Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Επόμενος στόχος των τοκογλύφων- Ληστών, η υφαρπαγή καταθέσεων και ακινήτων.

Η απαγόρευση της συγχώνευσης των τραπεζών Εθνικής και Eurobank που επέβαλε η τρόικα είναι το πρώτο μέρος ενός σατανικού σχεδίου που θέλει να περνάει ο έλεγχος του ελληνικού τραπεζικού συστήματος στα χέρια των δανειστών. 
Το δεύτερο μέρος είναι η λεηλασία των περιουσιών των Ελλήνων. Αυτός είναι και ο απώτερος στόχος των πολιτικών που επιβάλλονται τα τελευταία χρόνια με τις κυβερνήσεις της Ελλάδας να τους «ανοίγουν» διάπλατα την πόρτα ως σύγχρονοι «Εφιάλτες».

Με την απόφαση που ελήφθη οι δύο τράπεζες περνούν στον έλεγχο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κάτι που πρακτικά σημαίνει την κρατικοποίηση τους. 


Από τη στιγμή που το κράτος είναι χρεοκοπημένο, άρα έρμαιο των δανειστών και οι πολιτικοί είναι υποταγμένοι και υποχείρια αυτών, είναι προφανές πώς και το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας παραδίδεται βορά στα ξένα συμφέροντα. Μιλάμε για καθαρή παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας....

Όταν η γερμανική Deutsche Bank ή κάποια άλλα πιστωτικά ιδρύματα ή Funds που οι ρόλοι και οι προθέσεις τους στο διεθνές οικονομικό σύστημα αμφισβητούνται βάλουν στο χέρι τις Ελληνικές τράπεζες, τότε θα μπορούν και να εξουσιάζουν πλήρως τον Ελληνικό λαό. Θα μπορούν να χρηματοδοτούν τις τράπεζες με κατάσχεση των καταθέσεων, να δημεύουν τις καταθέσεις για την αποπληρωμή υποχρεώσεων και να εκβιάζουν τους πολίτες με τις υποθήκες που διατηρούν.


Το 80% των Ελλήνων, ίσως και περισσότερο, έχουν δάνεια στα πιστωτικά ιδρύματα. Ένα μεγάλο μέρος αυτών είναι ενυπόθηκα. Δεν θα έχουν κανένα ενδοιασμό οι δανειστές να ξεπουλήσουν όσο όσο τα σπίτια ή την κινητή και ακίνητη περιουσία των δανειοληπτών για να πάρουν πίσω έστω ένα μικρό ποσοστό από τα χρεωστούμενα. Άλλωστε με χρήματα πάλι των πολιτών ανακεφαλαιοποιήθηκαν οι τράπεζες.


Επίσης, όλες οι συναλλαγές και οι μισθοδοσίες καταβάλλονται μέσω των τραπεζών. Σε περίπτωση οφειλής προς το Δημόσιο θα προβαίνει η τράπεζα κατ’ άνωθεν εντολή σε άμεση κατάσχεση της μισθοδοσίας (όχι ότι δεν μπορεί να το κάνει τώρα, αλλά κρατούνται κάποια προσχήματα) χωρίς καμία ενημέρωση.


Οι Έλληνες δεν θα μπορούν να διασφαλίσουν απολύτως τίποτε. Θα είναι αφημένοι στις ορέξεις των τοκογλύφων δανειστών.


Αυτό κατάφερε η κυβέρνηση με τη συμφωνίας διάλυσης του deal Εθνικής και Eurobank που δημιουργούσε προϋποθέσεις οικοδόμησης ενός ισχυρού τραπεζικού ιδρύματος δύσκολα εξαγοράσιμου στη χώρα. 


Ο κ. Στουρνάρας κατά τα άλλα δηλώνει πώς «δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις» και περιμένει την ανάπτυξη, όταν στεγνώνει εντελώς η αγορά από ρευστό, οι πολίτες τρέχουν να σηκώσουν τις καταθέσεις τους και οι ξένες εταιρείες στρίβειν όπως όπως… 
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου