Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή εγγυάται την πολιτική κάθαρση.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο επισήμανε ότι μόνο μέσω της κατάργησης του Μνημονίου θα επιτευχθεί η οικονομική ανεξαρτησία της χώρας, ενώ υπογράμμισε ότι η πολιτική κάθαρση θα έρθει μόνο με μια εθνική ηγεσία ...
....με επικεφαλής τη Χρυσή Αυγή.

”Ο δρόμος της εθνικής και οικονομικής ανεξαρτησίας απαιτεί: Καταγγελία του μνημονίου. Άμεσο λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και άρνηση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους. 
Ειδικές ελεγκτικές ομάδες πρέπει να μπουν σε υπουργεία και δημόσιους οργανισμούς και να τα κάνουν όλα φύλλο και φτερό. 
Να μάθουμε τι πληρώνουμε και σε ποιους, ποιο ποσοστό του χρέους είναι παράνομο. Αυτό το έπραξαν ασφαλώς κράτη μπανανίες, τύπου Εκουαδόρ, της Λατινικής Αμερικής, δεν τολμάτε όμως να το πράξετε εσείς διότι έτσι θα προκύψει ποιοι πήραν τις μίζες, το μαύρο χρήμα, τα τεράστια σκάνδαλα με εμπλοκή των δύο κομμάτων εξουσίας, της σημερινής κοινοπραξίας πλέον ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Α.Ε. 
Την πολιτική κάθαρση εγγυάται μόνο μια εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή κατόπιν επικύρωσης της πολιτικής μας βούλησης από τον ελληνικό λαό μέσω δημοψηφίσματος”, τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου