αντάξιοι των περιστάσεων σε σημαντικές και ιστορικές στιγμές της φυλής μας. 

Αγαπητοί μου φίλοι δράττομαι της ευκαιρίας με τα τελευταία γεγονότα ειδικά της διακυβέρνησης της τελευταίας πενταετίας που μας κόστισε ζημιές, καταστροφές, ανθρώπινες ζωές και την καταστροφή της πατρίδας μας. Μένω θυμωμένος και πικραμένος με τα τόσα λάθη που έγιναν. Πραγματικά δεν μπορώ να διανοηθώ το μέλλον των παιδιών μας, με κόστος την πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζημιά που έγινε. 

Όπως από δικά μας λάθη φέραμε τους Τούρκους το 74 έτσι και τώρα φέραμε τους ξένους στο σπίτι μας. Δεν θα μείνει σπίτι που δεν θα επηρεαστεί. Αλλά το μεγαλύτερο κακό θα είναι το ξεπούλημα της άλλης μισής νήσου που έμεινε ελεύθερη. 

Πλέον πολύ δύσκολο να ζήσουμε όπως ήμασταν μαθημένοι. Πολύ δύσκολο να περάσουμε τέτοιες στιγμές χαράς και ευτυχίας. Αν δεν προσέξουμε και αν δεν μας βρει ενωμένους αυτό το κακό να είστε σίγουροι πως ξεκίνησε η αρχή της ολοκληρωτικής καταστροφής. Δεν είναι η φτώχεια και η εξαθλίωση που σκέφτομαι. 

Ας πάμε λίγο πιο μακριά να δούμε τη επιπτώσεις θα υπάρχουν για τον Ελληνισμό. Η φτώχεια και η εξαθλίωση θα μας αναγκάσουν να κάνουμε τα πάντα για να ζήσουμε τα παιδιά μας, θα πουλήσουμε τη γη μας, τον εαυτό μας, την πατρίδα μας, θα ξεχάσουμε τα ήθη τα έθιμα μας. 

Όλα αυτά θα έχουν επακόλουθο να ξεχάσουμε την καταγωγή μας την ιστορία μας, και λαός που ξεχνά την ιστορία του παύει να υπάρχει. 

Παρακαλώ και ικετεύω όλους μην κάνετε άλλα λάθη, μην σκέφτεστε εγωιστικά τέτοιες στιγμές. 

Η Κύπρος μας θέλει ενωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου