Κυριακή 7 Απριλίου 2013

4 ΒΙΝΤΕΟΣ + ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!

Οι Γερμανοί διαθέτουν όλα τα στοιχεία για την εγκληματική δράση οργανωμένου κυκλώματος Ελλήνων. Εκβιάζουν το ίδιο κύκλωμα για να ξεπουλήσει τη χώρα. 

Σημίτης, Παπαντωνίου, Καραμανλής, Αλογοσκούφης, Στουρνάρας, Προβόπουλος, Σαμαράς, δικαστικοί, κρατικοί, τραπεζικοί, επιχειρηματίες, όλοι μέλη της ίδιας μυστικής εταιρείας. 
Τρομακτικές αποκαλύψεις από τον Στέφανο Τσίπα.
============================================= 

Ο κ. Στέφανος Τσίπας, διαχειριστής διαθεσίμων επενδυτικών κεφαλαίων και
πρώην treasurer της Εμπορικής Τραπέζης, σε μια άκρως αποκαλυπτική και χειμαρρώδη συνέντευξη, που παραχώρησε αποκλειστικώς στον δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο, μιλάει για το σχέδιο "Σοφοκλής", το οποίο, με την ανοχή των ταγών της νομοθετικής αλλά και της δικαστικής εξουσίας, έβαλε βόμβα στα θεμέλια των Ασφαλιστικών Ταμείων και της Εμπορικής Τραπέζης, ισοπεδώνοντας την αξία της μετοχής της στο ΧΑΑ, ληστεύοντας χιλιάδες καταθέτες και δανειολήπτες και ρίχνοντας στο ναδίρ την αξιοπιστία της Ελλάδας και των ελληνικών τραπεζών στο εξωτερικό. http://www.ribandsea.com/main/index.p.



++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Την ώρα που η τρόϊκα και τα "λεβεντόπαιδα" της τρικολόρε ελληνικής κυβέρνησης-οπερέτας συζητούν και διαπραγματεύονται σε ποιο βαθμό εξαθλίωσης και απόγνωσης θα βυθίσουν την ελληνική κοινωνία, ο κ. Στέφανος Τσίπας, νυν διαχειριστής διαθεσίμων επενδυτικών κεφαλαίων και πρώην treasurer της Εμπορικής Τραπέζης, σε μια αποκλειστική, χειμαρρώδη και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που θα ενοχλήσει και θα θορυβήσει πολλούς, μου μίλησε για το σχέδιο "Σοφοκλής".


Το σχέδιο που έβαλε βόμβα στα θεμέλια των Ασφαλιστικών Ταμείων και της Εμπορικής Τραπέζης, ισοπεδώνοντας την αξία της μετοχής της στη χρηματιστηριακή αγορά, ληστεύοντας χιλιάδες καταθέτες και δανειολήπτες και ρίχνοντας στο ναδίρ την αξιοπιστία της Ελλάδας και των ελληνικών τραπεζών στο εξωτερικό.







ohifront

2 σχόλια:

  1. Ευαίσθητοι συμπολίτες μου ευρονεοελληνες. Καλώς κάνετε και σχολιάζετε το θανατηφόρο δυστύχημα, που μπορεί να συμβεί με ένα ποτό παραπάνω. Ώμος κανένας σας δεν έχει τα κότσια να σχολιάσει τα καθημερινά δικαστικά εγκλήματα της δικαστικής μαφίας. Γνωστά εντος και εκτός συνόρων ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΞΥΠΝΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή