Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Από "τρελό" (;;;) κι από μικρό, μαθαίνεις την ... αλήθεια.

Υποθέτω πως ο stranger, δεν θα με παρεξηγήσει... έτσι κι αλλιώς, έχει ακούσει τόσα πολλά, που το δικό μου σχόλιο πριν την παρουσίαση των παρακάτω  προφητειών του, μάλλον θα του περάσει απαρατήρητο...
Δεν ξέρω αν ο τύπος είναι τρελός... μάλλον δεν είναι, απ' ότι μου λένε οι πληροφορίες μου και αυτό με ανησυχεί. Θα προτιμούσα έναν τρελό, παρά έναν που απ' ότι φαίνεται, έχει τόσο καλή πληροφόρηση εντός, εκτός και επί τα αυτά, που ... σου παγώνει το αίμα... με τα γενόμενα και τα επερχόμενα...σε σημείο που να σταυροκοπιέσαι και να λες... "Βόηθα Χριστέ και Παναγιά"!

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Δώστε βάση και στις ημερομηνίες που έχουν γίνει οι παρακάτω αναρτήσεις.Υπάρχει λόγος που τις ανήρτησα. 

Σήμερα είναι η μέρα του τρελού!!

Όλα δικαιολογούνται , στις μέρες του τρελού ανα την πραγματική ιστορία του κόσμου γεννήθηκαν οι περισσότεροι αβαταρ του κόσμου! 
 Σήμερα λέω OTI γουστάρω και είμαι καλυμμένος..τώρα θα μου πεις γιατί τις άλλες μέρες τι έλεγες;
...Σωστά άλλα τι να περιμένεις από τρελό που γιορτάζει κάθε μέρα! 
Στις 15 Απριλίου είναι τα γενέθλια μου και θα μου κάνω δώρο ένα ΣΕΙΣΜΟ! 
8 ΑΡΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!! 
Τώρα αν θες το πιστεύεις .....άλλα μην πας και στοίχημα μαζί μου! Γιατί αυτός ο κόσμος είναι ένα πρόγραμμα που οι τρελοί ξέρουν να χακαρουν!
Άσε που πάω και κόντρα στα προγνωστικά των Ρώσων και στον 188 κύκλο ημερών...
. αυτό που το βάζεις?
STRANGER...ZOYM TRIALALI...

Πηγή

Το Ιράν "κουνιέται" και το πεδίο ψάχνει τρομοκράτη να ρίξει της ευθύνες!!

Κουνιέται συχνά το Ιράν με σεισμουληδες !! 
Ο γραμμικός εγκέφαλος μπορεί να πει απλά είναι σύμπτωση ,είναι μια σεισμογενής χωρα αρα τι μας τσαμπουνάς !! 
 Από την άλλη οι τρελοί σαν και εμένα ψυχανεμίζονται ότι ....χώρα η οποία είναι στο στόχαστρο των ζιονιστων δεν είναι τυχαίο να κουνιέται σαν λατέρνα!!! 

Μη γραμμικά λοιπόν , με συλλογές πεδίου θα μπορούσα να πω χωρίς καμία επιφύλαξη οτι δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν ΣΥΝΤΟΜΑ θα είχαμε ένα ΜΕΓΑΛΟ τρομοκρατικό χτύπημα στα ζιονιστακια !! 
Ένα τρομοκρατικό χτύπημα που θα κατηγορήσει το ΙΡΑΝ σαν τρομοκράτη και θα δώσει ΛΕΥΚΗ εντολή για τα παρελκόμενα! 
Η ερώτηση είναι ..όταν συμβεί το χτύπημα ...θα κατηγορήσουμε το ΙΡΑΝ?
Θα πιστέψουμε τις δικαιολογίες ?

....Θα συνεχίσουμε να κάνουμε μπεεεε? 
Θα είμαστε σίγουροι ότι το χτύπημα θα έχει γίνει από το Ιράν? 
...Πρόσεξε σου δίνω ερωτήσεις που μελλοντικά θα αναγκαστείς να κάνεις! 
Αν όμως τώρα τις αναλύσεις η δουλεια θα είναι πιο εύκολη!! Γιατί οι λατερνες δεν χτυπούν , παίζουν μουσική ...που κάποια φορα μπορεί και από τύχη να ακουμπήσουν την μουσική των σφαιρών!!
Stranger ...Ακόμα εδώ ....ακόμα και αν με καταριέται η μισή Ελλάδα!!

πηγή 

STRANGER.... ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ - Σεισμός 8 ρίχτερ στο Ιράν


Να συμψηφίσω την τρέλα μου λίγο! 
Στην Πρώτη Απριλίου "μέρα του τρελού" δηλώνω ξεκάθαρα οτι θα γίνει σεισμός 8αρης στις Δεκαπέντε Απριλίου !! 
 Μετά από 11 μέρες ανεβάζω νέα πληροφορία από το πεδίο και αναφέρω ότι Το Ιράν "κουνιέται" και το πεδίο ψάχνει τρομοκράτη να ρίξει της ευθύνες!! ....Μηπως σημερα που εγινε ο 8αρης αυτο ακριβως συμβαινει? Μηπως σημερα ψαχνουμε ποιοι ηταν οι τρομοκρατες της Βοστονης που το δηλωνω ξεκαθαρα μεσα στο αρθρο οτι θα γινει τρομοκρατικο χτυπημα? 

Αν μετά από αυτά δεν σας απόδειξα ότι πρέπει να ακούτε τους τρελούς ....τότε σταματάω να σας δίνω ειδήσεις φόβου και τρόμου (να πουλάω τρομολαγνεια όπως με κατηγορούν κάποιοι)....και ξεκινάω το κατοχικά σαν τσοντοσιτε!!! 
Σεισμός 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε το Ιράν, κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν, όπως μεταδίδει το Reuters.
Οι δονήσεις έγιναν αισθητές από την περιοχή του Κόλπου μέχρι και το Νέο Δελχί στην Ινδία.

Να κλεισω με το να σας δωσω να διαβασετε ξανα αυτό το αρθρο Αν το ντόμινο αρχίσει η Νέμεσις θα χτυπήσει! ..και να ακολουθησετε και ολη την Ιστορια του πειραματος της 22 Μαρτιου αποφραδα μερα!!
Stranger ...Στο Ζαπειο μια μερα περιπατουσα...

 πηγή

Stranger Θέλετε τρόμο ; Θα σας δώσω τρόμο !!

Έχουν κάνει επίθεση τα πρακτορακια σε όλο το διαδίκτυο ώστε να με κάνουν να το βουλώσω !

Δηλώνουν ότι είμαι τρομοεμπορος !! 


 Εγώ δηλώνω ακυρωτής σχεδίων και "ξυπνητήρι" ανθρώπων !
Αυτοί που έχουν μπει σε πιο βαθιά νερά από αυτά που λέω πλέον κατανοούν ,αντιλαμβάνονται ! 


Οι υπόλοιποι παραμένουν Λεία του Ματριξ το οποιο καρτερά και χρησιμοποιεί απίστευτους τρόπους για να εμποδίσει τα "πρόβατα" να πηδήξουν έξω από το μαντρί!


Θέλετε τρόμο λοιπόν ! 


Θα σας δώσω τρόμο ,μόνο που δεν θα τρομάξουν οι άνθρωποι όπως λέτε γιατί οι πραγματικοί άνθρωποι έχουν και τον μηχανισμό που λέγεται κρίση ,συνείδηση! 


Εσείς θα τρομάξετε γιατί θα σας δώσω τόπο ,χρόνο και γεγονός ,,,και θα παρακαλείτε να πέσω έξω! Αν πέσω έξω όμως άλλο ένα σχέδιο σας θα ακυρωθεί ..αρα ξανά θα έχω δικαιωθεί! Βλέπεις φίλε μου καλέ δεν κόβομαι για ψήφους , δεν κόβομαι για χειροκρότημα ,δεν μπορείς να βρεις τον τρόπο να με δελεασεις! 


Για αυτό και εκεί μπροστά θα είναι πάντα ο άγνωστος stranger ,αυτός που δεν τον νοιάζει να πέσει μέσα , αυτός που κατανόησε ότι η ανυπαρξία είναι ένα ανίκητο όπλο .


Λοιπόν η κίνηση δική σου , η ακυρώνεις σχέδιο και σε νίκησα και εδώ , η συνεχίζεις και σε νικάω κάθε φορά που πέφτω μέσα! 


Αν θες να με κάνεις ένα άγνωστο ήρωα κοινός έναν αστικό μύθο και να επηρεάζω δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους συνέχισε!!


Άλλα μεταξύ μας γνωρίζεις ότι όσο ποιο πολλούς επηρεάζω τόσο ποιο πολύ θα γνωρίζω και τι σκαρώνεις! Μην φοβάσαι για αυτό το μικρο μυστικό είναι ασφαλή σε πολλά σημεία ,.....για να κρατάει εμένα ασφαλή και εσένα από κακοτοπιές και λάθη!!


Πάμε λοιπόν για να σου δείξω πόσο πολύ διαβάστηκε η γλωσσά σας πια. Από 7 Μάιου έως και 29 Μάιου τρεις πόλεις κινδυνεύουν!! 
Ντένβερ , Πόρτσμουθ ,Ουάσιγκτον ! 


Το Ντένβερ η το Πόρτσμουθ θα κινδυνεύσουν από Βιολογική η χημική επίθεση από ανάλογα όπλα ! 


Η Ουάσιγκτον θα κινδυνεύσει από ραδιενέργεια είτε στημένη μέσα σε κοντέινερ είτε από μικρού μεγέθους πυρηνικό όπλο!


Νομίζω είναι αρκετά ξεκάθαρες οι θέσεις μου , εδώ ο παράγων τύχη δεν μπορεί να υπάρξει , η Μέκκα της τύχης θα χτυπηθεί !! Είτε ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ είτε στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!! 


Εγώ έκανα την κίνηση μου , προβολή πεδίου ασφαλής ,τοποθεσία ασφαλής .....καθαρίζω όσα μπορώ και την κάνω!!

Stranger .... Ζεις σε ένα κόσμο που ούτε στα παραμύθια δεν υπάρχει ..... άλλα εγώ θα σου δείξω την έξοδο! ...Όχι γιατί την είδα κάπως αλλά γιατί μπορώ να επιλέγω σαν ελεύθερος άνθρωπος....


Σκέψου ότι θες μέσα από τις ταμπέλες σου δεν με ΝΟΙΑΖΕΙΣ πια .....αν είσαι όμως ελεύθερος άνθρωπος ..άκουσε με λίγο ακόμα....δεν είναι πολύς ο καιρός που θα παραμείνουμε σκλάβοι!

πηγή 

Δυο εκρήξεις στον λευκό οίκο , ο Ομπαμα είναι τραυματισμένος! Πολιτισμός της χεστρας και πανικός ίσον ......Πολλά κέρδη!!

Ένας χακερας κατάφερε να ρίξει ενα μήνυμα πανικού μέσα από το twitter του Associated Press! 
 Το μήνυμα έλεγε "Δυο εκρήξεις στον λευκό οίκο , ο ομπαμα είναι τραυματισμένος"!
Ο πανικός χτύπησε κόκκινα !! Και βέβαια κόκκινα χτύπησαν και οι δείκτες χρηματιστηρίου ...έστω για λίγα λεπτά ...όσα ακριβώς χρειάζονται ώστε η πλέμπα επενδυτής να πουλήσει ...και να αγοράσει το γατάκι! 


 Τώρα αν είσαι συνομοσιομανης σαν και μένα ...κάτσε ψάξου σε ποιον ανήκει το Associated Press....πόσα φράγκα βγαίνουν σε μια αγορά στιγμής ..από τα υπερκομπιουτερ ¨στοιχηματων¨! 


 ...Και για να γίνω ποιο παρανοϊκός ....τι θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί με μια τόσο χυδαία αρπαχτή?,.....μα μόνο μια θυσία!! ....

Stranger ...Τικ ...Τακ .... Τικ ...Τακ..

 πηγή

http://attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου