Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ενοχλημένοι οι Γερμανοί για τις αντιγερμανικές εκδηλώσεις!!

Το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου το 94% των Γερμανών πολιτών, ήταν στο πλάι του Χίτλερ, την ώρα που εκείνος εγκληματούσε κατά της ανθρωπότητας!!!


Ενοχλημένη είναι η πλειοψηφία των Γερμανών πολιτών για την επιστροφή των αντιγερμανικών συνθημάτων στις χώρες του Νότου της Ε.Ε. με αφορμή την λύση που επελέγη τελικά από την ευρωζώνη για την Κύπρο, όπως και με την παρομοίωση της καγκελαρίου Μέρκελ με τον Χίτλερ!!


Σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμό του γνωστού περιοδικού Focus...(το οποίο είχε προκαλέσει σάλο εναντίον του με το εξώφυλλο με την Αφροδίτη και το… δάχτυλο), το 56% των ερωτηθέντων δεν κατανοεί αυτή την εχθρότητα.

Πιο αυστηροί απέναντι στους Νότιους και στην κριτική τους είναι οι ψηφοφόροι των Χριστιανοδημοκρατών και των Χριστιανοκοινωνιστών , οι οποίοι δηλώνουν ενοχλημένοι σε ποσοστό 60%.

Την ενόχληση των κυβερνητικών εταίρων του δηλώνει ότι συμμερίζεται και ο Ράινερ Μπρούντερλε, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Φιλελεύθερων.

«Οι Γερμανοί φορολογούμενοι κατανοούν τις ανησυχίες των Κυπρίων» δήλωσε στο Focus, αλλά υποστήριξε ότι η Μέρκελ και η κυβέρνησή της έχουν κάνει τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον για τη σταθερότητα στην Ευρωζώνη.

Αντιθέτως, τα δύο τρίτα των ψηφοφόρων του αριστερού κόμματος (Die Linke) δηλώνουν ότι κατανοούν τις αντιγερμανικές εκδηλώσεις σε άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου